Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

robdh

Amsterdam Gooit Ruim Veertig Coffeeshops Dicht

Recommended Posts

De gemeente Amsterdam sluit 43 coffeeshops omdat ze te dicht bij middelbare scholen zijn gevestigd. Onder de zaken is het internationaal bekende The Bulldog op het Leidseplein, dat te dicht bij het Barlaeus-gymnasium ligt.

 

Burgemeester Job Cohen stelt vandaag in de Volkskrant de zaken met tegenzin te sluiten. Het gaat om landelijk beleid. "Ik zou het niet verzonnen hebben", aldus Cohen. De gemeente presenteert later op de dag een nota over het coffeeshopbeleid.

 

Bron: Fok!/ANP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Let the 'games' begin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cohen is fel tegenstander zelfs van deze maffe regeling die ze in de donkere kamers van Den Haag hebben verzonnen waarschijnlijk zal Cohen (gemeente Amsterdam) een gedeelte van deze shops helpen verplaatsen.

Cohen heeft zelfs in het verleden gezegd trots te zijn door de internationale allure van Amsterdam door de wallen en de Shops als deze dadelijk allemaal sluiten verliest Amsterdam miljoenen aan toeristen inkomsten iedereen snapt en ziet dat alleen die mafkezen in Den Haag niet want dat wordt wel weer gecomposeerd door andere dingen goedkoper te maken.

 

Ik was gisteren ook zeer blij toen 80% van de burgemeesters zeiden dat ze waren voor legalisatie die lui snappen het tenminste maar dat komt ook natuurlijk omdat hun er dagelijks mee geconfronteerd worden die lui in Den Haag horen en zien nooit wat in hun muffe kantoortjes en na werktijd ook niet want hun vrijstaande villa's staan echt niet in het centrum van een grote stad. Er zijn zelfs 3 gemeentes die een test gaan doen om het te legalize dus legaal kweken..... ja je hoort het goed.

 

Het is allemaal zo simpel legalize it!!! 5 tot 7 planten per huishouden gooi er een instalattie keurmerk in dat mensen hun hok eerst moeten laten keuren voor het te gebruiken en laat men lekker kweken legaal alles wat men overhoudt kan men aanbieden aan de shops, zo kunnen de shops eindelijk ook een legaal inkopen doormiddel van een inkoopfactuur schroef de voorraad omhoog van de shops tot 600 a 700gram en zou vang je 6 vissen tegelijk ongeveer:

 

Voordelen:

 

  • Coffeshops kunnen eindelijk legaal inkopen, dus extra belasting inkomsten
  • minder criminaliteit
  • Keurmerk brandveiligheid
  • miljarden over doordat Justitie niet meer als een idioot achter alles en iedereen aan hoeft
  • Patienten kunnen eindelijk hun eigen medicijn kweken zonder vrees van strafvervolging of huisuitzetting
  • Justitie heeft eindelijk de tijd belangrijke zaken aan te pakken Harddrugs,kinderporno etc etc

 

En dan het drug toerisme "probleem" plant langs de nederlandse grenzen een aantal shops voor het toerisme en je bent de verkeers drukte kwijt uit de andere steden en de staat verdient er nog dik aan ook!!! Ik zie uberhaupt het probleem niet van het drugs toerisme....... ik heb liever 1000mensen die blowen in mijn zaak als 10 die er zuipen want die slopen alles maken lawaai enz enz.

Onze christenen die nu alles willen verbinden vergeten 1 ding dat "hun" Mozes ook wel het geliefde Grass lusten en de belangrijkste generaal van Napoleon rookte ook wat kilotjes weg en die heeft toch half europa veroverd dus ik weet niet hoor.................

En dan zijn er ook nog eens de vele onderzoeken over sterfgevallen van alles alcohol,tabak tienduizende doden per jaar Harddrugs idem en Cannabis een dikke 0!!!

 

Gelukkig zijn er ook positieve geluiden uit de wereld want andere landen kijken mee naar ons kikkerlandje want die zijn tot de conclusie gekomen dat hun harde beleid heeft gefaald (iets wat ze nu bij ons willen invoeren) en die denken er nu zelfs overna om het gedoogbeleid van nederland over te nemen.

