Jump to content
 • Sanniesshop cannabis seeds

   

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Mooie plant en inderdaad, een liter water met een scheut zeep en een scheut spiritus werkt goed. Om de vier dagen de planten ondersauzen. De planten kunnen daar goed tegen. Spiritus vervliegt en zeep is voeding. Je moet het dus niet te gek maken met die zeep. Jawel; zeep is een insecticide. Het chitinepantser lost op in kaliumzeep.
 3. Je kun je zaadjes in 1 liter potten planten en meteen op 12/12 zetten. Je laat ze gaan tot je kunt zien welke het beste lijkt. Dan laat je dat plantje reveggen en kun je daar na een week of 3 stekken van maken. Die bloei je wel normaal af. Zodoende hoef je niet je hele ruimte te gebruiken voor je selectie, een hoekje is genoeg. Je krijgt op deze manier plantjes die niet mooi uitgroeien, maar dat geeft niks, je kunt wel een goede indruk krijgen van elke individuele plant en ze onderling vergelijken. En daarna gericht aan de gang gaan met stekken van de beste plant. Ook kun je zo een groter aantal zaadjes gebruiken, een selectie uit 3 zaadjes is niet echt optimaal. Vindt je zo een mooie moeder dan heb je een unieke plant die niet iedereen heeft, zoals ammie.
 4. konopi

  Bedrocan

  6% minder verkoop via de apotheek zit ik in de nieuwste uitgave van Highlife te lezen.Niet zo gek met de kwaliteit die geleverd wordt.
 5. Het is allemaal zo ontzettend tijdrovend want terwijl je aan het selecteren bent draai je ook nog eens de meest beroerde rondes en oogst je van alles een beetje. In negen van de tien gevallen ben je beter af met stekken die zich bewezen hebben zoals Ammie.
 6. Stekjes maken van de zaailingen en de stekken af bloeien! Je wil immers weten hoe de stek zich gedraagt én ontwikkelt. Daar ga je mee werken Stekken van zaailingen gedragen zich anders dan haar moeders.
 7. Ik zou wel investeren in topzaden zodat je zeker weet dat de kans groot is dat je er een echt mooie moeder uit kunt halen waar je jarenlang plezier van zult hebben. Want als je prutzaden hebt om mee te beginnen is de kans groot dat je later nogmaals moet investeren qua geld, tijd enz.
 8. Yesterday
 9. Je hebt idd geen 100en zaden nodig. Heb zelf ook uit 3 zaden wel een moeder gehouden. Wel knaagt het dat je niet weet wat je had gehouden als je er bijv 20 had gehad.
 10. Ondertussen heb ik de S.O.G. genetica veilig gesteld. Nog even wachten op de wortels maar dat gaat helemaal goed komen.
 11. Kan prima en als jij blij bent met wat je uit 1 vd zaadjes krijgt die je poot en af bloeit heb je helemaal niet zo veel zaden/planten nodig. Check zoals Holy al zei goed de stamboom, dan sluit je al een heleboel bij voorbaat uit. Gefeminiseerde zaden zijn genetisch een 1-1 kopie van de plant die bezwangert is met haar eigen pollen waardoor je veel minder verschil tussen planten hebt en zo ook veel minder planten voor een selectie hoeft te zetten. Let ook op tijd dat je stekken nodig hebben om te wortelen, hoe ze reageren op jouw aanpak, dat soort dingen ipv alleen op de wiet die er vanaf komt. 3wk wachten op wortels of 1 week en de stek dan inmiddels al 1 week voorgroei en al 1 week op 12/12 hebben kunnen geven tov die nog aan het wortelen.. daar zit de echte winst
 12. lostchild

