LordShay 0 Posted October 27, 2008 Hey, ik heb eens na zitten denken over spacecake en voedsel met wiet erin. Nu krijg ik dit lame idee Zou het mogelijk zijn een stuk vlees (biefstuk miss omdat het veel vet bevat ivm hechten THC?) te bakken en dat stuk vlees te marineren met wiet? Ik kon er niks over vinden op dit forum dus misschien is het onzin! Dus een lekker stuk vlees waarvan je stoned word. is het mogelijk? Zo niet dan blijf ik ervan dromen. Greetz Shay Quote Share this post Link to post Share on other sites
power p 25 Posted October 27, 2008 Wat heb je toch een viezerikken op dit forum Zonde van die heerlijke steak Quote Share this post Link to post Share on other sites
TjonkoJonko 0 Posted October 27, 2008 whahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Epancratius 0 Posted October 27, 2008 Je moet het roken man PS: Misschien kan je zelfs wiet-oliebollen, of wiet-frika(n)dellen maken.. Misschien komt er ooit wel een gezonde bruine wiet-boterham, met wiet-kaas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buble 3 Posted October 27, 2008 Je kan wel weedboter op het laatst toevoegen voor een lekker justje , leuk met vrienden maar niet voor de kids Wietkaas is al een oude , zie Recepten , Fondue Buble Quote Share this post Link to post Share on other sites
Epancratius 0 Posted October 27, 2008 @ Kaas-fondue: Het was ironisch bedoeld Quote Share this post Link to post Share on other sites
FritzTheCat 0 Posted October 27, 2008 Wat dacht je van deze sausen, een flinke klont wietboter, hier bak je lichtjes wat paddo's naar keuze in. Afblussen met Madeira. Voor een wat mildere saus neem je wietboter hierin prak je geperste verse knoflook en gehakte verse peterselie en eventueel wat verse bieslook. Deze boter kun je na bereiding voorzichtig bij je biefstuk doen net als kruidenboter. Smaakt het niet dan is niet je gehele biefstuk verpest. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LordShay 0 Posted October 28, 2008 Even voor alle duidelijkheid, ik poste did toen ik stoned was XD waarom moeilijk doen met vlees als je eerst kunt roken en dan je vreetkick stollen op een lekkere steak Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted October 30, 2008 Rookvlees Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted November 13, 2008 marinade voor tripsaté (kipsate) voor 500 gram kipfilet 1 gram wiet 1 theelepel koriander 1 theelepel kerriepoeder (niet die meuk van de aldi, maar die van de toko) 1 afgestreken theelepel gemberpoeder 1 eetlepel (bruine) suiker 1 eetlepel roomboter 3 eetlepels ketjap manis 1 teentje knoflook desnoods 1 eetlepel sambal doe alles in een bakje in de magnetron(behalve de wiet) en haal t eruit als t begint te botrrelen, voeg dan de wiet toe en roer door snijd de kip in blokjes, en gooi de nog warme marinade erdoorheen, laat dit minimaal 3,5 uur marineren. Nu de saté aan stokjes doen als je ze op de bbq gaat roosteren( dat ruikt me toch lekker) of in een wok, met een beetje olie bruin bakken, en dan in de pan een paar eetlepels kant en klaar pindasaus doen. serveren met kroepoek, en vers afgebakken stokbrood (je wordt er niet echt stoned van ofzo, maar de smaak is errug lekker) Quote Share this post Link to post Share on other sites
LordShay 0 Posted November 14, 2008 leer quoten, aub, gebruik de knop onderaan Oh my god, het bestaat ook nog? Haha das best wel erg. Maar als er kroepoek bij zit eet ik alles Quote Share this post Link to post Share on other sites
LordShay 0 Posted November 15, 2008 Hmm sorry dan, verkeerde knop, kan gebeuren. Quote Share this post Link to post Share on other sites