Jump to content

Taccimoto

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Taccimoto

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Draai ongeveer al 8 jaar met 6x600 watt, zit rond de 20.000 kw per jaar. Als ik mijn eindafrekening heb gehad, is het eerste wat ik doe termijn bedrag 20 euro omhoog gooien. Stroom word toch elk jaar duurder, en ik krijg zodoende elk jaar wat terug. Ik denk dat als je altijd netjes betaald, hebben ze geen reden om op onderzoek uit te gaan. Toen ik begon, heb ik nuon gebeld om mijn termijn bedrag omhoog te gooien met 300 gulden testijds ofzo, daar deden ze wel wat moeilijk over. Dat kon niet in een keer, maar moest in stappen. Tegenwoordig kan alles via internet.
  2. Taccimoto

    Boeven

    Mee eens, maar een beetje door elkaar schudden..... Of ze zo laten schrikken dat ze in hun broek pissen. Maar kijk inderdaad maar een beetje uit, voor hetzelfde een paar lef gozertjes van 15-16, stoer messie op zak enzo. Maar waarschijnlijk als ze komen en er springt licht aan, en je komt tevoorschijn gaan ze wel rennen.
  3. Wat een iele toppies, zo te zien moeten ze nog zeker 4 weken. Maarja, wazige foto's....
  4. Ik heb 2 aparte meters van Grochek, al 5 jaar, eik ze voor elk rondje, altijd goed. Als je er maar zorvuldig mee omgaat, vriend van me is al aan zijn derde toe. Is ook een beetje een zootje bij hem, presteert het om van 5x600 8 ons te halen. Als ik die meter was en bij hem in zijn hok moest hangen zou ik ook stuk gaan.
  5. Taccimoto

