Jump to content

Mainstream

Full member
 • Content Count

  406
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Mainstream

 • Rank
  Volwaardig lid
 1. Waar heb je die zaden trouwens vandaan? Vaak krijg je nieuwe zaden als je dit aangeeft bij de leverancier. Groetjes
 2. Hahaha. geweldig dit ben benieuwd!
 3. Bedankt voor de snelle reactie en het advies. Ik had inderdaad uit jouw post kunnen extraheren dat o.a. de lumatek goed scoorde. Echter hoe meer ik ben ga lezen, hoe meer ik ga twijfelen wat ik nu moet kiezen. Een ding staat wel vast: dat ik wil beginnen met een dimbare EVSA, om verschillende redenen. De Gavita Digistar had reeds ook mijn interesse gewekt, maar kan hier nog niet veel over lezen. Al hebben zij zichzelf wel bewezen in het verleden met andere producten. Lastige keuzes allemaal, haha! Ook weet ik nog niet precies wat ik met de reflector aanmoet. Ik heb een tentje van 90 x 90 x 160CM, voldoet een Megalux 20 cm Reflector dan? Bedankt alvast!
 4. Whazzup, nu vraag ik me af; Ik wil zelf een setje aanschaffen van rond de 250 watt. Misschien later naar 400 watt. Wat kan ik dan het beste kiezen? Superplant heeft trouwens ook een dimbare evsa van 400 watt. Wat marketingpraat:
 5. Oke, gelukkig en bedankt Ze groeien als kool hier ja. Ze kunnen ook best goed tegen bemesting. Bij mij groeien ze zo'n 20 cm aan alle 3 de toppen (hoe je het ook noemt). Ze zijn ook enorm dik en bijna te zwaar om continue mee te sjouwen. Een tip: plaats ze dicht bij een muur. De warmte wordt hierin opgenomen en blijft geleidelijk afgeven - dus ook s'nachts. Ik geef ze trouwens gewoon voeding voor binnenplanten van de action, haha.
 6. Hmm die plant ziet er wel interessant uit, maar je moet altijd maar denken dat het marketing trucjes zijn om zoveel mogelijk te verkopen, he?! Dat is wel 600 watt led heb ik gelezen?
 7. Hallo allemaal, Ik kweek eigenlijk al jaren met volle tevredenheid mijn San Pedro cactussen. Ze groeien als kool eerlijk gezegd! Alleen nu ontdekte ik wat plekken, waarvan ik niet weet hoe ze erop komen. Het lijkt wel of een slak erop heeft gezeten of een ziekte, kan iemand dit bevestigen? Wat groene pr0n: Excuses voor de gedraaide foto's. Kwam er te laat achter!
 8. Pak denk ik toch maar een Superplant super lumens 400 watt (die dimbaar is). Is vrijwel dezelfde prijs als de 150 watt evsa. Gevonden op www.keechan.nl :-)
 9. Volg het ook dagelijks ja! Leuk om de progressie bij te houden. Ik krijg trouwens vooral op me telefoon die foutmelding. Word er gek van!
 10. Oke, bedankt voor je inbreng. Zal er over nadenken
 11. Ben benieuwd! Jammer dat er een paar achterblijven, maar hoop dat je je hokje vol krijgt! Chrysal AVB? Vertel ;-) Ik gebruik momenteel STS, maar krijg maar weinig stuifmeel.
 12. Sorry voor het bumpen van de thread... Ik las hier het een en ander van Keechan; zijn die betrouwbaar? De enigste "review" die ik kan vinden, zegt dat ze oplichters zijn! De prijzen zijn wel zeer aantrekkelijk hehe.
×
×
 • Create New...