NeedGreen 0 Posted January 2, 2010 Ik denk dat ik mijn wietboter verkeerd heb gemaakt Ik heb gewoon boter en knipafval 50/50 erin gegooit en 20 minuten zacht later prutellen en gezeefd en klaar was ik Maar als ik er nou een cakje van maak ofzo heeft het dan nog wel effect? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr.LivingStoned 1 Posted January 2, 2010 Jahoor geen probleem. Suffie had mooi recept doe het zelf ook zo ongeveer op de geklaarde boter na, daar neem ik gewoon solo voor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Holy Buddy 6 Posted January 2, 2010 Mijn eerste boter was van afval van een visvoerzaad buitenkweekje, die ik van 80/20 (boter/afval) had gemaakt. Slechte kwaliteit wiet, maar toch met die verhoudingen helemaal knetter gegaan. Niet aan te raden op toastjes. Dan vind ik hem smerig. Als ingredient voor chocolade/pinda rotsjes of in een cake is het ideaal!! jongen, 50% wietafval...?? Zou je er niet eens achteraf 100% (van je eindgewicht) aan boter bij mengen? Dan zit je op een 25% verhouding. Heb je 2x zoveel en moet het net zo goed gaan, volgens mij. Quote Share this post Link to post Share on other sites
flipkip 1 Posted January 2, 2010 Als er hier wietboter gemaakt word doen we er wiet en afval bij tot er geen boter meer over is hoor Quote Share this post Link to post Share on other sites