Jump to content
 • Sanniesshop cannabis seeds

   

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Een beetje dieven kan vaak niet zoveel kwaad mbt voedingsgift, een ander verhaal is het wanneer je ook hevig gaat defoliaten. Ik doe het zelf nu de laatste paar rondes en je ziet aan het overgebleven blad soms wel wat verbranding. Idealiter geef je ze vooraf al wat minder voeding dan en bouw je het daarna weer op, maar het is van veel meer factoren afhankelijk hoe snel de plant weer herstelt, waarbij genetica ook een grote rol speelt. Hieronder mijn voorbeeld van hoe ik defoliate/dief op dag 18 op 12/12:
 3. Ontnemingsvordering is vaak de grootste straf. Bedenk ook dat stekken meegerekend worden. Dit zijn de richtlijnen. Ik heb eigenlijk geen idee of deze berekeningen in de praktijk ook zo worden toegepast. Of dat ze misschien toch wel altijd zo'n beetje uitgaan van 500 gram per M2. Op rechtszaken hoor je altijd alleen maar de uitkomsten van de berekeningen. De echte gegevens zitten in het proces verbaal waar alleen de betrokken partijen toegang toe hebben. Alleen als een advocaat bezwaar maakt tegen een berekening, komen de gegevens naar boven. Idem voor hoe de politie nu bij de kwekerij terecht kwam. Wordt in de meeste zaken niet bij de zitting besproken. Wordt wel meegestuurd met de stukken naar de verdediging. Pas als de advocaat ze ter zitting aanhaalt, hoor je als publiek vaak pas hoe & wat & wie. Is wel jammer want dan zou je wat beter weten waar je je tegen moet wapenen. Nu is het in 90% van de gevallen een combinatie van dommigheid en verraderswerk.
 4. Ben ook benieuwd wat @Head Honcho (en anderen natuurlijk) er van vindt. Met mijn niet-kenners oog zeg ik: goed gedaan. Vraag me wel af of je dan na dit dieven minder voeding moet geven (omdat er minder blad is dat water kan verdampen) of gewoon door moet gaan met je reguliere schema. Of misschien zelfs wel een extra boost met iets om ze te laten herstellen van de knipbeurt. Of iets van een bladvoeding of - supplement.
 5. Heb je een foto van die opzet? Dus inclusief die allerhoogste fan. Zijn het zwenkfans?
 6. Word een mooi veldje zo kluns, het dieven is je aardig gelukt zo
 7. Today
 8. Idd precies wat @Kees A zegt + dat als ik mn fan tussen de plant en de lamp in hang de dames bijna omver geblazen worden en nu hebben ze een lekker briesje over zich heen. Ik heb wat hoger nog een fan hangen die meer naar beneden gericht staat waardoor de temperatuur zowel onder als boven in de tent mooi gelijk is. @Fatamorgana heb jij ook een "imitatie" lamp dan? Ik zie in jouw kweekverslag namelijk exact de zelfde lamp hangen?
 9. Paar vragen: waarom PH 5.5 in bloei, letterlijk overal lees en hoor je op hydro/inert medium PH 5.8 - Als de planten altijd in een bodem water staan, waarom laat je ze niet wat langer droog trekken of fix je je setup zodat dit niet meer gebeurt? Algen krijg je inderdaad als de toplaag altijd vochtig is en er licht bij komt, heb je grote gaten in je gewas en/of beschijn je de bodem? Blad natsproeien in week 4/5 lijkt me ook totaal niet nodig, je kunt volgende ronde extra calmag toevoegen voor de zekerheid. En zomaar midden in je ronde gaan spoelen met enkel afgezuurd water is echt not done, te allen tijde voeding blijven toevoegen. Voor week 7 lijken het nog magere topjes voor een (vermoedelijk) Kush-soortje in ieder geval.
