wietfreak 0 Posted September 16, 2011 zODd, 't is weer even geleden dat ik binnen heb gekeken in jouw topic, maar wat ziet 't er allemaal nog goed uit bij jou. Mooie volle toppen en rijk aan thc. Echt top! Fijne avond, Wietfreak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted September 17, 2011 Voorkom het moeilijke door het gemakkelijke te doen Deze update word in stappen gedaan van wegen het verwerken van de macro`s. Beste Wietfreak. zODd mag nog niet klagen nee. En als het seizoen afgelopen is dan regelen we wel wat. Wat een nacht zit al weer een aantal dagen zonder slaap niet dat ik klaag hoor wel lekker. Dan hebben rippers geen kans. Alvast een voor bereiding van en rook verslag van cream caramel en er komt een kali haze verslagje. Deel van de smoke hok. Altijd lekker zo een ... En al die cake morgen een nieuwe maken Als eerste de, Lady purple deze word nog steeds binnen gezet in een tent omdat er een afzuiger en vent in zit en ik hoop rot vrij te houden (Even afkloppen). Hoofd topje. zij ding. Zomaar p0rn. P0rn kom steeds dichterbij. Damm nu stoot ik me hoofd. Heribei bij deze wat kleine bladeren af gehaald die bij de toppen zit die begonnen te rotten. Vage gold-0-p0rn. Blijf er lekker uit zien. Lijkt wel een pruik. Kleur verandering in het blad (Hoop niet op rot). Scheven zODd. Nog maar 1 omdat het ..... Opa Heribei wat een grijze haren. Kristal is zODd beste vriend. Frisian Dew top beginnen nu toch langzaam dikker te worden en af en toe een beetje paars aan het worden beetje he. Van deze nog geen close dup nog niet veel te zien wel ander p0rn. Automazar het einde naarder nog geen meeldauw of rot lijk wel dat die in de volle grond meet weerstand heeft. Ander nieuws ben verplant om een Tneon 2 x 75 watt of een Gavita IR Lamp 250 Watt met Lumatek evsa. Denk dat het een tneon word want heb al vaker last gehad zo als iedereen weet. Wilde toch die SAD proeven dus dan maar binnen. Ook hebben we eind september een mooi speelgoed in huis (Vrouw is jarig). Ze houd van het gebak die ik maakt dus kom er een KENWOOD KMC560 Groetjes, /zODd PS, nee ik ben niet de foto`s vergeten maar ben er nog mee bezig. Zo klaar later nog 3 recepten maar nu eerst knetter worden. 2de zODd Quote Share this post Link to post Share on other sites
pacman83 3 Posted September 17, 2011 Mooie fotos zoDd Ziet er lekker uit , volgens mij heb je een mooi aantal grammen van al die planten en die nog gaan komen Ik zie dat je je vrouw ook weer blij hebt gemaakt dus wat wil je nog meer Mooie na zomer voorspelt hopelijk hebben ze gelijk , succes en groeten pacman Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowryder 0 Posted September 17, 2011 Beste zODd Dat ziet er goed uit daar bij jou, Op naar het mooie weer, Gr Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted September 17, 2011 Beste pacman83. Laten we hopen dat er wat vanaf komt Ik heb me vrouw niet blij gemaakt maar mijn ouders wij hebben het geld niet voor dit soort dingen. Maar ik wilde meer met wietboter gaan werken en mijn vrouw houd van gewonnen gebak dus nu kan het simpel 2 keer 1 met wiet 1 zonder wiet. Deeg maken kan zwaar zijn. De nazomer ik steek nog steeds een kaars en sunrise wierook aan in de ochtend Beste snowryder. Dank je gaat bij jou ook lekker zal wel wat dikker topje hebben nu met de laatste dagen. PS, ik leest erg veel in topic over planten dat het slechte genetici zijn. Maar met een zomer als deze kan daar eigenlijk wel een oordeel over gegeven worden? Groetjes, /zODd Recept 1 komen er nog 3 als ik niet te ver heen ben en dit zijn wiet vrije gerechten dus voor de hele familie. Sop Tomaat. Wat is er nodig. t = teentje. tl = theelepel. 10 rijpe tomaten. 3 dl water. 3 dl bouillon (Liefst kippen ik zelf heb groente gebruikt). Boter. 1 t Knoflook. 1 ui van de kruiden. 1 tl peper 1 tl kruidnagels. 1 tl laos. zout naar smaak. 1 tl Goela djawa = Javaanse suiker. (Kan vervangen worden door bruine suiker) Dompel de tomaten in kokend water tot de vel er af gaat. Ontvel ze en snij ze fijn. Voeg de tomaten bij de bouillon. Foto nachts met het maken van bouillon + ontvelling. laat het even sudderen. maak de ui en knoflook fijn een fruit ze in een pan met boter en voeg de kruiden toe. Gooi alles bij de bouillon en zoet naar smaak. laat het even zo staan. Als het een beetje in getrokken is dan zeef je de soep. En laat je het nog even door koken. Eet lekker. /zODd Quote Share this post Link to post Share on other sites
