Jump to content

Hetzel

Members
  • Content Count

    80
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Hetzel

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. Topic is niet echt levendig meer. Mar goed, eerder werd genoemd dat iemand met behulp van een zuurstof pomp de mix deed roeren zeg maar (De lucht die vanaf de bodem naar boven borrelt). Dit heb ik dus ook eens geprobeerd, tot ik een stuk minder nafta over hield... Eerst dacht ik dat er een emulsie was ontstaan (mix stond wat langer). Maar goed dat bleek niet te kloppen, een testje gedaan en wat blijkt, de zuurstof die door het mengsel gaat laat de nafta in record tempo verdampen. Iemand hoe je dit tegen kan gaan? Ben bang dat dat niet gaat worden, en dan toch maar weer ouderwets moet gaan wentelen enzo. (A)
  2. Ik ben me aan het verdiepen in de extractie door het eerst te koken in een zuur. Hoeveel winst zou je hiermee moeten kunnen halen? Is het de kosten en de extra tijd waard? Ik heb een online webshop gevonden voor alle materialen. Maar ik denk dat je in totaliteit wel wat geld kwijt bent.
  3. Nou, hier het resultaat van mijn eerst DMT extractie. Zoals je ziet is er een beetje naast de weegschaal gevallen.. het past er gewoon echt niet op haha. En dan ben ik nog de wasbenzine aan het uitdampen. Ik weet niet wat ik daarvan kan verwachten maar de 1,5 gram ga ik zeker aantippen! Als de wasbenzine totaal is uitgedampt doe ik die dmt hier bij en dan was ik hem met ammoniak. Mijn werkwijze: 1500ml water 150gr NaHO 100gr Mimosa Ik heb de dubbele hoeveelheid water en NaHo gebruikt om zodoende geen drap te krijgen, hierdoor scheiden de lagen zich veel sneller en heeft de nafta door de kleinere deeltjes meer oppervlakte om samen te komen met de mimosa. Het is zelfs zo dat ik na de derde pul geƫxperimenteerd heb met een 4de pul waar ik als een gek geschud heb. Zelfs bij deze pul zag ik na een uur de twee lagen al verschijnen. En duurde zeker niet veel langer dan de andere 3 puls om totaal te scheiden. In totaal 4 puls. Nu 2 dagen later is er geen nafta bovenop meer gaan drijven en heb ik dus alle nafta verwijderd. Erg succesje dus!
  4. Nog een vraag, welke pijp oid gebruiken jullie voor het roken? Waar krijg je die online? Wat zou de beste keus zijn van bijvoorbeeld wapwinkel.nl?
  5. Ik wil het ook eens gaan proberen, ben langzaam aan alle producten aan het verzamelen. Nu was ik net bij de gamma voor gootsteenontstopper, alleen die van de eerste pagina hebben ze niet meer. Die wat ze nu hebben staan geen ingredienten op, zijn korrels automatisch de pure vorm? Ik heb gedemeneraliseerd water gekocht, wat is de verhouding hiervan met naho om deze basisch genoeg te krijgen?
  6. Gaat goed man!! Kan niks anders zeggen!! Ga zoo door!!!!
  7. zozo gaat goed man mooi hokje!! Wat komt er onder het kastje te staan? (omdat het zo hoog staat allemaal) Verflucht wel weg voordat je ze erin gezet hebt? Anders vergiftig je ze he! Ga zo door! Komt helemaal goed!!
  8. Wat is de temperatuur in je hok? Paarse stengeltjes is een teken van te koud... Kan niet zien of jou 'rood' nu 'paars' is of niet Maja zelf heb ik er ook geen super verstand van (A) Wat had je vorige ronde voor opbrengst? Succes! Ga zo door en ik zal em zeker blijven volgen!!
  9. Niceee!!! Zien er goed uit! Zo van een afstandje zie je idd wel dat ze iets te hoog zijn geworden maja... wordt een goede ronde hoor! Ik ben nu al benieuwd over het uiteindelijk droog gewicht!! Ga zo door man!!
  10. Heej!! Goed bezig man!! Mooi hokje!! Blijf deze volgen als je het niet erg vind (a)
  11. Netjes man goed verslag tot dusver!! Blijf em zeker volgen! En betreft die vliegjes ga ik mee met hansworst... Succes!!!
  12. Nice man!! Dit gaat zeker helemaal goed komen!! Blijf em mee spieken als je het niet erg vind!
  13. Ik bedoelde eigenlijk dat de isolatie opzich niet veel gewicht is... dus 'scheelt niet veel' in gewicht Maar niet bij nagedacht dat gips er nog bij komt maja dat is het probleem niet Succes verder iig!
  14. Ik wou je toch een iets beter advies geven dus ben begonnen met zoeken voor je (A) En dan vind ik deze reactie van iemand: (gaat over iemand die zwaar/groot gereedschap op de eerste verdieping wilt plaatsen) En dat was in dit topic Daar staat ook vermeld; een waterbed... hoeveel weegt zoiets dan niet? Je bent echt wel safe met die 250m2 als je die tegen een muur aan zet! maja het probleem is dat elke woning anders is en elke woning dus ook andere dikten kan hebben... en in de loop van de jaren veranderen de NEN ISO normen (eisen waar iets aan moet voldoen) Dus ik kan je echt niks concreets zeggen!! (Maar ik denk dat je nu toch wel overtuigd bent dat je safe zit! ) Wat betreft je isolatie... dat scheelt echt niet veel! Dus doen! (nummer 1 dus! )
×
×
  • Create New...