Jump to content

Happydude

Full member
 • Content Count

  655
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Happydude

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 11/26/1978
 1. ik kan die k2 nergens als autoflower vinden iemand een tip ??
 2. LOL ja, dat had ik ook toen ik me vrouw had bevrucht, die smerige nasmaak .... Word nu nog gek van die etters Ben ik nou de enige die een bepaalde smaak proef ?? en ruik etc ?? Heb meer als 15 jaar wiet gekweekt maar alleen bij de autoflowers kwam deze smaak en geur voor. volgens sommige zou dit smaken naar cheese, heb die smaak ook wel eens ervaren bij wiet uit de shop (haarlem) heb het meteen terug gegeven. .. Zal de K2 eens opzoeken.
 3. ehmm, nee. Lowryder, lowryder 2, auto ak 47, blue berry auto, er zit altijd die cheese ofzow smaak aan. RANZIG. De eerste paar x wel grappig eens wat anders maar ik ben het spuugzat en rook het voor geen goud meer. Ik zoek een normale skunk, white widow, pp etc smaak. Verder maakt het me allemaal niet eens zoveel uit. Auto flower, regulier zaad moet het zijn. Als iemand een tip heeft dan graag. Ben van plan een kasje in de tuin te bouwen waar ze dan in kunnen staan Dus gewoon eentje die smaakt zoals wiet vroeger altijd was, minus die typische autoflower taste.
 4. Jup, ik ben op zoek. Wie o wie heeft een tip. Autoflowering ras dat niet de standaard autoflower taste en smell heeft. Want dat ken ik echt niet luchte !!! Als het wat groter en beter opbrengende soort is dan is dat meegenomen maar dat is niet nodig. Ik ben op zoek naar en ouderwetse skunk smaak maar alles is ok zolang die vieze na-smaak er maar niet aan kleeft
 5. Wat zou de rechter van jouw 5 plantjes vinden als de overheid er zelf hele. Velden mee vol zet ....
 6. Ik weet dat de meeste hier weinig in de coffee shop zullen komen maar toch vraag ik het even hier. Heeft er al iemand kunnen merken dat de orijzen van wiet in de coffee shop omhoog gaan ?? In priciepe drijven ze met deze wetten natuurlijk alleen maar de prijzen omhoog, met alle gevolgen van dien .. Heeft er al iemand iets van gemerkt ?? zo ja wat dan en waar dan ??
 7. Goed Bezig Nol Ik heb een hekel aan politiek, maar zo kan het echt niet langer. LEGALIZE !!
 8. Haha, bedankt allen. De mooiste is het zeker niet hoor !! De twee dimmers zijn voor de afzuiger, er is een dag en een nacht stand i.v.m. temp., geluid en energiebesparing De verlichting is een 250 watt hpi son t pia plus met elt vsa. Vsa bromt wel wat maar heb er geen rubbers onder ivm brandgevaar .. de stop is 10 Amp snel, volgens mij moeten ze er ook zijn in 2,5 Amp. die zoek ik dus nog. Het relais staat natuurlijk wel op rubbers zat zo eens te denken aan mogelijke senario`s .. stel afuiger gaat stuk en begint heftig te trillen, loopt zo me schakelbordje van de kast af .. word me trekontylasting wel eerg op de proef gesteld .... ga het bordje dus nog aan de kast verankeren zonder hem er op vast te schroeven i.v.m. resonantie .. en wil de inkomende fase draad nog afschermen maar weet nog niet goed hoe ... cheers
 9. was er me niet van bewust !! Maar heb morgen niks te doen dus zal eens kijken of ik mooie tag op je schuurtje kan zetten (nee hoor, moet gewoon werken )
 10. Er is niet zoveel ruimte .. De eerste vormen biginnen zichtbaar te worden. Naden gekit, lekker in de grondverf. Lekker wit .. Een eerste lampje, 2 x 18 watt tl. Er stonden al wat kleintje te trappelen om hun nieuwe onderkomen te mogen bezetten. Nog even de laatste hand aan de afzuiging leggen. En het schakelbordje netjes afgemaakt. Aluminium tranen plaat, geaard en op pootjes als koellichaam en voor de brandveiligheid .. Hmmmmm, wat gaan ze lekker Cheers
 11. Happydude

  No Comment

  bla bla, blatie blatie bla, dieBlatie bla
 12. Burocratie ten top holland op z`n best de verader veraden (misschien in dit geval niet geheel waar) net goed
 13. Verry nice pica`s m8 !! Gaat steeds beter he, foto`s schieten van het groen Met het dieven toch niet de groite bladeren van boven weg halen he ??? dat is juist de fabriek waar je wiet geproduceerd word, de motor van je fabriek zeg maar ... je gaat toch gewoon die kleine topje van onder er af zagen omdat ze toch niet groter worden .. zodat de bovenste toppen echt groot worden Heerlijk naar om te kijken man !!
×
×
 • Create New...