Viezefur 0 Posted September 17, 2011 Lekker soeppie! En ook goed te doen voor een hobby-/amateurkok denk ik Keep up the good work! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tetrahydrocannabinol 5 Posted September 17, 2011 lekker receptje en prachtuge planten , het zal lekker ruiken daaro Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted September 17, 2011 Beste Viezefur. Die soep is zeker te doen. Let wel op de kruidnagels die kan overheersen als je er teveel van in doet. Beste tetrahydrocannabinol. Al die geuren hier je moet eens weten. Hebben ook veel wierook dus nog meer geur. Oke ik moet nog een belofte nakomen voor Ziran. En belofte maakt schud. Bij deze de belofte van zODd. Saté babi en Atjar komkommer. Let wel even op die zijn klassieke Indonesische gerechten als je de kruiden niet gewent ben gebruik van alles wat minder. Ik zal kijken als ik meerde saté recepten neer kan zetten want alleen uit Indonesië zijn het er al veel. Ook zit hier geen wiet in, ik ben nog wel bezig met het kokosmelk project. Killer zODd in de aanval. Voor de Saté is nodig, 500 gram varkens vlees (Had zelf kipfilet want hadden al 2 keer erg duur vlees). 2 dl santen. 2 el asemwater word ook wel tamarinde en is samen geperste vruchtvlees (maak je met 1 deel asam op 4 delen lauwwater). 2 Citroenschillen (Onbespoten). 8 teentjes knoflook (Kan ook minder als je het niet gewent bent). 1,5 dl bouillon (Ik heb weer groente gebruikt). 7 kermirienoten. 1 ui. Kruiden. 1 tl zout. 1 tl suiker. 1 tl trassie. 1 el ketoembar. 0,5 el djintan. 1 tl koenjit 0,5 tl laos. 0,5 tl kentjoer. Snij het vlees in blokjes. Snij de ui, knoflook fijn. En ram de kemirienoten fijn. Vermeng die alles met de kruiden. Pak 3 vierde deel van dit en meng het met de asemwater. wrijf het vlees met dit in en lekker laten staan het beste is 24 uur. (Doe wel folie erover als je het in de koelkast zet gaat anders zo stinken). Kook de bouillon met wat er van de kruiden over is rasp de citroenschillen, en gooi er erbij met de santen. Kook dit tot het wat dikker word dus blijven roeren en niet weg lopen een om te dampen. Rijg het vlees aan de stokje (Even in water laten leggen) \ Rooster het vlees en besprenkeld het vlees met de kruiden en saus waar het inlag. Eet lekker. Nu Atjar komkommer. wat is er nodig. 2 ongeschilde, gewassen komkommers. 2 dl azijn. 1 fijn gesneden Spaanse peper. 2 el suiker. 1 grote ui. 4 kermirienoten. 2 el olie. 2 tl gember. 1 el koenjit. 2 teentjes knoflook. zout. klaar zetten. Snij de komkommer in blockjes en doe er een beetje zout over. Laat het nu uitlekken. Maak de ui, knoflook, kermirienoten, koenjit en gember fijn (of gebruik poeder vorm van de kruiden). Fruit dit in een pan met wat olie. nu kook dit wat gefruit is in de azijn en voeg de peper en suiker bij. Gooi in de nog warme azijn de komkommers en laat het afkoelen. Deze is niet lang houd baar zoals die in de potten. /zODd Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robbert 0 Posted September 17, 2011 lekker lekker lekker. space gerechtjes maken is altijd leuk om te doen, er gaat veel moeite in zitten maar de tevreden grijns op ieders gezicht als het goed lukt is onbetaalbaar ! mooie topjes allemaal! wat is die heribei ook wit zeg een pareltje ! prachtige macro shots! het kost tijd om dat onder de knie te krijgen, top als je nog nieuwschierig naar de durban poison bent ik heb wat budshots geupload, en in mn eerdere verslag staan ook nog wat foto's, het blijft 1 van mn favoriete wietjes