    Boeven

    Heb het zo'n 20 jaar geleden ook meegemaakt, 10 planten in de tuin, woonde nog bij mijn ouders. Trokken ze gewoon de hele plant eruit, maar dat lukte ze maar bij een paar planten. Ruim drie meter hoog, stammen zo dik als je pols (kleintje dan). Je kon echt zien dat ze als gekken aan mijn planten waren gaan sjorren, en ff wat takkies afbreken lukte ook niet...... Had toch nog leuke oogst, 2 kilo ofzo. Wat "vrienden" gingen knippen, wat er overbleef was paar onsjes....... Laatste ook weggegeven en zelf op gerookt, was ook meer bezig voor de lol. Mijn moeder verzorgde ze nog het meest hahaha. Jaar daarop had ik er 5 staan, ruim een maand voor dat ze klaar waren gejat, stammen netjes door gezaagd. Was nog lang niet klaar, wat een debielen. Ben er toen maar mee gestopt, buiten dan. Vriend van doet het nog steeds, elke jaar weer gelul. Maar hij heeft wel 2 brute honden, en zo'n lampie wat aanspringt. Ben benieuwd dit jaar of ie nog wat overhoudt....
  6. LOL Leuk onderschrift trouwens haha ( of hoe je dat ook noemt je weet wel wat ik bedoel).
  7. Ben ook zeker geintreseerd om hieraan mee te werken, vind dit een goed initiatief. Geef zoziezo elk rondje al wat weg aan vrienden, kleine moeite. Zijn wel geen medicinale rokers, maar vrienden die het gewoon niet zo breed hebben. Maar volgens mij doet bijna iedere grower dat wel. Heftig verhaal Fuzzy. Heb wel eens een vriendin gehad die migraine aanvallen had, lag ze gewoon 24 in bed zonder te bewegen, kleinste beweging was al hel. Maarja, heb volgens mij nog nooit echt koppijn gehad, dus zo'n migraine aanval kan ik me niet eens voorstellen.
  8. Tering wat ziet die wiet er slecht uit...... Wat een idioten, alsof wiet nog niet genoeg oplevert. En wat vangen ze nou meer per kilo? Paar honderd euro? Ik voel me af en toe nog steeds schuldig als ik 2 kilo verkoop, weet ik wel dat degene aan wie ik verkoop ook weer winst maakt, maar toch.... Blijft onkruid. Geef ook standaard 1 onsje weg aan een paar goede vrienden, die durf ik echt niet om geld te vragen. Baan, vrouw, kinderen, je kent dat wel, al lastig genoeg voor ze om rond te komen. Drink er echt geen biertje minder om. En ik blow zelf niet meer, maar vind het wel altijd leuk om te horen hoe mijn wietje is! En die kwaliteit kunnen ze echt niet in de cofeeshop krijgen hier (of ze zeggen alleen maar dat ie fantastisch is, zodat ik af en toe wat blijf geven, mmmm). O en Snowy ben ook wel geintreseerd in jou laboratorium verhaal, wil wel wat doneren voor het goede doel!
  9. Ken wel gezinnen die ook rond de 200/250 euro per maand kwijt zijn, en die growen niet. Ben 6/7 jaar geleden begonnen met 2 lampies, na 1 jaar 4, na nog een jaar 6. Heb ook nog een afzuiger van 1000 ongeveer, zit nu op 16k per jaar ongeveer. Heb altijd via internet mijn nota verhoogd, nooit problemen. Maar ik gebruik voor de rest kennelijk niet zoveel, want ik betaalde 250, heb toen via internet verhoogd naar 300, denk je, eindafrekening van de week; 500 euro terug! Vorig jaar ook al 600 terug. Maar ik schat liever wat te hoog in dan te laag, vrienden van me hebben wel eens narekening gehad van paar duizend... Zal je net zien dat je een kut rondje hebt. Vriend van me, sensi special geloof ik, spint plaag, niet normaal. Haalt ie 8 ons van 6x600, en het ziet er nog niet uit ook. Maar dat hebben we allemaal weleens gehad denk ik haha. Scheelt ook een hoop als je een dag/nacht meter hebt volgens mij. Maargoed, ik moet nu dus 256,- p/m betalen, en heb 6x600, maarja heb 5 computers netwerk, vriezer, waterbed, plasma tv vreet stroom haha. Maar zonder dollen, heb ook altijd mijn computer aan staan en de tv, qua verlichting 3 lampies met 40 watt, is het wel. Dus valt niet op denk ik, 256,- per maand.
  10. Zit nu in mijn 5de week bloei, voor het eerst sour diesel. Voorheen PP, maar kon via via aan sour diesel komen, wou/wil wel eens zien of het een gehypt wietje is of niet.... Ziet er goed uit, lijkt wel op PP, alleen merk dat er al uitschieters in de hoofdtoppen komen, al na 5 weken. Had ik met PP ook af en toe. En er komt wel wat meer geur vanaf, wow. Maar er is zeker moeilijk aan te komen, betaalde 4 euro per stek. Maar ze staan al in de rij om het te kopen voor 4,50, echt niet te geloven. Ben benieuwd.....
  11. Ja, ik ben het eens met fingers. In het begin heb ik ze er weleens afgehaald, maar dat heeft geen enkele zin. Alleen maar kans op stress. Lekker laten zitten, meer opbrengst. En je kan inderdaad aan je blaadjes zien of je teveel voeding gebruikt, namelijk als de blaadjes beginnen te krullen.
  12. Heb ik ook vaak last van, soms inderdaad met een steeltje wat uit de top komt! Zeer vreemd... Ik heb deze verschijnsels in de zomer gehad, in de winter, noem het maar op. Kweek altijd PP, al 4 jaar hetzelfde, en er is geen peil op te trekken waarom deze uitschieters verschijnen....
  13. Als je 6x 600 waat hebt hangen, moet je wel tussen de 2,5 en 3 kilo kunnen halen. Dat is dus tussen de 6 en 7,5 duizend euro. Mijn laatste rondje was 2,8 kilo, met 5x600 watt, 98 plantjes. Gemiddeld haal ik tussen de 2,2 en 2,8. Zoals het er bij jouw uitziet, moet dat zeker wel lukken. Eerste rondje, geldboom?
  14. Taccimoto

    Politie inval

    He eelcoz, dat valt zeker mee! Maar ik vraag me af of ze puur en alleen naar de hoeveelheid plantjes kijken die je hebt staan, of dat ze ook naar het aantal lampen kijken. Ik ken growers die onder 16 lampen 500 plantjes hebben staan, maar ik had er maar 200 onder 16 lampen. Volgens mij kun je met die 200 plantjes onder 16 lampen net zoveel opbrengst halen als met 500 plantjes. En als ze inderdaad alleen naar de hoeveelheid plantjes kijken; des te minder plantjes, des te lager de boete lijkt mij. Iemand ervaring hier mee?
  15. Taccimoto

    Politie inval

    He Cubeest, je moet waarschijnlijk nog voorkomen? En hoeveel plantjes had je staan? Een van mijn hokkies is opgerold, 16x600, meer dan 200 plantjes. Het stond net 2 weken, en ze konden niet bewijzen dat we al meerdere rondjes gedraaid hadden. Kregen een heffing van 400 euro voor die 2 weken, hebben we mazzel gehad. We zaten op zo'n 900 euro stroom per maand! Maar die gozer die er woonde, moet wel voorkomen!!! En een vriend van mij is 3 jaar geleden gepakt, 200 plantjes, 6x600, en kreeg 8000 gulden boete! Iemand anders die ik ken, werd gepakt met 60 plantjes, en kreeg een boete van 750 euro! Dus ik denk dat je het best onder de 100 kunt zitten, dan kom je er vanaf met een boete. Maar laat ff weten hoe het af gelopen is, kan ik er rekening mee houden... Thanx.
×
×
  • Create New...