Jump to content

Shark byte

Members
  • Content Count

    102
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

15 Positief

About Shark byte

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 11/21/1980

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Thanks for the support

    1. Rabarbarbaar

      Rabarbarbaar

      Geen probleem, check pm.

  2. Ja blijkbaar zit ie vol verstand, Maar uitleggen ho maar. Jammer had zo veel vriendelijker gekund. Ook al stuur ik soms mensen met een schepje het bos in ook daar zullen ze vast wat vinden. Is niet mn bedoeling mensen verkeerd advies te geven. Of om uit de hoogte te lullen en net te doen of ik er verstand van heb Zal het de volgende keer wel aan de vakman over laten. Een fijn leven nog
  3. Lekker hoor wiet thee Even zo,n zeefje kopen en dr wat boter/melk bij doen.(lost het thc beter op) Duurt wel even voor je effect verneemt net als bij bv space cake. Zal vast een manier zijn waardoor je dr wel van kan genieten. https://www.cnnbs.nl/8-10-hoe-maak-je-cannabisthee/
  4. Ach daar is onze azijnzeiker ook weer. Hele kweek geen commentaar gegeven maar als je klaar bent komen ze kijken. Deze fluffy zooi is zoals te lezen een experiment geweest. Misschien heeft hij er meer geluk mee. T is verder een prima plant met dit als resultaat van jawel( lees!!) Kraanwater en wat PK 13/14 Advies mag je ter harte nemen is aan diegene zelf wat ie er mee kan/doet. Niks lullen op een drumstel of wal in de sloot. Past het je niet doe je er toch lekker niks mee.
  5. Hij gaat in een tent kweken , niet buiten!!! En als een plant bestand is tegen ziekten en schimmels gaat ie nog gewoon dood als je hem te weinig/veel water geeft of over/ondervoed, dat vangt de plant niet op hoor..... Dus je antwoord slaat als een lul op een drumstel! Knal er gewoon wat in en gaan met die banaan, al doende leert men. Voor zover ik weet is White Russian anders prima binnen te kweken. En een makkelijke plant voor beginners. Wat betreft water geef ik je gelijk maar das met elke plant die je geen water geeft. White Russian kan in ieder geval beter tegen een voedings overschot/verpotten/te veel/weinig aan water Maar dat kan natuurlijk ook als een lul op een drumstel slaan?? Dr geeft in ieder geval iemand antwoord op dit toch al dooie forum. Bovendien helpt al dat negatieve commentaar niet echt om nieuwe members te houden op dit forum. Probeer gewoon advies te geven en het is aan hem wat ie ermee doet.
  6. Nu jullie toch aan het beoordelen zijn. Deze is net geknipt. Mijn toppen hangen in een doos aan een paperclip. In het donker maar heb verder geen afzuiging of ventilatie. Hoop dat het toch goed komt al ruikt het wel wat muf en naar hooi. Schijnt zo te horen maar toch ben ik er niet gerust op.
  7. Mijne was van het merk lowlife seeds. Zou toch kijken naar zaden voor beginners en die goed bestand zijn tegen ziektes en schimmels. Eventuele begginers fouten die je ongetwijfeld gaat maken worden zo opgevangen door de plant. Moeilijker kan altijd nog in een eventuele volgende kweek.
  8. Leuk weer een nieuwe beginner met eigen kweek. Ben erg tevreden over mijn White Russian (zie outdoor kweekverslagen) Kan goed tegen schimmels en verschillende ziektes. Makkelijk te kweken voor een beginner en het thc percentage is erg hoog (geloof 27%) Bovendien wordt ie niet erg groot dus goed te doen voor jou SOG methode. Zaadjes besteld op wietzaadjes.nl daar kun je ook goed aanvinken wat je nou precies wil. Zodat jou ideale zaadje over blijft. Succes
  9. Zo de hooftop is ook geknipt. Einde van een paar maanden liefde en verzorging is voorbij. Resultaat is toch best netjes voor een plant die het met kraanwater en wat PK 13/14 heeft gedaan. Bedankt voor jullie adviezen en tot een volgende kweek.
  10. Thanks voor de link. Vond dit wel een mooi schema. Misschien was ik wat te ongeduldig met drogen. Al heb ik nog steeds het idee dat ik wat verkeerd doe. Ze hangen in een doos te drogen in het donker. Temperatuur en luchtvochtigheid geen idee en kan ik niet meten. Hoop echt dat de geur/smaak beter wordt want op dit moment verneem ik er niks van terwijl de toppen vol met Trichomen zitten.(melk/amber kleur) Geduld zal het zijn denkt ik.
  11. Een deel vd oogst. Andere toppen hangen al wat langer te drogen maar vind ze nu echt gaan stinken (hooi/muf) Schijnt zo te horen maar vond ze vers beter ruiken. Hoop dat het nog te roken is straks?? De hoofdtop gaat over een paar dagen ook om. De Trichomen blijven 3 verschillende fases houden helder/melk/en Amber. Afrijpen lijkt niet echt te lukken.
  12. Geweldig, zulke reacties! En wat probeer jij te bereiken dan met dit commentaar. Ik doe nog enigzins een poging deze member op weg te helpen. Bij jou komt er alleen maar negatief commentaar uit of vage plaatjes waar niemand om vraagt. Doe er iets leuks mee zou ik zeggen.
  13. 9 weken bloei. Ze lijkt er bijna klaar voor. Veel beter wordt het niet.
  14. Vervelend, Kan je helaas geen advies geven. Bladeren is mij verteld moet je niet verwijderen. Misschien eens een tijdje geen voeding geven. Zit waarschijnlijk nog genoeg in je aarde. Al lees ik in je post niet hoelang ze al staan. Heb mijn plant echt heel weinig voeding gegeven en nooit problemen gehad. Behalve nu wat rupsen en wat trips. De opbrengst is dan natuurlijk ook direct wat minder omdat je minderr van je plant vraagt Ligt ook aan de plant. Heb zelf een White Russian en die is goed bestand tegen schimmels en ziektes. Succes in ieder geval. Ben benieuwd wat het nu uiteindelijk is geweest maar ik gok op teveel voeding waardoor je bladeren verbranden ( te beginnen met de onderste)
  15. Deze actie van ACAB kon ook op weinig sympathie rekenen op Facebook. En wat is hier nou eigenlijk verkeerd aan er staan toch maar 5 "gedoogde" planten. Wat een lol iemand zn hobby weer op deze manier te beletten. En wie doe je er nou kwaad mee zo midden in een bos?
×
×
  • Create New...