wat een geur/smaak/effect heerlijk Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted September 18, 2011 Zelfs een mars van duizend mijl begint met de eerste stap Beste Robbert. Mooi foto`s ik duim voor je dat het rot vrij blijft. De heribei is zeker een mooie plant. Helaas nu de eerste sporen van rot. De recepten hier boven zijn nog zonder wiet ben opzoek naar een goede saté en dan het kokos experiment. Frisian Dew topjes worden dikker geen spoor nog van rot. Hoop dat het zo blijft maar weet wel beter nu. Het heeft ook vanaf gisteren weer bijna continu geregend vannacht ook. Heribei eerste rot weg gehaald hoop dat deze het nog 2 weken trekt want is nu nog kliko wiet.. Ach allemaal even duimen. Lady purple staat nu binnen .. Automazar ook wat rot weg gehaald denk dat ik hem morgen weg haal. Denk voor boter en hasj veel is het nog niet. /zODd die even geen outdoor zin meer heeft. eentje die zich niet druk maak om dit weer. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Urban-Grower 0 Posted September 19, 2011 toppies genoeg daar zodd! Vindt de dames er mooi bij staan.. succes nog efftjes,, ook laatste zo rond half/eind october oogsten.? greets hans Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziran 1 Posted September 19, 2011 Woehh zODd! dat ziet er smakelijk uit! bedankt voor de receptjes.. die ga ik zeker binnenkort maken! Alleen kan ik de kermirie noten er ook uitlaten? of misschien een vervanger hiervoor? Want ik vind die smaak echt niet te raggen ( heb een keer kermirie sambal gekocht.. 5keer geprobeerd maar die smaak is gewoon niks voor mij. ) En asem wtf nog nooit van gehoord haha.. zeker te halen bij de toko? Greetz Ziran Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted September 19, 2011 Als je troebel water met rust laat,wordt het vanzelf helder. Beste Urban-Grower. Ik hoop vanaf begin oktober to eind. De Frisian Dew zal wel hel laatste zijn. Beste Ziran. Asem is het samengeperste vruchtvlees (met pit) van de tamarinde. Let wel op dit zijn klassieke Indonesische recepten dus geen afhaal of vernederlandsen eten. wweet niet zal even kijken over die kermirie noten. Ik zelf vond deze saté te maar mijn vrouw geniet ervan. Kokos, citroen en dan zoet zuur net Vietnam. Waarschuwing groene p0rn alert. Lady purple heeft wat voedings tekort kijken als die het 3 weken nog vol houdt. Thja puur natuur. Hij gaat ook nog steeds elke avond in het donker hok. En wat ruikt die kush achting. Genoeg gezeik hier waar het omgaat. Complete dame. boven top. Lady purple kiss the sky. Zij topjes. Macro p0rn. Hardcore macro to some place. Closer. and closer Can you feel it. Heribei gaat hard toppen worden echt dikker. Topjes heaven. Zij kinderen. Killer macro p0rn. Voel het kristal. Stapje dichter bij. Frisian Dew gaat ook hard nu ook komt er een mooie kleur in. Hele plant. Zij takken. waarom daarom. Topjes p0rn in het gras Automazar. Boven kamer. zij kindje. Top power. Iemand suiker in de koffie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted September 19, 2011 Te veel foto`s voor 1 topic dus hier verder. LV het experiment kijken hoe die tegen vochtig weer kan. Waar die vandaan komt is het erger dan hier.. 2 vrouwtjes op 4 niet slecht. Bladvoeding voor vanavond op de LV. zODd alarm anti rippers systeem was wel koud de afgelopen nacht. Rookverslag Kali Haze (Nesta) Hoe komt het over. Veel kristal. mooi groene kleur en ook weer pluizig. Hoe ruik dit. Citroen met iets fruitig en toch ook een Petroleum geur. De haze kom er zeker boven uit. Hoe smaak het. Weer citroen met de Petroleum achting smaak het fruitige zit op de achter grond. ook niet scherp. zeer zoet echt een top smaak. Zeer mooi hoe die haze scherpte minder is (Net als de sucker punch). Effect. Had eerst getraind en toen een damp genomen damm dan komt die hard. Damm super als je bloed sneller stroom en dan dampen. Ik vind het heerlijk zweverig en zacht. Heb meteen zijn om nieuwe recepten te maken. Spam-0-zODd sluit af. