BUZZ 397 Posted September 15, 2012 He beste hashbrouwers Eindelijk heb ik mijn bestelling binnen en ben ik nu ook trotse eigenaar van een paar zakken. Heb nu uit canada de wacky bags van 5 gallon,met de meshes van 220 190 160 110 90 73 45 25 dus kan elk trichoompje mijn niet ontsnappen NU heb ik veel zitten lezen maar haal denk ik wat methodes door elkaarheen, dus mijn volgorde van methode wil ik even bespreekbaar maken voordat ik straks begin. Stap 1 ijs in de emmer daar bovenop wiet weer ijs weer wiet of afval. stap 2 koud water erin stap 3 mixen een 10 minuutjes met een keukenmixer. stap 4 ijs eruit en wiet eruit scheppen met zo, keuken zeefje en wiet uitkijpen erin. stap 5 overgieten door de zakken heen in andere emmer Moet ik dit nu een tijd laten bezinken of kan ik meteen de zakken er voorzichtig uit trekken. stap 6 de zakken er voorzichtig uit halen en met water er voor zorgen dat hash mooi op 1 plek komt stap 7 laten drogen op bakpapier Hoop dat ik het zo goed ga doen maar tussen stap 5 en 6 ben ik nog niet uit. HIer ga ik natuurlijk wel een verslagje over doen. groetjes BUZZ Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted September 15, 2012 220 zak er in doen, daarna nog de 110,73en de 25 daarna afval water ijs, mixen etc etc.... 220 zak met het afval eruit halen daarna de andere zakken zeven daar zit ook je hasj in...even heel snel gezegd zeg maar niet te hard mixen kerel Quote Share this post Link to post Share on other sites
BUZZ 397 Posted September 15, 2012 HeGobru bedankt voor de snelle reactie Ik wil 10 min rustig aan mixen maar naar het eruit halen van ijs en afval moet ik het dan in de zakken laten bezinken zoals bij de gumby method of kan ik de zak er meteen uit halen daar ben ik een beetje onzeker over. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted September 15, 2012 als je de zak eruit haalt dan loopt hij rustig leeg, bezinkt dan vanzelf, en kleine rukkende bewegingen aan je zak doen anders wacht je lang (hoe fijner de microns hoe langer het duurt) dan de volgende zak enz Quote Share this post Link to post Share on other sites
YOLO 201 Posted September 15, 2012 Ja ook ik ben benieuwd hoe het gaat en word. Buzz is net binnen en heb zn spullen mee genomen ik ben vanaf vanmorgen al bezig ijsblokken te maken en gaat lekker. En jaahoor zoals gewoonlijk weer lekker bezig schop net de emmer met (afval) om haha die buzz, maar goed dat ik m een beetje in de gaten kan houden. Nou ja beide een cakeje op en dikke joint met n drup net gemaakte BHO gaan we aan de slag. tot laters. Quote Share this post Link to post Share on other sites
carpe_diem 31 Posted September 15, 2012 ...vergeet de fotos niet.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
leila 0 Posted September 15, 2012 @gobru Waarom geef je mij t advies om 10 minuten te mixen, laten rusten en weer mixen terwijl je topicstarter maar 10minuten adviseert? Komt dit doordat hij echte ice maak zakken heeft in verschillende micron of zie ik dit verkeerd? Jah en fotos zijn altijd leuk om te zien hoe een ander t doet! Grtz leila Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted September 15, 2012 daar adviseer ik toch niet over..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
BUZZ 397 Posted September 15, 2012 Ik heb 45 minuuten lang iedere keer paar minuutjes gemixed maar de bho cakeje en de vingerhash nog wat orange haze ice van ken ik ff niks verzinnen. pas op foto bom komt morgen wel een editing De wiet in de emmer met ijskoud water de ijsblokjes erbij ff husselen tot alles nat is en mixen maar ik heb 45 minuuten iedere keer paar minuutjes gemixed en dan weer laten rusten. Zakken vast klaar gezet mijn emmer zijn te klein dus nog op zoek naar grotere het mooie schuim zeg maar blubber bende alles over gegoten bovenste zak eruit de 220 zak dus op naar 190 dit een uurtje laten bezinken kleine ruk bewegingen herinner ik mij nog wel van mijn jeugd ga zo maar eens lekker Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted September 15, 2012 gewoon verder gaan nu Quote Share this post Link to post Share on other sites
YOLO 201 Posted September 16, 2012 Haha ik denk dat BUZZ nog zwaar verdoofd is haha. Het was erg gezellig zoals gewoonlijk met mijn buddy we zijn lekker bezig geweest en BUZZ heeft mooie foto,s geschoten. Ik denk dat rond een uur of 12 BUZZ hier wel weer binnen zal komen rollen of de after pics te schieten. Het ziet er lekker uit dat kan ik vast zeggen Quote Share this post Link to post Share on other sites