Den haag beseft niet dat wie de bal doet kaatsen kan hem terug verwachten en ze krijgen nu zoveel tegenstand zelf internationaal op deze heksenjacht dat ik toch steeds meer ga geloven cq hopen dat het maar een storm is in een glas water.

 

zo dat lucht op ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raar maar waar: Mac Donald, Febo's en aanverwante eetschuurtjes veroorzaken dus op langere termijn meer gezondheids schade, denk aan diabetes etc. Laten ze dan ook maar die tenten in nabijheid van scholen gaan sluiten..

 

Krijg inderdaad het idee dat het een hype is alles wat met softdrugs te maken heeft, je kan geen krant of actualiteiten rubriek lezen zonder "nieuws" erover..lekkere stemmingmakerij zo!

 

de simpele thuiskweker krijgt zo een stempeltje van crimineel, gevaar voor de samenleving, voor de omgeving etc.

 

getver, het wordt zo langzamerhand weer een beetje een spruitjeslucht landje..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat een kut regel zeg, als alles binnen een straal van 500 meter gesloten zou moeten worden blijven er geen shop's meer over dus doen ze maar 250 meter ;) Als de leerlingen dus nog 250 meter verder lopen dan normaal is er dus zowiezo een shop waar ze wiet kunnen halen en voor wiet lopen ze die 250 meter extra echt wel hoor :P

 

En hoeveel leerlingen op een middelbare school zijn er 18+ ? Ook een handje vol volgens mij, ze zouden dus eigenlijk geen eens wiet kunnen kopen in de coffeeshop's rond hun school. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een shop in de buurt van een middelbare school haalt het niet in z´n hoofd om te verkopen aan leerplichtigen, immers als ze gepakt worden volgt sluiting. Dat was 10-12 jaar geleden ook al zo.

Ik zat op een school in de buurt van het WTC in a,dam, geen (goeie) shops in de buurt. Ging er altijd eentje op de scooter naar een (goeie) koffieshop in de pauze.

250 meter is zinloos, jeugd is erg inventief. 1km is ook zinloos. Ik zie het als een gebaar van Cohen naar die Kl%te Condoomverbieders in Dehaag, achterlijk gewoon. Zullen we van Zuid en Noord Holland maar gewoon weer Holland maken? En die andere 10 provincies zoeken het maar uit ;) Waar komen al die Christelijke stemmers in godsnaam vandaan de laatste tijd?

 

Woon al een paar jaar in Spanje, maar me hart blijft bij Nederland. Ben benieuwd naar die WeedBud in Almere vandaag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wietverkoop in de buurt van de school is altijd nog beter dan verkoop IN de school.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heel simpel: het MBO dat m'n zoon volgt knikkert niet studenten simpelweg buiten. Graag of niet, simple fact.

Ik houd van die aanpak anno 2008. Verkloot het voor jezelf maar betrek daar geen anderen bij.

B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

weer een mooi stukje geschiedenis weg !!!!! en iedereen laat het maar toe .... het is wachten tot er gek opstaat !!! ( soort folkert van de G )

 

dit kan niet!!! een stelletje lapswanzen die de boel met zijn 150en organiseren .... die fuckers weten niet een hoe wiet ruikt laat staan hoe het effect is ... ze weten niets !!!! en dan zulke besluiten nemen. dit gaat ook om een groot deel van de belasting pot hoor !!!

 

dit moet anders worden aangepakt !!!!! ik weet zeker dat volgend jaar erop of er onder is !!!!

en wat zou ik blij zijn als dit alles is zou worden gedoogd al is het maar maximaal 600 watt lamp per huishouden etc etc ....

 

ben dus erg blij met alle media ... trouwens goed te zien welk krant waarvoor staat !!! propaganda op zijn hoogst !!!! vergelijk krantne maar is onderling over 1 de zelfde zaak , de ene tekent het grauw die wiet scene en alles vol criminelen de ander schets het als 'onschuldig en cultuur'

 

we gaan het zien

 

greetzzz masteryero

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...