 10. Hoi Hoi, ik zit met een probleempje. Week 7 Dag 45, pH 5.5, EC 1.7, CO2 900 ppm, temp 22 nacht en 29 overdag. Eb/Vloed op growcubes, ze staan wel erg nat omdat niet al het water weggezogen wordt door de pompen. Om schimmel te voorkomen gebruik ik chloordioxide. Voeding Yaraliva Calcinit en Kristalon Bruin. Verhouding 1:2. In week 4/5 hebben ze bitterzout als bladvoeding gekregen. Vanaf week 6 begonnen de bladproblemen, klauwend blad, vergeling, paarse steeltjes. Verder is er veel algvorming aanwezig in het medium. Ik zit zelf te denken aan wortelrot of een calciumtekort omdat ik te vroeg de verhouding Cacinit:Kristalon heb aangepast, dat was bij dag 28. Ik heb al gespoeld met florakleen en afgezuurd water. Het lijkt alsof het juist erger wordt. Wat denken jullie? Alvast bedankt voor het meedenken!
 11. Yesterday
 12. Damn man... Misschien toch maar beperken tot 100 gezonde planten ipv hokje volproppen.
 13. Ik zij het verkeerd, ik bedoelde dat ik alles uit mijn vat had terug gepompt. Dat was ongeveer 15 liter van de 30 (weet het even niet zeker). Vandaag dus nogmaals even gecontroleerd maar de dames stonden er in ieder geval beter bij dan voor de waterbeurt. Vandaag de overige 15 liter van onder gegeven, zal maar is kijken hoe het verder zal gaan. Ik heb nog geen vatverwarming (is besteld) waardoor het water wat kouder was dan normaal. Hopen dat het sterke dames zijn die wel tegen een tikkie kunnen nieuwe pomp kopen heb ik even aan de kant gelaten, ik doe het even tijdelijk met wat ik heb. ik geef al lange tijd niet meer van boven water, maar als nog zijn bij sommige dames de toplaag nat. Ik hou wel van natte dames, maar niet in mn tent. Is het normaal dat als je van onder geeft dat de toplaag van de aarde ook nat blijft ? En dit is niet bij alle planten
 14. Heb je toch correct gedaan voor zover mijn kennis , denk als je dezelfde foto, als de laatste die je post,neemt binnen 7 dagen, je groot vergelijk zal hebben. Goe bezig kluns!
 15. Dag 11. Zo! De dames zijn net flink 'gediefd'. Ik heb geprobeerd om het op de @Head Honcho manier te doen, en ook op dag 11 net als hij. Hopelijk heb ik het goed gedaan en heb ik straks minder fluf. Ook heb ik wat blad weg gehaald. Groetjes Kluns
 16. Dit is ook een imitatie lamp de lamp die ik heb van biogenetic ziet er anders uit.
 17. Nog eens mijn brein gekraakt met rekenen op te ontkiemen, voor zover er wat brein overblijft , zou vrijdag al kiempjes moeten hebben staan, oeps, wat later kan geen kwaad, we hebben tijd ook weer leuk, 1 zaadje extra van dr.kippling heb er 17 i.p.v. 16. Hier gaan we dan, ronde 3!
 18. Zo'n filter fabrikant heeft er natuurlijk ook wel baat bij om je een zo zwaar mogelijk filter aan te praten. Aan de andere kant, ze geven bijvoorbeeld aan dat een CAN250m3 filter samen gaat met afzuigers van 270m3/h tot 350m2/h. Dat is dus juist een "kleiner" filter dan de afzuiger maximaal aan kan. Een tot wel 40% zwaardere afzuiger dan de typische waarde van het filter. Lastige met dat soort basis lijstjes vind ik toch ook wel dat je toch flink wat variatie hebt in de afzuig capaciteit. In de zomer staat de afzuiger mogelijk een stuk harder dan in de winter. Plus inderdaad verliezen in het systeem.
 19. @VolcanicSea heb jij lang moeten wachten op het toestel? Heb er ook maar een besteld, bovenin de tent bij de hoofdtoppen 50lv enkel onderin 70lv en begint hier en daar blaadjes te rotten onderin...?? Vandaar beter zeker dan onzeker.
