Jump to content

afghaan-gek

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About afghaan-gek

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. 4 loodsen kopen , over het land verspreid, en growshop beginnen. koffieshopverhunningen aankopen via steekpenning hard zaken doen , en mellow blijven 2 miljoen investeren in goud. een advokaat huren full time en tot slot de water-auto in Nld introduceren...geen benzine maar h20 in de tank.
  2. wel goed vedunnen met water - en het blijft overigens nie lang hodbaar= gaat rotten ik geloof dat mengen met water 1 op 10 al heel sterk is,,,,misschien nog wel dunner afhankelijk van de plant waar het afkwam. ga je de bubble met de hand persen , of met een echte stufpers?
  3. nog iets over strekken : als ik in eerste 2 weken de plant iets laat strekken , vult de plant de open stukken in met vette toppen. als ik de plant gedriongen laat , is er minder ruimte om de toppen volledig te laten ontplooien. planten maken meer massa als de wortels al het vocht voor fotosynthese met gemak aan kunnen leveren hang je de lamp te laag , dan ontbreek vaak niet alleen de zijwaartse lichtinval , maar heb je al met al niet meer gewicht voor je extra moeite; de plant moet meer water verdampen ZONDERdat daar extra toppen voor komen.. de infraroodstraling van de lamp is de enige reden dat je denkt dat je meer gewicht oogst met de lamp zo laag mogelijk : infrarood= warmte. als plant warm is neemt ze meer voeding op. maar extra gewicht komt als het goed is door fotosythese, niet door de extra hoeveelheid zout die je in je plant pomp(voeding = zout) een strek = zoeken naar licht als je dat licht uiteindelijk nog gaat toevoegen , ben je met strekken bezig een ruime kapstok te maken waar later de toppen aan groeien. uiteindelijk vult de plant dat dus op met toppen....
  4. als je ietsje minder licht geeft de laatste week , neemt de plant ook ietsje minder voeding op.- dat is iets dat bij aarde teelt wel helpt... ook is de temperatuur van de hars lager = minder verdamping van etherische olie. het zijn vele kleine subtiele truukjes die samen de wiet nog zoeter maken. in feite boots je de natuur na. ik zeg wel eens vaker diengen die de meeste mensen niet direct snappen. doe ik allemaal niet met opzet.
  5. planten hebben het meeste aan een hogere hoeveelheid licht in de 5de tot en met de 7de week. dat is omdat op uitgerekend dat moment de top haar knop opbouwt. voor de 3 de week bloei strekt de plant strek = extra hoogte lichtinval is hoogte x oppervlak , dus die stretch wil je er wel in hebben , als je toch al van plajn bent later in de bloei extra bij te lichten...het licht komt er wel. als je laatste week ook extra zou belichten heb je gegarandeerd minder lekkere smaak.
  6. je moet al ruim voor je de space cake gaat innemen een maaltijd met vet hebben gehad ( 4 a 5 uur van te voren). Dit vet moet opgenomen worden in je lichaam , en zal op moment van inname een hechting in je lichaam bieden. Het vetpercentage van de cake is alleen maar relevant voor opname van thc in de cake zelf. Vetverbranding gaat te traag om een "buffer" te krijgen uit de cake zelf. 1 je vetgehalte in je lichaam moet op peil zijn , een haring , paar broodjes boter , croissants , chcolade- ruim van te voren. 2 probeer voor de cake geen suiker te eten. suiker zit overal in , en heeft vele namen en verschijningsvormen (invertsuiker , glucosestroop, fructose, dextrose etc) het werkt als een sooort anti-high... 3 zorg voor kalme situatie- gsm uit ,schoenen uit 4 weinig koffie/tabak, liever geen drank 5 warme voeten zijn belangrijk! 6 rook niet eerder dan 45 minuten na inname hoogstens een heel klein trekje van een joint. je zal verbaasd zijn hoe hard het werkt . pas als je space cake effect een paar keer hebt herkend weet je ongeveer hoe je er op reageert. niet doen als je nog verantwoordelijkheden hebt die dag het effect kan best lang doorwerken, op een subtiel niveau. mensen met kinderen in huis zou ik per definitie willen afraden om space cake in huis te hebben.
  7. als spek morgen verboden zou worden , zou in elk afgelepen woonschip, zolderkamertje, badkamer,kantoorpand en bierkelder een varkensfokkerij zijn. Spek zou per gram verkocht worden , en versneden met waxinekaarsvet en paraffine. Mensen zouden ge-intimideerd worden , en hele wijken zouden buiten de wet leven. Al Capone is rijk geworden bij gratie op verbod op alcohol. LEGALE CANNABISTEELT NU !!!
  8. die stress krijg je er maar op een manier uit : terugsnoeien, en 2 weken lang 21 uur licht p dag geven. dan gaat ie terug in zuivere groei. opsnoeien naar de bivenste 3 internodes , en op 12/12 gaan. op die manier is alle nieue blad/vertakking in zuivere groei geweest...en weet je zeker dat het hormonaal weer lekker zit met de dames. als je nu nieuwe stekken hebt staan , of wat moeders over hebt zou ik je huidige kweek wegkeilen , en je reserve planten gebruiken.