BUZZ 397 Posted September 16, 2012 Goede morgen, Zo das wel leuk ja spacend wakker worden mijn hoofdt tolt nog een beetje,en heb gauw nog een een dikke gedraaid om de dag te beginnen. Maar wel paar pic,s Dits is 190 en de resultaat ervan dit was 73 of 90 weet het niet meer. NU de rest volgt nog hou het lekker spannend Quote Share this post Link to post Share on other sites
BUZZ 397 Posted September 16, 2012 He nou wat een avond gisteren heb zojuist tog stiekum van de 190 zak geproefd, en ik vind die al heel erg lekker dus dat beloofd wat. Links onder de 190 zak daar boven de 160 en daar weer boven dat druppeltje 110 dan 2e rij onderaan is de 90 daarboven de 73 das gelijk het meest. 3e rij onderaan de 45 en daarnaast de 25 de 190 ietsjes grof van structuur maar wel heel erg lekker de 160 de 110 de 73 deze ziet er echt heel gladjes uit gewoon schoonheid dit is 45 deze ook heel fijn van structuur dit is 25 lekker hoor Nou dit was het wel een beetje hoop dat ik jullie tevreden heb gesteld mezelf wel teminste nu weer zo eindeloos wachten wanneer ik weer een ronde kan maar nog een vraagje hoe krijg ik de laatste restjes uit de zak, en hoe maak je die dingen schoon. Groetjes BUZZ Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted September 16, 2012 zier er goed uit kerel zak onderste boven over emmer doen dan met een pasje de restjes eraf schrapen, schoonmaken met alcohol ( deppen ) Have a nice <_< welke strain had je gebruikt? Quote Share this post Link to post Share on other sites
YOLO 201 Posted September 16, 2012 Ik zit nu bij yolo thuis Maar wordt het met die alcohol niet gelijk een aho-tje ga dan gelijk beginnen met schoonmaken. Het was Sannies jack 20 weken gestaan vondt hem niet echt lekker nu wel Quote Share this post Link to post Share on other sites
BUZZ 397 Posted September 16, 2012 Dit was trouwens de plant die erin ging Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted September 17, 2012 Hoe zwaar was de plant eigenlijk, en wat was je totale opbrengst qua hasj....ben nieuwsgierig he Quote Share this post Link to post Share on other sites
BUZZ 397 Posted September 17, 2012 Ik weet niet hoezwaar de plant was maar de toppen zo,n 108 gramm ongeveer. De hash is aardig uitedroogd en is nu denk ik zo'n 8 gramm. Gewicht moet yolo vanavond maar typen want het licht bij hem thuis. Ik had het ook makkelijk een 2e keer kunnen wassen, maar dit was eerder een test. Nu weet ik hoeveel werk het is en kan ik mij beter voorbereiden de volgende keer. Alleen knipafval gaat bij mij niet zo hard dus hopelijk binnekort weer. Je moet alleen zoveel hebben, die zakken van mij zijn een beetje overkill groot. Eerder alla Gobru style blokken Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted September 17, 2012 Ja het is best een beetje werk om genoeg grammetjes te produceren.....maar dan heb je wel wat he het vaker je het doet het handiger je er in wordt, en hoe sneller je ook een wasmachine aanschaft (minder knoeiwerk en gaat super ) geniet er van heren <_< Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jeice 157 Posted September 17, 2012 lekker, enkel is het niet zonde 108 gr mooie toppen veranderen in 8 gr hasj? van 400 euro kun je heel wat hasj kopen wel leuk though Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted September 17, 2012 Zonde nee man, zeker niet als je genoeg materiaal hebt om het te maken Ze hadden er nog wel wat meer uit kunnen halen denk ik Quote Share this post Link to post Share on other sites
YOLO 201 Posted September 17, 2012 Tja 108 gram mooie toppen maar geen lekkere smaak of n paar gram goeie lekkere hash dan is voor mij de keus snel gemaakt. Zonde is het pas als je 100 gram wiet heb liggen maar er verder niks mee doet omdat het niet smaakt. En ook ik ben overtuigt dat er meer uit te halen was, ach het is de eerste keer voor beide dus.. vind het al knap dat we het niet verprutst hebben. Het totaal gewicht alles bij elkaar op de weegschaal; de 45 de 25 de 73 de 90 de 110 is zo weinig de weegschaal geeft niks aan. de 160 en de 190 daar is al van gesnoept en is zeker lekker Dus kurkdroog net geen 6 gram (er zit nog wat poeder op het bakpapier) Nu maar wachten tot buddy BUZZ weer langskomt en kunne we Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted September 17, 2012 Het ziet er goed en lekker potent uit goed gedaan mannen <_< Quote Share this post Link to post Share on other sites
erny 0 Posted October 8, 2012 Als je eenmaal geroerd hebt, dan hoef je het toch niet te laten bezinken in die zakken? Of heb ik het verkeerd vergrepen? Je kan het water toch gewoon door de zakken laten lopen en dan de hasj eruit scheppen en zo meteen de volgende zak door laten lopen enzovoort? Heb die zakken ook besteld en hoop volgende week te starten. Quote Share this post Link to post Share on other sites