Jump to content

erny

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About erny

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Als je eenmaal geroerd hebt, dan hoef je het toch niet te laten bezinken in die zakken? Of heb ik het verkeerd vergrepen? Je kan het water toch gewoon door de zakken laten lopen en dan de hasj eruit scheppen en zo meteen de volgende zak door laten lopen enzovoort? Heb die zakken ook besteld en hoop volgende week te starten.
  2. Bedankt voor het advies! Ga hem morgen omhakken. Er zitten een paar mooie toppen aan de rest is te klein om te roken. Heb maar een setje bubble bags besteld om er een mooi stukje hasj van de maken.
  3. Het is white widow. Hoe lang ze precies gebloeid hebben weet ik helaas niet. Ze zijn inderdaad niet vol, maar het is iets. Dat in de volle regen staan lijkt mij niet goed.
  4. Ik heb twee planten op mijn balkon staan en aangezien het weer nu echt slecht begint te worden hoop ik dat ik ondertussen de schaar in de plantjes kan zetten. Ik ben echter nog niet helemaal zeker of ze hier al klaar voor zijn. Ik heb de bloeiweken helaas niet geteld en de toppen zijn niet heel groot, maar groeien ook niet meer.
  5. Oke, thanks. Laat ik het eerst maar eens drogen en ga dan mijn eerste Gumby Hash maken. Ben erg benieuwd of het mij ook gaat lukken
  6. Is het beter om het knip en de kleine topjes die je wilt gebruiken eerst te drogen of kan je ze meteen gebruiken om Gumby Hash te maken?
  7. Ben vandaag maar ff langs de GS geweest, gewoon 1500m3 die ik dan flink dim. Beter iets meer betalen.
  8. Ik kan een 3250m3 afzuiger overnemen. Nu heb ik een DR240W tent waar ik 3x 400 watt in wil hangen. Als ik die afzuiger behoorlijk dim, kan ik hem dan gewoon gebruiken of is het te zwaar geschut voor zo'n klein tentje? Wat zou minder geluid maken. Een 1500m3/1000m3 afzuiger of een 3250m3 afzuiger die flink gedimd is? Wat raden jullie mij aan. De 3250m3 voor een mooi prijsje over te nemen of toch gewoon een nieuwe minder grote afzuiger te kopen?
  9. Dank, Haal ik die EVSA. Erny
  10. Ik wil mijn nieuwe kweektent zo veilig mogelijk inrichten. Kan ik dan het beste kiezen voor EVSA voorschakeling? Wat zijn precies de verschillen tussen de VSA en EVSA?
  11. Thanks all! Ga mijn best doen de eerste kweek en zal een verslagje gaan maken.
  12. Thanx. Ik ga die softbox halen. Is een 1500m3 een goede icm een kweektent van 120x120? deze? http://www.wietforum-shop.nl/softbox-multi...rin-1500m3.html
  13. Ik wil 1 lamp van 400 of 600 gaan gebruiken. Sorry voor de onduidelijkheid :-) Later twee in een grotere tent.
×
×
  • Create New...