 20. Dat weet ik niet vakkie, ben als volgt terwerk gegaan. Heb eerst alle palmpotjes gevuld met atami, vervolgens in speciekuip gedaan, kwam op ongeveer 35ltr, nog paar handjes als reserve erbij dan 2 flinke handen worm, 2 goei handen lava, dit er goed onder gemengd, dan 2 borrelglaasjes zeevogel en 2 borrelglaasjes zeewierpoeder en 3 x10gr healt start tab verkruimelt, terug goed gemengd, dan bij het vullen van de potjes telkens een snuifje flowersaver, komt op hetzelfde neer als je ondermengd maar mijn inziens beter in het potje mengen, ale mijn manier en ieder het zijne uiteraard. Dan bovenin nog wat extra flower en dan met het sapje, dat diende om de planten te voeden voedeag, ook dus ideaal meststofsap om in te wateren om alles op gang te trekken, fulvic of yuccah is zelfs heel goed voor ontkieming en wortelgroei, ook alle producten werken beter samen *volgens phc brochure pdf*. Langs boven een goede scheut , laten zakken en nog is een lekje erbovenop, staan in propagatorbakje en deksel erover tegen uitdrogen, in donkere kast bij de verwarmingsketel, daar is het altijd 22graden. Nu zien binnen twee weken als ik de ontkiemde zaadjes, in koffiefiltertechniek en wacht meestal tot ik 2 cm peen heb, in het medium steek. Of alles ni teveel gaat zijn zullen we dan zien en sturen.
 21. kan ook een instabiel PH probleempje zijn? Symptomen lijken er op
 22. Die kerel rookt enkel gelato, enige soortje dat hij aanraakt. Deze koopt hij meestal in een shop in Tilburg, had hem een flinke bud meegegeven en zei" is maar m'n eerste zelfkweekje dus weet niet of je er wat aan gaat hebben". Kreeg toch leuk compliment nadien enkel zoals je aanhaald is de manier van waarderen inderdaad relatief. Ga het er toch op wagen om 2 planten niet te spoelen, heb 4 x gg die quasi zelfde opbouw/pheno hebben, ook qua grootte, ga sowieso spoelen, enkel die 2 op een verhoog zetten zodat ze geen water krijgen en apart blijven voeden met de bac bloei en pk, weten we half januari of dit verschil maakt bij wijze van mini zelftest, zal ook de 4 planten een tyrewrap aandoen, zo weet k na t drogen deze apart te wegen en te curen. Zal dit wel bijhouden in report binnenkort.
 23. Pm me. Als je hoogte hebt en oppervlakte zou ik zeker voor vyprs gaan. Kun je mooi op 1 hoogte laten hangen. Hebben ook ver onder de lamp nog goede par waardes. Zo heb je automatisch wat lagere maar mooie waardes in de groei, en bereken je je top hoogte uitgroeid rond de 800umol (ff uit mn hoofd/zonder opti/co2) Dit is ongeveer op 50 cm maar ze mogen zeker hoger. Tot onderop mooi afgebloeide/harde tomaten. Kunt ook bij fluence terecht voor info. Hebben goede support. En check Meowy_Jane op insta.
 24. Er zit bovenin een grote wortel, deze kwam bloot na 5 a 6 weken inwateren, dus terug 4 a 5 cm atami bi grow boven op gedaan tot aan de rand gevuld met wat flowersaver eronder, sindsdien die mineraal gevoede plant enkel nog mee de bio voeding gegeven, dus niet meer ph of ec gemeten en staat er toch nog netjes bij. Vandaar dat die halve kant vol wortel zit bovenin, zal ferm vertakt en verspreid zijn. Net nog alles goed nat gezet langs boven met; fulvic 25, yuccah, colonize, opf 5-2-5, biopak en afgetoetst met rietsuikermelasse , sapje schuimt flink na op 't medium... Netje spant ook nu boven het gg veldje, dit was nodig om binnen 3 weken nietbte hoeven sukkelen einde bloei. Stammetjes zijn dik genoeg, de hoofdcola ook enkel denk ik niet dat die 4ltr potjes genoeg stabiliteit en contergewicht gaan bieden aannde toppen in aanmaak, gok op makkelijk 35gr droog per plantje. Grtjs
 25. Wanneer mensen het hier over hebben, vraag ik me wel eens af, of dit niet met de ophoping van ethyleen te maken heeft.
 1. Load more activity
 •  

   

   Fastbuds autoflower Gelato zaden

  Barneys farm seeds 22-03

  Dutch Passion wiet zaden

  aza-wietforum-312x60px-NL.gif.c5047382473a11d4db8de0cfa87220d8.gif

   

×
×
 • Create New...