Jump to content

Den Andajzz

Members
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Den Andajzz

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 05/01/1987

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • AIM
    ben nogal vies van AOL
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Leuven, België
  • Interests
    psychedelica, philosophie, introspectie vooral. Experimenteren met drugs, bij voorkeur van natuurlijke oorsprong.<br />Mezelf leren kennen door de wereld, en de wereld door mezelf.
  1. amaai mensen, de prijzen hier vallen best duur uit... in Tilburg is 8 - 8.5 voor Jack Herrer normaal.
  2. in retrospectie, alledrie tegelijk... lekker gek op paddo's of ellesdee, dan met vrienden een lekker melangeke (hash+wiet jointje), lekker relaxed stonen en knetter buzzen tegelijk... de totale max !!! (niet vergeten, een flesje Sangria waar je op het gemak af en toe een slokje van neemt... heerlijk) Tekno-Adhd - met zo'n naam moet je niet te veel buunen op disco's he !! (hoewel ik er ook niet graag vertoef, daarin ben ik het met je eens). Trouwens, we zitten in de sectie Chill Out, dus chill out, en ni te veel fucking dit, kut dat, losers hier en NUTTIGE INFORMATIE wtf we zitten hier op een WIET FORUM maat
  3. je kunt ook enkele keren kleine bowltjes nemen wel ik vind dit een leuke manier omdat het zonder tabak ook heel goed gaat, en ik kan slecht tegen tabak, ik word daar ziek van en ik moet kotsen... dan is er ook niks fijn aan he. dan maar liever zo...
  4. Spice is een mix van allerlei legaal verkrijgbare plantjes, die volgens recensies minstens even goed is als wiet (heb nog niet zelf geprobeerd, zal er ergens in augustus wel van komen). Nu vraag ik me af, als het zo schitterend is, wat zou een BHO van het goedje geven ? ik zou wel testen maar heb er de spullen niet voor. en dan is de vraag natuurlijk of een BHO extractie überhaupt mogelijk is. Er is immers geen THC, maar een velerlei aan andere ingredienten (de actieve substanties in de gebruikte planten). Wie kan hier wat meer over vertellen ?
  5. er zijn niet genoeg smilies in de wereld om mijn sentiment uit te drukken.
  6. nee da's een gewone bong, alleen zelfgemaakt. hier is een bucket bong (MIJN bucket bong ) misschien iets meer uitleg over de top : in plaats van een gaatje voor een joint te maken (omdat ik de voorkeur geef aan puur, ipv. tabak), heb ik het dopseltje van de fles in het midden opengekerfd, de bowl van een pijpje losgeschroefd en erin gemonteerd (vastgemaakt met kauwgom , lekker urban). is luchtdicht, stevig, en handig. een alternatieve methode voor de fles er terug in te duwen, is ze er maar voor twee derde uit trekken (ipv. tot bijna aan de bodem), dan reeds je mond eraan zetten, en dan voorttrekken terwijl je een beetje zuigt. Volgens de physica wil de fles dan weer naar beneden (luchtdruk en zo, of gebrek eraan), maar je moet harder zuigen en harder trekken, tot de fles uiteindelijk uit het water komt en alle rook direct je longen ingaat. IN.TENS !!!!
  7. als je puur wil gaan, raad ik je de bucket bong aan aka. gravity bong, vacuum bong, emmeren je haalt veel meer uit je wiet. nadeel is dat je niet kunt relaxen en stukje bij beetje van je joint wegroken.
  8. nee je begreep me perfect juist, ik overdreef gewoon (in de "bevlieging van het moment" ) sorry maat, mijn bed (my bad)
  9. ha ja dat doe ik heel de tijd ! ik raad altijd en iedereen aan om de bucket bong te doen, heb hier permanent een volle emmer water met *BODEMLOZE* 2liter fles staan, ni zo'n kleine loser-opstelling . ga volgende keer ook eens een videoke posten free stuff, yay. zo fucking stoned wordt ge daarvan he. Mijn eerste keer was met Northern Light. In tegenstelling tot jointjes krijg je geen rush (als je puur doet, zoals de bedoeling is), maar komt die high of stone geleidelijk aanzetten. Maar wel STERK he !! na een halve minuut ben je normaal gezien al goed scheef, zonder rush, dat is zo vreemd en ontstellend lekker. het blijft ook wel even hangen, normaal een uur of twee als je niet gierig bent met je portie (wa je normaal in een joint doet) en je wiet goed is.
  10. ik zeg niet dat het niet lekker moet roken, en ergens is het relatief natuurlijk (on second thought is koeiestront overdreven), ik zeg alleen dat zelfs als de smaak iets minder is, als het lekker stonet dak het nog zou roken. (heb ooit van die resineuse prut olie gerookt die zich in een pijpje ophoopt na een tijdje te gebruiken, gadverdomme en je wordt er niet eens zo erg stoned van, nooit meer)
  11. whazzup, kerel, ik bekijk je foto's hier en ik zit te watertanden. so sweet !!
  12. ah ja, die regels. Oorspronkelijk begint dat als een paar simpele regeltjes - ni stelen, ni moorden, liefst ook ni verkrachten, etc etc etc. Dan zijn er snuggeraars (advocaten), die mazen in het net zoeken (vb. "ma hij heeft ook van mij gestolen, das oog om oog"), dus moeten er na precedeneten nieuwe EXTRA regels gemaakt worden om die mazen te dichten. die veroorzaken weer andere mazen, die weer moeten gedicht worden door extra wetten, en zo groeit dat over de eeuwen heen, en men is zo gewend aan het proces dat het ondertussen een eigen inertie heeft en men wetten maakt gewoon omdat dat de gewoonte is ziet, ze submitten constant nieuwe wetten voor approval of denial (sorry voor het Engels, kan moeilijk denken nu ) en zo komen we aan een semi-organisch gegroeid legislatief geheel, dat ons huidige rechtssysteem vormt. uiteindelijk grijp ik mijzelf bij mijn haar en vraag ik me af : MENSEN MENSEN, WHATEVER HAPPENED TO COMMON SENSE...
  13. enne... wat is het nut ervan dan ? als er niks helends in het plantje meer over is (helend = THC ), waarom geven ze het je dan ? Placebo ??? persoonlijk rook ik liever THC met ongedierte, dan geen van beide
  14. (indien embedded ni werkt, ) Het einde is gewoon... lakoniek... Nu doet ie t wel... edit by Dokkie..
×
×
  • Create New...