Jump to content
 • sanniesshop-banner.gif.d6b9e3b3cddcc4e5fd0891948906601a.gif 

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. JackyH80

  Waar is iedereen?

  Kan het ook zijn dat er velen een keer gepakt zijn door de blauwe en de zin een beetje is vergaan?
 3. weetje

  Waar is iedereen?

  tja, voor een stuk is de sfeer echt veranderd, net als in de echte maatschappij: men kan lastig gewoon een beetje blij zijn voor een ander. maar een sneer heb je zo te pakken/ dat maakte het wat minder lollig. ook de activistische kant heeft nooit zo gespeeld op wf of werd zelfs een beetje afgestraft door de broodkwekers. en ach ja t leven gaat door. maar ondertussen wel enige rechtzaken helpen winnen, mb.t. medicinale thuiskweek en die kennis kwam mooi van WF that's where a forum is for
 4. El_Magico

  stil stiller stillst

  Greensell staan er geen op hun site en Online Top Garden heeft ze gehad maar al maanden uit stock en als je vraagt of ze nog binnen komen weten ze van niks.
 5. Hutseflutsel

  licht voor beginnende kweker

  bijv Philips Tornado spaarlamp 3x 20 watt warmwit & 1x 2000k led/ ledbouwlamp. Die altijd nog gebruiken in je huis. Wie is wie?
 6. Fearghus

  Waar is iedereen?

  Ik heb hier toch ook al goede hulp gehad van leden. Vroeger zat ik ook meer in de buitenkweek sectie. Maar mensen van toen zie ik toch bijna niets of niets meer posten, alhoewel dat ik poldergrower nog actief heb gezien.
 7. al green

  Critical uit zaad

  heb je wel een opzetstuk op de kast? beetje meer hoogte..
 8. Hutseflutsel

  Waar is iedereen?

  Pfff, voor wat het waard is. Heb hier goede feedback gehad en de micro hoek is . Deze website vind ik gewoon gaaf omdat er breeders opzitten die meer doen, kunnen en weten dan rondje wiet draaien. En ook de moeite nemen om een vraag te beantwoorden of tips te geven. Aanleg, verlichting elektronica etc.
 9. Reden 1: goede genetica. Reden 2: een goede kweker. Reden 3: Fluence heeft zijn spectrum op orde. Ik vermoed dat het in volgorde van belangrijk is.
 10. Fearghus

  DeSimpeleDuif

  Bij de volgende ronde gaan ze hiero ook in airpot.
 11. NOGDread

  Waar is iedereen?

  Kees A, respect hoor, maar ik zie een paar dingen in een ander licht. Bij rubol zie ik een goedwillende geinformeerde technicus, die geen rotzooi verkoopt maar wel nog zoekende is naar een goede site, en productlijn. De voedinglijn vind ik interessant, omdat het een minerale voeding is, die per kweek, goedkoper uitpakt dan vloeibare canna of biobiozz. Ik kan persoonlijk als particulier niet makkelijk aan yara komen. Ik heb de discussie een klein beetje gezien, waar je op doelt, en ik vond je een beetje een olifant in een porcelijn kast. Rake klappen uitdelen is niet moeilijk als iemand een kut kweekje heeft. Wat je zei klopte, maar de toon was niet mooi, en lokt emotie uit. Dit soort testjes zijn nooit echt wetenschappelijk nietwaar, maar indicatief. Er spelen duidelijk allerlei dingen mee.
 12. Fearghus

  Vakkie's Hoerenkast

  Dat ziet er best pro uit!
 13. vakman

  Vakkie's Hoerenkast

  Goedenavond, Afgelopen zondag de LED-lamp geïnstalleerd , even proefdraaien... Temperatuur 26.5 - 27.0 graden op het moment
 14. Mooie ronde en resultaat! Super mooie toppen.
 15. pekingeend

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Ik vind dat jouw toppen wel bijzonder groot zijn geworden onder led dat zie je niet zo vaak. Zou t toch komen omdat die fluence dat klein beetje extra warmte afgeeft? Hoeveel nat gewicht had je trouwens gewogen. Zit zelf ook te denken om de gavita 1650e led te halen of zelfbouwstrips. Dit omdat die gavita toch heel wat goedkoper is en bijna t zelfde zou moeten zijn als de fluence.
 16. Wiekspiet

  Waar is iedereen?

  Chill mensen.. leven is al serieus genoeg
 17. Je hebt gelijk ook. Als je aan CO2 gaat beginnen moet je ook andere zaken gaan aanpassen. Je zou er een stripje naast kunnen hangen als je toch wat meer licht zou willen zonder meteen een grote nieuwe investering te gaan doen. Maar als het goed is, is het goed (duh)
 18. DeSimpeleDuif

  DeSimpeleDuif

  voila, derjuist bericht gekregen, dat mijn betaling, gelukt is, … . dus, morgend, of overmorgend, heb ik mijn zaadjens, .... . dan, er 5 leggen ontkiemen, en erna, grond kopen, en nieuwe airpotten, propots, … . … dedie zijn rond, i p v vierkant, die oude airpotten, … . … nog beetjen geduld Groetjes DeSimpeleDuif
 19. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Jawel heb getwijfeld over de spyderX plus die is 660 watt en er kan dan een kg uitgetrokken worden alleen is dan het advies van Fluence om CO2 toe te voegen. En daar had ik niet zo’n zin in toen en nog steeds niet eigenlijk. Vind wel even lekker zo haha
 20. Kees A

  Waar is iedereen?

  Je had de smiley maar even over het hoofd gezien? Ik voel me niet gekwetst. Iemand die uitdeelt (ik dus) moet er ook maar tegen kunnen als mensen iets terugzeggen. Maar ik vond het een beetje opvallend. Niet meer, niet minder. Dikke kans dat ik ernaast zat. Het andere forum is overigens ook niet echt actief. Ja, met slappe woordspelletjes en mensen die elkaar 100 keer over en weer veren in de reet steken. Dan lijkt het actief, maar is slechts schijn.
 21. El_Magico

  Waar is iedereen?

  Woorden in iemand z'n mond leggen... smh De reden waarom ik hier nog niet veel gepost heb ook al ben ik al langer lid is omdat dit forum niet echt actief is. Als jij je meteen gekwetst voelt omdat ik gewoon zeg dat ik er dan zou wegblijven in uw geval... ok dan lol Enne ik zie niet waar Tune Karel verdedigd, ik like z'n post omdat ik akkoord ga met z'n manier van denken maar tja ongegronde conclusies trekken ben je blijkbaar sterk in.
 22. Kees A

  Waar is iedereen?

  Nee hoor. Want juist door te lezen wat er geschreven wordt door de mensen die er wel met goede bedoelingen zitten, kun je toch veel opsteken. En er staan ook wat verslagen op uit het verleden (over led en DWC) die erg interessant zijn. Maar @El Magico 4 posts slechts op dit forum waarvan er 3 vandaag en eentje in dit topic.... en ook een like in dit topic als iemand .eu verdedigt.... jij voelt je daar wel thuis en doet het een beetje pijn als Kareltje een beetje onschuldige verbale billenkoek krijgt? Geeft niks hoor.
 23. El_Magico

  Waar is iedereen?

  Zou daar gewoon wegblijven dan.
 1. Load more activity
 •  

  Fastbuds autoflower seeds promo 22-03

  Barneys farm seeds 22-03

  Banner(312x60)ANIB new.gif

  wietforum-320-x-60.jpg.fd552debf2ec302118f3be0e24679948.jpg

  aza-wietforum-312x60px-NL.gif.c5047382473a11d4db8de0cfa87220d8.gif

×