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pacman83 3 Posted September 20, 2011 Heyy die ZoDd Mooie macro foto's gaat lekker zo te zien en met het koken is mij wat te scherp Hopelijk kan je binnenkort knippen en een mooi lekker wietje eraf halen Succes en groeten pacman Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted September 20, 2011 Roem of je gezondheid: Welke telt meer?Je gezondheid of je welstand: Welke is kostbaarder? Winst of verlies: Bij welke is er schade? Beste pacman83. Vandaag niet echt macro foto`s de wind maak het erg moeilijk. Over de planten vandaag weer wat toprot in de heribei dus blijf duimen dat niet de hele plant rot De tijd zal het leren want het weeeeeeeeeeeeeer. het koken is mij wat te scherp Is altijd aan te passen. Ik zal later denk volgende week een zachte saté maken deze is voor zODd ook niet zo fijn. Lady purple vind het prettig elke avond in de tent en de afzuiger + vent erbij. Boven top word ook wat dichter wel nog last van wat voeding te kort maar dat mag de pret niet drukken. Tele foto wat ruik die lekker het hele huis ruikt er soms naar. Het dichte bos. Heribei kom al wat meer rot in dus wat weg geknipt. Wel een voordeel dat die getopt is en de toppen wat minder dik worden dus kan zo 4 a 5 van die topjes weg halen met de rot scheel weer een grote top in keer weg. De tele foto voor het rot weg gehaald is. zij takken Topje Na dat het rot weg gehaald is en meteen verzorgt want het blijven levende dingen. rot rotter rots. Frisian Dew beetje laat bij zODd in de bloei maar wat een mooie plant word dit toch de kleuren die erin komen top gewoon.. Automazar ben bang dat deze helemaal weg gaat rotten was in het voorjaar met mooi weer al gevoelig. Wel kristal genoeg. Vietnam power de LV`s Ook goed nieuws een jaren 70/80 kook boek lijk jaren 70 allemaal hippie style haar en wide pijpen lol. lekker ouderwets koken. als het lukt Vanavond het recept van Tomaten rempah daging droppen. /zODd PS, zODd had nooit gedacht dat die het update zo lang vol houd. We hebben up en downs gehad maar blijven ons best doen. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted September 21, 2011 Als je verlangens groot zijn, ben je op weg naar buitensporigheid.Als je veel dingen opbergt, ben je op weg om veel te verliezen. Daarom, als je tevredenheid kent, zal je niet in ongenade vallen. Als je weet wanneer te stoppen, zal je geen schade lijden. En op deze manier kun je het lang uithouden Heribei het noodlot ala rot heeft toegeslagen big time. En met dit weer en zomer kan je geen oordeel over de plant zelf geven *(dat zal totaal niet eerlijk zijn) volgende keer binnen want als het klopt worden hier de zomers natter en in bijvoorbeeld Australie word het weer steeds droger met heel soms een goed jaar. Is niet zo veel over van de heri. De toppen die er nog aan zitten zijn wel mooi maar weet nu al dat ze gaan rotten jammer. Lady purple gaat zijn gang denk dat avonds binnen in een tent wel help. Laten we duimen.. Frisian Dew gaat langzaam zijn gang lijk wat meer op een sativa bouw van toppen dus hoop dat die het trek duimen hé mensen.. blijf ook mooi om die kleur verandering te zien van dicht bij maakt outdoor 2011 toch een beetje goed. Automazar is vanuit binnen compleet verrot maar het was een autoflower en bijna alle die ik gehad heb zijn verrot of meeldauw. oooh ja de auto blue berry was goed gegaan die had fluifie toppen. Het is even flink door vechten want die stommen manische shit hak erin op een moment als dit. Nog maar even de recepten die ik belooft heb want weet niet zo goed hoe ik me morgen ga voelen. Tomaten rempah daging. Wat nodig. 6 onrijpen tomaten. 250 gram runder gehakt. 2 sjalotten. 2 t knoflook. 1 spanse peper. 2 eidooiers. zout. paneermeel. kruiden. 1 tl trassie. 