Jump to content

wiet van piet

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About wiet van piet

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. jongens en meisjes, ik vindt dit en super topic. ga morgen snel boter halen en het zelf ook uit proberen. ik heb met genoegen al de verhalen zitten lezen. bedankt.
  2. nee drie kwart als het aan mij ligt
  3. hier een oude foto van voor ze in bloei stonden
  4. nee ze staan nu z'n 6 weken in bloei. het soort weet ik niet ik heb een paar stekken gehaald (net op tijd een week later waren zij opgerold) in het begin hadden mijn planten een beetje moeite om zich aan het buiten staan te wennen. en verder kwam ik er te laat achter dat ik ze moest verduisteren. nu heb ik er plastiek boven gespannen om ze te beschermen tegen de regen. en schut ik ze iedere dag een beetje droog maar toch kan ik top rot niet tegen gaan. ik zal morgen eens kijken of ik een foto kan maken van het geheel.
  5. update dit is misschien beter te zien. tipje van wassum Bedankt hier voor
  6. dank je soca dit is een handige tip. Ik ben stiekem in de nacht gekropen om een top er af te halen en dan zie ik wel wat er over 2 weken van komt. als hij droog is. ik ben een beetje bang dat ik te stoned wordt van mijn wiet en dat ik er eigelijk zelf niet veel plezier aan heb.
  7. sorry ik zal een beetje meer vertellen over mijn kweek. het eene jaar plant je sla en het ander tomaten. dit jaar had ik door het warme voorjaar zin om wiet te kweken maar ik ben geen roker van wiet. maar ik vind het wel leuk mijn eigen oogst met mijn vrienden op te roken. ik wil niet 3 dagen last hebben van een leuk weekeind wiet roken. maar mijn ervaring met wiet is ook niet zo van nu voel ik mij knetter stoned. ik hou er van om een avond met vrienden een wijntje te drinken en misschien in de toekomst een avond gezellig wiet roken en met een gelukkig gevoel naar bed.
  8. zijn mijn Trichome te helder of geven ze al een high en wat wil je high of stoned???
  9. hierbij een update: Ik wist niet waar ik een loep van 30x vandaan moest toveren. Dus ben ik met een kamera lens op z'n kop bezig geweest het is me nog gelukt ook. de foto moest ik een beetje vroeg in de ochtend maken dus ik had voor de foto een beetje weinig licht maar ik heb mijn toppen goed kunnen bekijken. hier een fototje kan iemand mij zeggen aan de hand van deze foto hoe lang ik nog moet?
  10. bedankt jongens, ik ga opzoek naar t1 van cd wat gebeurd er als je niet rijpe wiet rookt?
  11. weet ik wel van die bruine haartjes heb ik meerdere malen gelezen maar er zijn zo weinig foto's te vinden van hoe bruin misschien een idee voor starters vragen
  12. hallo, ik ben van het jaar voor het eerst begonnen met 3 planten in de tuin. Maar nu weet ik niet of ze op de goede weg zijn om rijp te worden. Als er iemand is die mij kan helpen en eens wil kijken of ik al aan het einde ben van de bloei fasen. ik heb het gevoel dat als het nog lang duurt, ik bijna heel mijn planten moet klein knippen om al de top rot tegen te gaan. hier een foto en al vast bedankt
  13. zijn er dan magische bloei versnellers dan ik probeer een vraag te stellen aan jullie als ervaren kwekers ik weet dat ik fouten gemaakt heb. maar is er nog hoop voor mijn planten en als jullie naar de foto's kijken is er dan nog hoop op bloei. of kan ik iets doen er bloei in te krijgen? of misschien de planten beschermen dat ze niet te veel schaden oplopen.
  14. bedankt. ik had het zo geprobeerd maar misschien een beetje ongeduldig geweest ik hoop dat jullie hier wel iets mee kunnen sorry Maar ik bedoel ook met het verduisteren van de planten.(in juli) maar komt het nog goed met mijn planten of moet ik op een of andere manier ingrijpen?
×
×
  • Create New...