  Bedrocan

  Klachten of opmerkingen over Medicinale Wiet kunt U richten aan de Minister van Volksgezondheid onder wiens rechtstreekse verantwoordelijkheid BMC valt. BMC koopt geheel volgens GMP door Bedocran geproduceerde wiet in voor medicinale verstrekking op recept of voor export naar een ander land binnen een gesloten keten (alleen op recept via een erkend arts). Oftewel, het heeft met wiet zoals jij dat bedoeld helemaal niks meer te maken. Maakt het dan uit of je op arbeidskosten bespaard omdat je machinaal knipt, mooiere toppen hebt die je vervolgens toch weer kapot knipt en/of vergruist tot een granulaat? Lekker bashen man, maak vaker van dit soort topics dan kom ik daar ook heel gezellig on topic commentaar leveren.
 13. Ja je bent een paar maanden kwijt en dan mag je hopen dat je vindt wat je zoekt. Wil je niet liever zelf stekken maken van een stek die zich reeds bewezen heeft?
 14. Dat kan van 0% tot 100% zijn. Of de planten "herma genen" hebben of dat ze gewoon heel erg stressgevoelig zijn en dus herma worden weet ik niet maar het wordt wel bepaald door de genen van de ouders, obviously. Dit betekent dat sommige zadenbanken die stress/herma gevoelige planten gebruiken om nieuwe soorten te maken vrijwel altijd ook dit zullen vertonen. Zoek een soort die je leuk lijkt, zoek er dan zoveel mogelijk over op internet; kweekverslagen, ervaringen. over de soort en de zaadbank. Ga op onderzoek uit uit wat de ouders zijn en of mensen hier herma ervaringen mee hebben. Lijkt misschien veel werk maar zo verklein je de kans aanzienlijk en verspil je minder tijd dan een hele ronde met hermas draaien. Het makkelijkst is om (zoveel mogelijk, number game) zaden te ontkiemen en deze in kleine potjes op te kweken. Neem er een topstek van en bloei de rest af.
 15. Oei dat is een meermaandenplan dus. Hoeveel procent van de stekjes wordt een hermafrodiet denk je? Ik kan ook 100 stekken maken en normaal gaan kweken en gaandeweg de herma's weggooien. Maar als de helft herma blijkt te zijn is dat niet zo handig.
 16. Kan prima maar de kans op hermafrodieten heb je altijd, ook met regulier zaad. De enige manier om er achter te komen is stekken maken van de zaailingen, nummeren en de zaailingen af laten bloeien.
 17. Ik ben van plan een aantal zaadjes te bestellen. Met zaadjes heb ik geen ervaring. Kan ik gefeminiseerde zaadjes bestellen en dan zelf stekken maken van die planten? Of worden het dan hermafrodieten? Stekken maken kan ik.
 18. dilago

  Bedrocan

  Ja droog machinaal @P H donner voor de luie fijnproever en de thc die je er afslaat komt wel in de hasj terecht. De Neesjes die nu op hun kop hangen, probeer ik droog te knippen met de tumble trimmer. Eens zien hoe dat gaat. Ik stuur je t.z.t. wel even een sample om te proeven.
 19. konopi

  Bedrocan

  @P H donnerJe link werkt niet.
 20. P H donner

  Bedrocan

  De suiker niet wel de THC Droog machinaal? Weet er wel wat van IMG_8634.MOV
 21. Wakker liggen is méga ombetant... Stomme slapeloosheid... Strax doe ik nog domme dingen... Laat one hopen van niet... Nog 3 weken geduld... Groetjes DeSimpeleDuif @billyboybennie. Foto's staan er al ffkes op...
 22. Last week
 23. P H donner

  Bedrocan

  Weer een zeer waardevolle topic aanvulling van je, echt onderwerp gericht zoals al je opmerkingen Aan mod @Boefje030 plz
 24. lostchild

  Bedrocan

  Meeste ja want jij gaat blad en takjes die in en tussen de bloemvruchten zitten dmv je machine tot afval maken waar Bedocran het met vd tak trekken geen afval heeft. Zou een terminaal patient in Duitsland die het krijgt voorgeschreven jouw criteria hanteren? Dat is namelijk de doelgroep voor de Bedocran wiet, niet jij of jouw afnemers. Alles draait om geld zeg je: was je er van op de hoogte dat alle kosten in de prijs verwerkt zijn die het BMC ze betaald voor de wiet en het zo geen argument is?
 25. O ja de tekst is iets aangepast weer terug. Gelukkig.
 1. Load more activity
 •  

   

   Fastbuds autoflower Gelato zaden

  Barneys farm seeds 22-03

  Dutch Passion wiet zaden

  aza-wietforum-312x60px-NL.gif.c5047382473a11d4db8de0cfa87220d8.gif

   

×
×
 • Create New...