Jump to content
 • Organische voeding kit met zaden aanbieding sanniesshop

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Er is vandaag wereld voor me open gegaan Had ook niet gedacht dat ze van alleen buigen zo krom bleven staan. Is dat echt van slecht een paar dagen? Had ik misschien iets meer rekening mee moeten houden wat betreft de buigrichtingen, maarja.
 3. Today
 4. @Limbic Nee had er 2-3 per plant het heeft wel geholpen ja, maar komt toch weer terug blijkbaar na zoveel tijd. Ja is nu 4e kweek organisch en telkens tot 2 weken voor de oogst bacto gegeven en merkte niet dat het ze slechter dronken ofzo. @vakmanDank je, komende zaterdag ga ik stoppen met voeden qua bacto en melasse dan, dan tot die zaterdag daarop alleen water en dan omhakken Ik heb ze verder alleen in week 3-4-5 zo'n beetje een drupje bac bloei gegeven, verder niet
 5. @Wiekspiet Ik had er een vrij slechte opbrengst mee en ook erg fluffy. Nadat het de eerste keer slecht gelukt was heb ik toch ook nog een side-by-side testje gedaan met FloraNova. De FN kant leverde toen 1,4g/W op tegen 1g/W met de omnipotent. Andere hydro kwekers hadden vergelijkbare problemen. Het is met een NPK van ongeveer 2-1-3 ook wel echt een groeivoeding. Het is ook vrij duur. Dacht €35 voor 1kg. Voor dat soort bedragen koop je ook een 25kg zak Yara voeding.
 6. @Buddha Cheese is het je al gelukt, ben wel benieuwd naar een update
 7. De Taison heeft een rare topstructuur. Ik ben de trichomen van dicht bij aan het volgen. Het zijn meer foxtails. Ze heeft niet lang meer te gaan. Ze is al 37 dagen over tijd. Rare dame, ik ben benieuwd wat haar smaak is.
 8. Ik durf het bijna niet te vragen(maar doe het stiekem toch) , heb je daar nog wat zaadjes van? Ik heb nog ruilmateriaal Klinkt UITMUNTEND!! Maar goed trouwens dat wij niet meer in de boomtoppen wonen, dan zouden we regelmatig zo lam als een aap op de grond liggen
 9. Dat zier er idd lekker uit! Beginnen ze nou nog nieuwe blaadjes aan te maken helemaal bovenin? Geniet van je eerste binnen wietje
 10. Eind goed al goed, komt weer een mooi vooraadje vanaf SP ziet er heerlijk uit Wanneer ben je gestopt met voeden?
 11. Hoe kom je aan de info dat in de plant snijden mannelijke bloei geeft
 12. Buigen met Vakkie, Speciaal voor @cannarie even wat plaatjes geschoten van mijn buigkunsten Zojuist even een stam van een Skittelz onder een strip vandaan gebogen, als je wat grotere afstanden moet overbruggen hang je er gewoon meerdere aan elkaar Dunne takken gaan heel makkelijk met 1 binder, vasthaken achter een bladsteel zodat ze niet losschieten Na een paar dagen kunnen ze er weer af, dan blijft het in de gebogen richting verder groeien. Op de plek van het buigen ontstaat er een verdikking. Dit werkt voor mij het handigste en het snelste, maar het kan ook op een andere manier natuurlijk Houdoe....
 13. Mooie dame die Nightqueen! Gaat niet lang meer duren, knippen is bijna niet meer nodig. Al bezig met je nieuwe zaadjes?
 14. Dikke bonken!! Geef jij ze nog in het eind bacto? Drinken ze dat snel weg? Ik zie zo'n zakje hangen tegen thrips. Heb je er te weinig van besteld dat je weer thrips ziet lopen? Succes met de laatste loodjes en doe voorzichtig aan met je rug.
 15. De Gorilla Glue x Stardawg heet ook eigenlijk Tomahawk. Ik bedenk de namen zelf niet maar vind het een stuk leuker om een Sorbet te zetten ipv een Gelato of een Hulk ipv Bruce Banner. De Stardawg staat boven aan mijn lijstje en krijgt een dikke 10 in verschillende opzichten. Soms rook je iets wat gewoon super heerlijk smaakt en ook nog eens goed voor je werkt. Maar als er altijd ruimte is voor verbetering ga ik op zoek naar een nieuwe pheno, to be continued!
 16. Dikke lul = dikke buik als je niet uitkijkt Nee, voor het eerst helemaal puur natuur
 17. Dat is nog eens een dikke stam ja. Zou er bijna onzeker van worden
 18. Dit is het geworden.. En nog even een overzichtje van alle planten bij elkaar @Kees A Wat ideaal is zal natuurlijk ook van verschillende factoren afhankelijk zijn, zoals soort, pheno, gezondheid etc
 19. Ik probeer nieuw leven in dit topic te blazen , want nu zitten we in de relevante tijd van het jaar. En , ik beantwoord ook vragen die al gesteld zijn ! Ik vind namelijk NIET dat we van iedereen moeten verwachten dat ze alle info al hebben doorgelezen en op de juiste manier interpreteren en ook nog onthouden. Een goed verduisterings project is de moeite waard , het gaat je aanzienlijk betere wiet opleveren !! Het verschil met binnen geteelde wiet kan erg klein zijn. Voor zelf rokende kleinschalige buiten kwekers zie ik een heel groot voordeel. Volg de weersverwachting op de voet via bijvoorbeeld windguru en anticipeer op wat er komen gaat , start pas als goed weer aan gaat komen. zeker wanneer je zaad hebt . Dit heeft met verduisteren nog niets te maken , maar wel met logisch buiten telen in ons klimaat, en daar valt verduisteren ook onder. We willen afbloeien in de periode met het grootste neerslagtekort !
 20. Hij kreeg problemenen op hydro met de bloeivoeding geloof ik. Op aarde gaat het bij mij altijd wel goed, ik geef wel wat calmag extra bij. Er is geen is geen aparte bloei formule van.
 21. Ik ben alleen al een tijdje aan het googlen wat nu de ideale VPD waarden zijn voor de 4 fases: Kloontjes, Groeien, 1de deel Bloei en 2e deel Bloei. Lees veel verschillende en uiteenlopende waarden.
 22. Een speciaal voor het verduister proces ontworpen zak zou erg fijn zijn , maar bestaat nog niet voor zover ik weet .
 1. Load more activity
 •  

  Fastbuds autoflower seeds promo 22-03

  Barneys farm seeds 22-03

  Banner(312x60)ANIB new.gif

  wietforum-320-x-60.jpg.fd552debf2ec302118f3be0e24679948.jpg

  aza-wietforum-312x60px-NL.gif.c5047382473a11d4db8de0cfa87220d8.gif

×
×
 • Create New...