Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
LordShay

Wiet Marinade

Recommended Posts

Hey, ik heb eens na zitten denken over spacecake en voedsel met wiet erin. Nu krijg ik dit lame idee :P Zou het mogelijk zijn een stuk vlees (biefstuk miss omdat het veel vet bevat ivm hechten THC?) te bakken en dat stuk vlees te marineren met wiet? Ik kon er niks over vinden op dit forum dus misschien is het onzin! ^_^ Dus een lekker stuk vlees waarvan je stoned word. is het mogelijk? Zo niet dan blijf ik ervan dromen. :P

 

Greetz Shay

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat heb je toch een viezerikken op dit forum :P

 

Zonde van die heerlijke steak :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je moet het roken man :P

 

PS: Misschien kan je zelfs wiet-oliebollen, of wiet-frika(n)dellen maken..

Misschien komt er ooit wel een gezonde bruine wiet-boterham, met wiet-kaas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je kan wel weedboter op het laatst toevoegen voor een lekker justje , leuk met vrienden maar niet voor de kids

 

Wietkaas is al een oude , zie Recepten , Fondue

 

Buble

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Kaas-fondue: Het was ironisch bedoeld :P :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat dacht je van deze sausen,

 

een flinke klont wietboter, hier bak je lichtjes wat paddo's naar keuze in.

Afblussen met Madeira. :P

 

Voor een wat mildere saus neem je wietboter hierin prak je geperste verse knoflook en gehakte verse peterselie en eventueel wat verse bieslook.

Deze boter kun je na bereiding voorzichtig bij je biefstuk doen net als kruidenboter.

Smaakt het niet dan is niet je gehele biefstuk verpest.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even voor alle duidelijkheid, ik poste did toen ik stoned was XD waarom moeilijk doen met vlees als je eerst kunt roken en dan je vreetkick stollen op een lekkere steak :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rookvlees

 

:P

Share this post


Link to post
Share on other sites

marinade voor tripsaté (kipsate)

 

 

voor 500 gram kipfilet

 

 

1 gram wiet

1 theelepel koriander

1 theelepel kerriepoeder (niet die meuk van de aldi, maar die van de toko)

1 afgestreken theelepel gemberpoeder

1 eetlepel (bruine) suiker

1 eetlepel roomboter

3 eetlepels ketjap manis

1 teentje knoflook

desnoods 1 eetlepel sambal

 

doe alles in een bakje in de magnetron(behalve de wiet) en haal t eruit als t begint te botrrelen,

voeg dan de wiet toe en roer door

 

 

snijd de kip in blokjes, en gooi de nog warme marinade erdoorheen,

 

laat dit minimaal 3,5 uur marineren.

 

 

Nu de saté aan stokjes doen als je ze op de bbq gaat roosteren( dat ruikt me toch lekker)

of in een wok, met een beetje olie bruin bakken, en dan in de pan een paar eetlepels kant en klaar pindasaus doen.

 

 

serveren met kroepoek, en vers afgebakken stokbrood

 

 

(je wordt er niet echt stoned van ofzo, maar de smaak is errug lekker)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...