Jump to content

bioca

Members
  • Content Count

    96
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About bioca

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. Ik heb tot nu toe enkel onder TL-buizen gekweekt. Maar nu heb ik ook spaarlampen hangen omdat deze volgens mij gewoon veel meer licht geven per oppervlakte. Nu was mijn vraag of het normaal is dat spaarlampen (osram 24W = 120W gloeilamp) veel warmer worden dan TL-buizen?? ondertussen heb ik een anderhalve maand voorgegroeid en nu laat ik de bloei beginnen! dank bij voorbaat tjiers
  2. Dit is een gewone tl-buis in een andere vorm... niets bijzonders... of je nu ronde of rechte tl's gebruikt... maakt niets uit tjiers..
  3. Bladeren kunnen onder tl alleen verbranden als er echt contact is tussen de planten en de tl-buis... welke potgrond gebruik je? Je aarde ziet er erg nat uit, te nat denk ik! Geef je voeding? tjiers
  4. Zeer mooi, dens veldje heb je daar! Hoelang ga je nog door denk je? Proficiat! tjiers
  5. Als je ze laat bloeien zo ik 4 warmwhite lampen insteken hoor. Je hebt immers 2700K nodig voor de bloei.. Coolwhite's vervangen dus! tjiers!
  6. Die planten (stekjes) hebben zo veel 3vingerige bladeren... hoekomt dat? Soms zelfs bladeren met 1 vinger tjiers
  7. Neen, scroggen is gewoon al je takjes op een zelfde hoogte brengen door ze vast te binden aan een net boven de plantjes! Hier bestaat een erg goed Sticky over!! succes met het experiment tjiers
  8. Sommige bladeren hangen een beetje of zie ik het mis? Geef je niet te veel water? tjiers
  9. wel leuk daar.. zet je foto's even hier op je account.. dat appreciëren ze hier :-) tjiers!
  10. Ik moest er echt van kotsen! Hier in België is het nog veel erger hoor Hoewel in Nederland zijn er echt eenheden die gespecialiseerd zijn in het oprollen van kwekerijen... hier in België nog niets van gemerkt. Ik hoop dat jullie in het Noorden overleven (maar maak me daar weinig zorgen over ) tjiers!
  11. Bedankt voor de reactie Speedway... Ik zal straks een paar foto's maken van hoe ik te werk ben gegaan en hopelijk was dit de goede manier! tjies!
  12. goedemiddag wf'ers, ik heb deze morgen de grootste plantjes gebogen zodat alle plantjes ongeveer om dezelfde hoogte zouden komen te staan. Nu staan de blaadjes met hun onderkant naar boven gericht? Is dit een probleem of gaan ze terug goed komen te staan (hoe snel gebeurt dit)? tjiers!
  13. hoe moet je het dan berekenen? tjiers
×
×
  • Create New...