1 schijfje laos of wat poeder 2 tl dan. 2 tl ketoembar./ halve tl djintan. hol de tomaten uit. Ram de sjalotten, laos, peper en knoflook fijn. knijp dit plat met de kruiden en gehakt en vergeet niet de eidooiers. Vul de tomaten ermee en smeer een schaal een beetje met boter in. Zet ze daar in. Strooi er een beetje paneermeel over de tomaten. en druppel er wat boter op beetje hé. Kill ze in een hete oven tot de korsten bruin zijn. en de tomaten moeten zacht zijn. Hobby bar waar we eerst een citroen space muffin door het strotje drukken dan lekker een EHLE door me hoofd en stampen die pepers maar.. Simpel Sambals. Als eerste Sambal oelek want deze gebruiken we voor ander sambal recepten weer. 20 rode pepers. 2l zout. De pepers fijn maken let wel op je ogen en handen dit kan branden. wrijf ze dan fijn met zout erbij tot het een brij word. Dat is alles van deze. Simpele sambal 2. Sambal trassie. 20 rode pepers. 1 tl zout. 1 tl trassie. verwerk de peper als de sambal oelek en meng de trassie erdoor heen. Na veel denken en stressen maat besloten om binnen klein door te gaan. Het blijf een hobby. tneon 2 x 75 + aarde/voeding en die leuke Zaad Propagator. Dus duimen en steek wat wierook aan en dat ik morgen weer positve waker word. mijn dank is groot. /zODd Quote Share this post Link to post Share on other sites
tetrahydrocannabinol 5 Posted September 21, 2011 Wat jammer man want ze zien top uit Klote he zo een lekkere top die bijna klaar is en dan fucking toprot. De zomers worden hier idd gemiddeld warmer en veel natter Ik denk dat we moeten overschakelen op more -sativas voor buiten want die komen uit vochtige regio's Je frisian dew zal normaal gezien niet zo veel rotten , maar dat hangt van de pheno af Als je de juiste pheno hebt is FD bijna rotbestendig(terwijl sommige phenos een ramp izjn) Als je graag pikant hebt kan ik je wat but jolokia e.d. zaden sturen Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted September 21, 2011 Beste tetrahydrocannabinol. Zeker jammer het regen nu weer hier nu een parasol overheen. De heribei heeft nog wat toppen maar aan het weer te zien word dat moeilijk rot vrij te houden. Die automazar was het ergs en vanuit binnen echt een stiekem WWII tactiek (Blitzkrieg zo is er niks en zo vallen de bommen op de toppen LOL) Als je de juiste pheno hebt is FD bijna rotbestendig(terwijl sommige phenos een ramp izjn) Hoop het we zien wel. Ik denk dat we moeten overschakelen op more -sativas voor buiten want die komen uit vochtige regio's Heb van de zaden die ik van mijn neef uit Vietnam heb gekregen 2 buiten staan in een smart pot ik weet dat qua wiet niet veel aan zal komen maar wil zien hoe ze met dit weer om gaan. jolokia Zijn dat pepers? Zag het al zijn peper mijn vrouw lijk het wel wat die is zo veel gewent in dat rare Vietnam. /zODd Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted September 22, 2011 Vriendelijkheid in woorden schept vertrouwen,vriendelijkheid in denken schept diepzinnigheid, vriendelijkheid in geven schept liefde. Maar even een nummertje voor het het door komen van de zODd`s spam. Bom Bom Bam Bam. Frisian Dew wat een kleurtjes komen er langzaam in zeg outdoor 2011 kan niet meer kapot alleen al door de kleuren. ....SPAM...... het hele jungle Zij wegen naar Rome. De wereld van de kleuren. Zie ik daar rosé "IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Waarom niet nu kan het nog toch? Hoera hoera. Lady purple. Stok-0-top-0-p0rning Lift naar 1 hoog. 1 van de duizend poten. Hier kijken voor toch? Stommen inktvis probeer met zijn haren weg te zwemmen. Heribei nog 1 topje weg moeten halen de rest ziet er nog yummie uit. De hele ruimte plant. vage dingen. Damm wat blijf de wiet plant toch mooi. LV moeilijk plant zeg echt leuk. hard aan gepakte dames. En al bloei lol word een dwerg ..... Ook wil ik toch binnen een beetje kunnen genieten dus weer wat dingen verzameld. Nu hopen dat het niet weer weg gehaald word. we poppen er 2 in zijn N.L. Auto van Kannabia dank daar voor Kannabia. Is nog geen info voor als ik op de site kijk. Dus dat ze mooi mogen worden en de foto`s kan gaan delen. BTW ik heb voor auto gekozen binnen omdat ik over een tijdje weg ga.. Als laatste voor de mensen met een fobie. Hang him high. Dopje de koord danser. Fijne avond want dat heeft zODd ook die is uit zijn hagedis. En onthoud dampen tot je neer valt. /zODd Quote Share this post Link to post Share on other sites
