Jump to content

Motorhoofd

Members
  • Content Count

    286
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Motorhoofd

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Update 12 Nou het heeft weer even geduurt, maar er is ook weer wat gebeurt! De Auto Haze is geknipt, daar is een totaal van 50 Gram afgekomen. [foto tijdens het knippen] Helaas heb ik bij de Free Kush balletjes ontdekt. dus die ging tegen de vlakte! Verder bloeien de ADH47's goed! maar 1 mannetje gehad! De Royal Automatic bijna klaar voor de oogst Nog een K.o. Kush en Free Kush, kijken hoe die worden! Tot slot de Low Ryder's haha, die gaan nu wel lekker! Ze komt weer dicht bij het dak, maar nu heb ik er minder problemen me! Morgen even met touw de planten die groot worden een beetje uit elkaar trekken.
  2. @zODd Vooruit dan! De lens past niet precies op mijn huidige toestel, dus je ziet wat vingers op de randjes.
  3. Update 11 Het heeft even geduurd! maar ik moest ook even goed van vakanties genieten! In de tussentijd is 1 Low Ryder #2 geknipt, en al geproeft. Niet de lekkerste wiet! maar jezus wat stoned! "Gisteren was ik op weg naar een maat om naar de kroeg te gaan, toen ik naar hem toe fietste verwarde ik me wel 20x of ik wel de goeie kant op ging. Ipod op lekkere muziek en er maar niks van snappen! heerlijk!" Wel nu het verslag! En het eerste.. De Low Ryders die niet 100% autoflower zijn.. ik zou zeggen: Ze waren bij gesnoeid maar ze worden weer beestachtig! ach ja snoei ze zo weer. Een paar Low Ryder #2's die zich wel gedragen! Hoewel de rechter ook een freakshow vertoning word. De Auto Haze krijgt al wel lekkere topjes! ik had toevallig ook nog een auto haze van royal queen besteld (feminized) en die werd een man lekkere business.. Een lading Auto's die ik van Tw!tchy heb gekregen! nogmaals bedankt! Nog meer Nog 1 Free Kush en K.O. Kush! En mijn Paprikatjes gaan ook al lekker! Dat was het voorlopig even weer!
  4. @Bern Als je zorgt dat er ventilatie is, en enigsinds contact met de lucht buiten is. Denk ik niet dat je snel grote luchtvochtigheid zulkt bereiken! bij mij is het in iedergeval niet nodig.
  5. @Bern Super gaaf gast! hij lijkt idd wel een beetje op kas #3 Maar de constructie bewijst zichzelf! Ben benieuwd hoe het er binnen gaat! hoe is de luchtvochtigheid en de tempratuur?
  6. Update 10 Ben weer een tijdje verder! en kijk eens wat zijn ze gegroeit! Nu ben ik afgelopen week weer even op vakantie geweest! lekker lekker Maar voor dat ik weg ging heb ik 2 zaadjes in de grond gedrukt, de Royal Haze Automatic en de Royal AK Automatic! En ze zijn beide al lekker opgeschoten! De grotere Auto Haze doet het ook goed De Free Kush is getopt! hopen nog op vrouwelijk geslacht! De omgekapte Mutant Ryders De Bloeiende Low Ryder #2 En wat dieper in de kas gaan de tomaten en de paprika planten ook lekker! Jozef!
  7. Update 9 Ik heb er met Tw!tchy even tegen aan gekeken, en het heeft niks meer met low ryder temaken. Alsof de zaden (die ik sketchy verkregen heb) niet allemaal een echte autoflower waren. Nou heb ik daar aardig wat actie me ondernomen. Een vergelijking hoe groot de zogenaamde Low Ryder#2 is, dit is 4x de grote dat hij zou worden! Omdat de planten toch al een goed en gezond wortelstelsel hebben, was het Tw!tchy's idee om een paar scheuten aan de onderkant er aan te laten zitten. En de rest van de plant zo door laten groeien. Heb ze direct ook even wat water gegeven, zal ze lekker vinden! En nu staat de betere Low Ryder#2 zonder problemen verder te bloeien. De Low Ryders zijn ook uit de bak! ik ga het er niet op wagen, ik heb nog Auto Ak47 en Auto haze van royal queen. Dus die kunnen er zat bij! Free Kush!!
  8. @Friday-Highday HELL YEAH! Dat begin is al hilarisch! Ik ging altijd een gigantisch dikke spacecake bakken, en dan de film Shoot m up kijken. Zo over de top.. Hilarisch
  9. Update 8 "De zogenaamde Low Ryder #2's zijn echt beesten geworden!" Ze staan maar mooi buiten, want de begonnen tegen het dak van de kas te komen! Nu kan ik de 2e ronde sneller beginnen dan verwacht! En ook al 3 weken twijfelachtige bloei, vaag De Low Ryder 2's die ik nog in de bak heb, vind het spannend. Er staat een ventilator in de kas nu, om de 3 uur stopt hij 1 uurtje zodat de planten iets rust krijgen. Opmerkingen of suggesties zijn welkom Een shot van de zeikant De Free Kush! Mooie kleur! ben benieuwd wat het geslacht word! Zeikantje, arty farty. De enige Low Ryder#2 die zich aan de regels houd! gaat nu de 4e week bloei tegemoet! Tot de volgende update!
  10. Mooi van het vrouwtje! inderdaad spannend wat de rest gaat doen, zit zelf met een Free Kush die het nog moet tonen. En nog een paar k.o. kushen Ga zo door!
  11. Ja je hebt een leuk afdakje voor je dames gemaakt! Heb zelf ook wat zaadjes van royal queen besteld, ben toch nieuwschierig geworden!
  12. Update: 7 2 Updates in 1 dag! het word niet gekker! Ik heb dus mooi een paar foto's van Kas#3 gekregen, en die ga ik dus even delen! Auto Haze Nog meer Auto Hazejes 1 Low Ryder En nog 2 Auto Hazejes En dat was het weer, toch een kort updateje!
  13. Prachtige foto's als altijd! Mooi werk zODd, appart van die herma ja.
×
×
  • Create New...