Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Steve

Tegen de hoofdpijn

Recommended Posts

In geval van spanningshoofdpijn helpt wiet wel degelijk.

Wiet ontspant namelijk.

Aha het helpt dus tegen 'spannings' hoofdpijn. Ik heb ook wel eens gelezen dat cannabis de hartslag verhoogd. Als dit klopt dan verhoogt het je lichamelijke spanning wel, of niet?

Ik vind zelf trouwens wel dat het helpt tegn hoofdpijn waar ik zelf (héél soms) last van heb. Maar dit zal toch wel per persoon verschillen denk ik, ook wat voor soort hoofdpijn dan.

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

wat ook tegen de hoofdpijn helpt heb ik 1 keer gehad en ik dronk daarna bier dat is wel lekker wazig want je word dan draaierig maja en dan als je thuis kom heel veel water drinke dan heb je geen koppijn meer probeer het maar is het helpt echt waar.

 

 

Mijn Winterkweekje Neem Is een Kijkje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cannabis zelf helpt niet tegen hoofdpijn, bij overconsumtie kan het juist hoofdpijn veroorzaken! Dus het onderwerp zou niet moeten gaan over hoofdpijn, maar over PIJN in het algemeen, inclusief de spanningshoofdpijn, de lichamelijke spanning is het eerst terug te vinden aan ons gezicht, maar daar moet je een beetje psychologisch kennis van hebben. Door een profiel van het gezicht te maken krijg je gelijk een eerste indruk hoe de persoon in elkaar "kan" steken. Door therapie kan de spanning verholpen worden en dus ook de pijn verminderen enz...

 

John

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaren geleden heb ik eens een onderzoek gelezen met als conclusie dat 1 orgasme uitstekend helpt tegen allerlei soorten hoofdpijn. Een paar jaar daarna las ik een onderzoek dat mensen die een bevredigend sex-leven zich ook gelukkiger voelen... Heerlijk he, dit soort onderzoeken? En wij die onderzoeken maar betalen. Daar krijg ik nou koppijn van. Ik denk dat ik maar even..

Share this post


Link to post
Share on other sites

nauw ik doe wel mee aan dat onderzoek van jouw :wacko: Nu nog een vrachtwagen vol vrouwen die welwillend zijn en dit forum word een orgie! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wiet is een geweldig middel wanneer het op migraines aankomt..

 

Lees de volgende pagina: http://www.onlinepot.org/medical/migraine.htm

Cannabis contains a variety of cannabinoids that act synergistically to help relieve migraine symptoms. Cannabis is both anti-inflammatory and analgesic in addition to its known anti-emetic properties. Recent research demonstrates that cannabis is also a mild vasodilator that can lower blood pressure. Cannabis can provide relief from muscle cramps that can accompany migraine (particularly of the neck and shoulders). Patients whose headaches may be anxiety related need to be cautious about cannabis as it can aggravate symptoms of anxiety in some patients.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dus geen sigaretten, pure sticks!)

geen sigaretten snap ik maar waarom puur? ja als je in een pure net zo veel wiet doet als in een normale maakt het nx uit (Ja maakt het iets uit omdat er dan ook beetje peuk in zit) maar mijn pure zijn net zo dik als mijn normale dus zit er veel meer wiet in en in wiet zit ongeveer 22 keer meer teer dan in een sigaret...

Geen tabac gebruiken bedoelen ze dus!

Tabac is GIF het vernauwd je hersenbloedvaten en verkalkt ze.

 

 

Ik ben dus een migraine patient.

Heb helaas al heel wat ervaring met deze, voor mij zware aanvallen. Uiteraard geniet ik er niet van en probeer ik zolang als ik het heb al manieren te vinden ter verlichting of zelfs genezing!

Jullie mogen uiteraard je eigen meningen blijven houden maar dankzij die *#$@* migraine weet ik dat hoofdpijnen erger worden als je vaker dan incidenteel pijnstillers slikt. Die regelmaat die ik dan bedoel is al als je dagelijks bij het opstaan een pijnstiller slikt( merk/soort maakt niet uit) En zeker als je dagelijks een bepaald aantal slikt tegen of om hoofdpijn te voorkomen! Je lichaam stelt zich vrij vlot in op de dingen die jij slkikt en geeft een reactie. Je moet je voorstellen dat als een pijnstiller je bloed verdunt en je vaten verwijd, dat je lijf zegt 'lekker makkelijk , als ik het aangeleverd krijg, waarom zou ik zelf dan nog mijn best doen?' .

Je komt dus in een visieuse circel en omdat bij pijnstillers ook nog eens gewenning optreed, heb je steeds meer nodig voor het werkt. En de waarschuwing dat je maar 6 per etmaal mag? denk je dat dat er ook voor de lol op staat? Meer gebruik is dus schadelijk voor je lever! Maar natuurlijk moet ook ieder voor zich weten hoe hij/zij daar mee wil omgaan. denk es aan een schoonmaakspons? als je die maar vaak genoeg vies laat worden wordt ie ook niet meer schoon en krijg je de neiging om em tussen duim en wijsvinger weg te gooien? kon een lever ook maar zo makkelijk vervangen worden!

 

Nog ff terug of wiet nu wel of niet werkt tegen hoofdpijn.

Ik vind dus van wel!

Mits je natuurlijk met een pijpje rookt, zonder de tabac. Als ik een andere manier zou doen, via mijn maag dus (thee of iets eetbaars) dan kan het verkeerd vallen. Ten eerste omdat je niet weet waneer je genoeg hebt, heb je wel als je met lekker lange tussenposen haaltjes neemt van het pijpje. Maar voor mij is het 2e ook heel belangrijk. Met mijn migraine is namelijk mijn maag ook erg van slag en word ik dus misselijk!

 

Steve,jou hoofdpijn zou ik aanraden eens te bestuderen. Je kan een test doen op www.hoofdpijn.nl , misschien is het wel geen 'normale' hoofdpijn? In combi met wiet heb ik ook een masker op m'n ogen zodat ik puur in het donker lig ( te koop in de drogist of bij vliegmaatschappijen, maar mijn beste komt uit een kringloopcentrum)

Share this post


Link to post
Share on other sites

volgens mij kan wiet ook een oorzaak van hoofdpijn zijn, blowen zorgt ervoor dat een bepaalde klier (vraag me neit welke) opzet, en dus komt er meer druk op je koppie. waardoor hoofdpijn kan ontstaan. Ik zou het eigenlijk ff na moeten zoeken. Maar daar heb ik nu even neit zo'n zin in :verrygood

 

Maar als wiet neit helpt. Zou ik er maar proberen even af te blijven, wat niet helpt zal ook zeker niet veel goeds doen denk ik.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik krijg meestal kop pijn als ik er aan denk en dan smoor ik ene en dan is da wa over ma een aspero is nog altijd het beste om de hoofdpijn weg te krijgen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...