HighLife 262 Posted September 22, 2011 Wauw ! Wat een leuk topic maak je er van zOdd.. complimenten ! Erg mooie foto's en veel variatie Toppie ! Succes met de laatste loodjes Grts HighLife Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted September 23, 2011 Aan de geest die stil is, geeft het hele universum zich over Beste HighLife. Dank je wel daar doen we het voor en het is een fijne uitlaat klep. En wat willen we. Is het een dame? nee, is het een vliegtuig? nee het is Lady purple. Fijne kerst die boom heb ik al scheelt weer. bloemetje. Super lijm. Plak handen. Heribei toppen lijken wel een opblaas pop zeg. Verdwaald in het jungle van Vietnam. Blaaskaak 1. Blaaskaak 2 Zie je wat ik ook zie? Wat zit er toch op het struik gewas. Frisian Dew. Schele foto. Verdwaalde kinderen. hee wat is dit zie het verschil. LV Nog even een kleine update van de binnen start zal de laatste keer over binnen zijn want het is een outdoor topic. Maar geen stress ben nog wel een paar weken zoet outdoor. Auto N.L #1 And god say let there be weed. Puntje, puntje, puntje. Ander moet nog kickstarten wel vet verse zaden. Nog maar even een plantje van vorig jaar dit was net voor de spullen in beslag genomen werden. Onder een 400watt. En maar even de 2 potjes voorbereid. Ik probeerde nog aan Ivo Opstelten een vraag te stellen maar dat is hopeloze. He Ivo hoeveel verdien je aan de illegale wiet kweek? hé hoe zie die zODd mij. kijk me aan jij stomme burger; Ik Ivo ben zo arrogant dat het je geen flikker aan gaat. (Ivo) hmm toch maar even snel verstoppen want ben toch wel te dom om een echte discussie aan te gaan want die wiet rokers zijn niet zo dom als ik dacht. Hier ziet die me niet. /zODd Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lion 1 Posted September 23, 2011 Ziet er goed uit Zood! Jij gaat lekker spacen... das duidelijk! Quote Share this post Link to post Share on other sites
DailyLama 0 Posted September 24, 2011 Plantjes zien er mooi uit En mooie foto's van het beestje Namaste, DL Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted September 24, 2011 Het nut van een pot komt voort uit zijn leegheid. Beste Lion. Space is toch een vak apart zODd space wel eens te veel. Ben alweer space muffins aan het maken met bosbessen erin. Beste DailyLama. Ze zien er zeker niet slecht uit alleen de heri rot steeds veder weg nu een luchtvochtheld van 62 % dat het laagste in maanden. Anders kan je niet even een wierookje aan steken in de Norbulingka-paleis want daar zit je nu toch het is zomer oops herfst. kijken als pänchen lama de planten goed gezind zijn. daar gaan we weer met de zODd`s . maar eerst even De Lady purple ik zit nog elke dag . Foto zeggen maar dan . Heilige aura een tak of een tak? Suiker spin. Harige Harry. Boven bom. Deze klagen al de hele week (Ze willen niet op hun koppen hangen rare kristallen. Gewoon omdat het leuk is deze doorzichtige p0rn. De Heribei rot langzaam weg weer veel weg gehaald was vannacht + 80 lv. Maar zitten nog wel wat topjes op. Hoop wel dat die tegen de rot . Takjes paradise. kiss the sky. opblaas pop. lekke opblaas pop. iemand pingpongen? kerst ster. Mooi wit is niet lelijk. Neus haren kriebelen wel. De Frisian Dew gaat nu als een speer moet nog wel even maar nog geen rot. Nu hopen dat ze hem niet takken heaven zitten er veel van die takken. Hoop niet dat van de ander kant is strak wilt die nog . Maar nog wat dichter bij pas op stoot je hoofd niet. Dit word zeker volgend jaar in een pot gedumpt kan volgen jaar ook kijken in Vietnam als er nog wat leuks is. Wel 2 verschillende pheno . LV Beide. Meer sativa achtige. iets meer indica achtige. een mini topje. Nu tijd voor . /zODd Quote Share this post Link to post Share on other sites