  9. kook een halve gram goede wiet een kwartier in een halve liter water. doe er een schepje completa bij. drink het op.(niet te veel suiker...) en na 45 minuten rook je een heel klein stickie , met een kwart tabak. als dat niet heeft geholpen.: zet een plant in je vensterbank , en zet em snachts 12 uur in het absolute donker. - dat is vanaf medio maart verduisteren, heb je eind mei eerste oogst. zonlicht is de beste lichtbron voor wiet: de high is vele malen beter dan met alleen lamp gekweekt. kan je echt niet wachten , begin dan nu met indoor afbloeien . koop bij een reptielenwinkel-terrariumshop- een uv verlichting. bij de bouwmarkt een timertje en wat schroeven halen. hang de uv lamp in de buurt van je toppen, en zet de timer op 3 minuten p dag. elke week 5 minuten langer. dit simuleert buitenlicht, en maakt je wiet higher.(in combinatie met een degelijke bloeilamp dus... De uv lamp is SUPPLEMENT) neem bijvoorkeur een echt highe soort. Oaxacan is een te gekke soort qua high( schiet me zo te binnen)
  10. een relais is niet ingebouwd in een lamp. het is bedoeld om de spanning die op de timer zou komen te ontlasten. Zonder relais krijg je een moment dat de timer vastsmelt ( bij het aangaan is er kort 10 keer meer spanning= warmte) de pc fans gewoon gebruiken ( 1 adapter per fan): ze kunnen de bladeren wel in beweging houden , maar voeg er een oscillerend ventilatorretje aan toe= waarschijnlijk perfect) je vraag over de " darm " (= luchtslang): - in je kast hang je een koolstoffilter. verbindt die rechtstreekts op een "slakkenhuis" afzuiger . uit de slakkenhuisafzuiger komt een buis die weer naar buiten gaat. de slakkenhuisafzeuiger zuigt de wietlucht door het filter, en pompt het naar buiten, door een slang. om nu te voorkomen dat je kast vacuumzuigt , maak je onderin een of twee gaatjes=net zo groot als je luchtslacng die je bovenin je kast hebt , bij je koolstoffilter. dit systeem is erg simpel , en werkt prima het is niet professioneel:elke hollandse blower heeft zo'n kastje , of wil er eentje hebben. als je nu een hokje begint , kan je wel een kweek zonder bovenstaande installatie proberen- de binnentemperaturen zijn vergevingsgezind. maar als het warmer wordt , krijg je toch ellende.. met een goede slakkenhuisafzuiger kan je tot aan juni binnenshuis topkwaliteit oogsten. en als de buren een halve neus hebben , ruiken ze wel wat je doet , tenzij je een forse koolstoffilter gebruikt . en voor zover ik weet is er niet veel handel in kweekspullen meer op internet. veel kweekspullen zoals lampen , trafos, ventilators in de tweedehandsmarkt zijn bijna versleten. Koop nieuw= goede investering.
  11. let op hoe anderen een hok hebben gebouwd, en bouw dat na. zelf dingen overslaan leidt tot (onnodige) ellende en frustraties. Ja een koolstoffilter is noodzakelijk. Wiet stinkt heel sterk, vooral als je het te drogen hangt. Ga maar uit van een standaard set spullen 400 watt hogedruklamp relais timer Koolstoffilter , met bijehorende afzuiging(slakkenhuis is meest geschikt, aangezien die met dimmer te regelen zijn) De pc fans zijn wel nuttig , om het bladerdek en de toppen van frisselucht te voorzien , maar een iets grotere ventilator die heen en weer gaat is in praktijk het veiligst ( ivm schimmel) Fancontroller is geen noodzaak , maar bespaart je veel gedoe,je moet namelijk anders zelf ervoor zorgen dat de afzuiging goed afgesteld is , en de omgevingstemperatuur waar je hok staat nog strakker in de hand houden. Een verwarming in de kast is niet gunstig, tenzij je vloerverwarming bedoelt. Een kleine radiator kachel in een 1m2 hok zou ik niet doen , maar voor de lucht ingang plaatsen in de winter is een goed plan. Frisse geuren uit verpakkingen , of als toevoeging hebben twee nadelen : -het zal uiteindelijk ook in je wiet te proeven zijn (en dat is bijzonder goor) -het zal uiteindelijk de geur niet eens volledig maskeren..dus geen nut hebben. Er zijn wel figuren die owille van 3 planten een risico nemen door geen koolstoffilter te gebruiken , of een relais over te slaan. Daar krijg je politie en brandweer mee op bezoek. Mocht je serieus je eigen wiet willen kweken , dan zal je volgens de gangbare logica moeten werken. Voorkom geuren, voorkom brandgevaar, voorkom kweekproblemen door goede voorbereiding.
  12. Persoolijk contact met Cda ers is vaak wel okay - maar in groepen ... vreselijk. Het gemiddelde IQ daalt naarmate de groep groter wordt. De grootste partij is dus gelijk ook de domste. PS- Jezus was een koffieshopganger, en zit het liefst aan tafel met hoeren , dealers, pooiers,hackers, mafkezen,smokkelaars en belastingdienstmedewerkers. Fuck de schijnheiligheid. Ken je geschiedenis.
  13. Wiet helpt je beter door geldloze tijden dan geld je door wietloze tijden heen helpt. ( Freewheelin' Franklin Freak, Freak Brothers)
  14. Wie stekt zal oogsten, Lamp verhangen maakt je moe, de toppen strekken wel naar het licht toe. Beter een vroege top , dan een rijpe schimmel. De beste oogst had je 2 maand geleden in bloei moeten zetten. Licht is gewicht. Planten houden van vocht , maar niet van natte voeten. "En we stappen pas uit de tijdmasjein , als de pure joints bij de Appie Heyn zijn."
×
×
  • Create New...