loadrunner 4 Posted May 7, 2011 het zit hem hier in de sladressing. nodig: frituurpan kipfilet dun gesneden sla peper zout knoflook dun gesneden prei. witte bloem voor de sladressing 1 eetlepel smeerkaas 1 eetlepel room halve gram hasj 2 eetlepel rijst azijn 1 mespuntje verse gember fijngehakt. 2 eetlepel suiker meng de room, hasj en de gember, en verwarm deze een beetje in de magnetron, zodat het goed oplost. meng de smeerkaas erdoor, en roer tot ook die is opgelost. dan de suiker erbij en de azijn. doe de frituurpan aan, en snijd de kipfilet over de lengte doormidden, zodat je twee platte stukken hebt,, bestrooi deze met knoflook, peper en zout. rol in de bloem, en frituur tot ie een mooi kleurtje heeft. doe nu in een kom de gesneden sla met prei. snijd nu de krokant gebakken kipfilet in dunne reepjes, en verdeel over de sla, en dan de dressing erover, strooi daar de prei overheen. Eet smakelijk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Motorhoofd 1 Posted May 17, 2011 Dat klinkt wel lekker! die ga ik mooi even opslaan Peace Quote Share this post Link to post Share on other sites
EmTee 2 Posted May 17, 2011 Haha, van de wereld gerechten. Die houden we er in! Klinkt idd wel erg lekker, ook zonder de hasj. Wie waar wanneer komt nr 2? EmTee Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted May 18, 2011 die komt er aan. Quote Share this post Link to post Share on other sites