Whaptidoo 0 Posted September 14, 2009 Wat echter geen stonerswijsheid is, is dat THC in planten wordt gevormd, geen tetrahydrocannabinol is, maar ik meen tetrahydrocannabinolcarbonzuur is. Dit is niet in staat om te hechten aan de receptoren in de hersenen, waar "het allemaal gebeurt" met THC en je beleving. In je spieren of je maag doet het niets dan niets. Bij verwarming zal deze zuurgroep eraf gaan en komt de receptor-actieve delta-9-tetrahydrocannabinol, die op de delta-9-receptor hecht, tevoorschijn. Als je wiet rookt - en de cannabinoïden dus niet in de maag en darmen bewerkt kunnen worden met zouten en enzymen - zal het THC al in de actieve vorm in de bloedbaan gebracht moeten worden. Daarvoor moet THC dus gevormd worden door een hittebron bij de wiet te houden die warmer is dan zo'n 90 graden. Voor een cake zal dat gebeuren door de oventemperatuur en bij een joint is dat een aansteker en daarna de top zelf. Echter hoe dat in zijn werk gaat in het lichaam zonder warmtebron weet ik niet. Het zou kunnen dat er enzymen zijn die de zuurgroep erafhalen, maar dat zou je zelf moeten uitzoeken. Maar geheel waar is je ontkenning/hypothese dus zeker niet, misschien is hij zelfs wel geheel onwaar. Maar dat is dus in het geval dat het lichaam tetrahydrocannabinolcarbonzuur niet kan metaboliseren tot THC. Excusez moi pour ne pas répondre au message original, mais un malentendu est solvée. Ik zou per persoon simpelweg 0.4 a 0.5 gram hasj doorheen doen, of zo'n 0.8 tot 1 gram wiet. Gemiddelde coffeeshopwiet genomen. Echt veel meer zou ik niet doen als je onervaren bent. Ik ken een ervaring met 1,25 gram matige hasj. Wat eindigde in een drukkend gevoel in het hoofd, enigszins zeerte, extreme moeied en extreme honger. Maar dat was klaarblijkelijk niet geheel leuk meer. Quote Share this post Link to post Share on other sites