Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

whazzup

Op Zoek Naar Medicinale Rokers (geen Growers)

Recommended Posts

Dronabinol, wat is dat voor een vuige vervanger ? Wat een bullshit.

 

Delta-9.

 

Kees.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dronabinol is een generisch geneesmiddel. De naam "dronabinol" is de INN- of USP- (United States Pharmacopeia) benaming (en de DAC aanduiding, Duits Arznei Codex) voor Δ9-tetrahydrocannabinol (THC) in een zuiverheid > 95%. THC is één van de werkzame bestanddelen van cannabis.

 

 

bron wiki

Share this post


Link to post
Share on other sites

In de Phytotherapie (plantengeneeskunde) is het een erkend fenomeen dat geneeskrachtige planten niet alleen werkzame, geneeskrachtige stoffen bevatten maar ook hulpstoffen die de werkzaamheid vergroten en/of bijwerkingen neutraliseren. In de Phytotherapie gebruik je dus zoveel mogelijk de gehele plant of bloem.

 

De geneesmiddelen industrie werkt voornamelijk met synthetica (geïsoleerde enkelvoudige werkzame stoffen uit planten) die daarom dus vaak wél allerlei ongewenste bijwerkingen kennen.

 

In het geval van Cannabis zijn de werkzame stoffen tientallen, mischien wel honderden cannabinoïden, waaronder de meest voorkomende, THC. Het is een ervaringsgegeven dat pure THC, dus zónder de overige cannabinoïden als hulpstof aanleiding geeft tot paranoia, flashbacks, angstaanvallen etc. etc.

 

Toch blijft de industrie proberen om de mensheid pillen, poeders en verstuivers aan te smeren met pure THC.

Het is een schande!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh marcelensanne ik begrijp jullie geldproblematiek als geen ander, daarom ben ik ook zelf gaan kweken. heb het hapje voor hapje in elkaar gezet, want heb ook zeer weinig geld over om vrij te kunnen besteden en in Mei komt de toeslag pas ikweet het ik weet het, ik moet ook die toeslag aanspreken voor andere knellende zaken zoals gemeentebelasting en meer van dat soort geldklopperij van de ambtenaren der nederlandsche staat. Dus ga het gewoon doen, ik doe het in een oude kleerkast, onder 250 watt Greenpower, afzuiger 3500 m3, en probeer via via aan dingen te komen, ik heb zelfs bij een kringloopwinkel een speciale dimmer gevonden voor de afzuiger, die n.b. mijn installateur er voor mij aangebouwd heeft, klach me slap heb gezegd dat ik m .gebruikte bij het zagen van hout voor mijn hobby, haha was geeen enkel probleem.

Nu weet ik ook dat het technisch dus ook goed zit.

 

Veel succes en maak er iets moois van, tegen de tijd dat je het kllaar hebt zal ik jullie zaden sturen uit mijn groter en groter wordende verzameling zaden, zowel voor binnen als buiten.

Ik smoke er nog een op de goede afloop ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ik weet dat veel mensen hier in het zelfde schuitje zitten. Meeste medicinale gebruikers zullen wel Wao of wajong hebben. We komen nu echt niet meer rond dus wel zullen echt moeten gaan kweken, alleen ik vind het nog zo moeilijk, wat je allemaal nodig hebt en moet bouwen. Gelukkig heb ik nou via het forum al (net een bij gekomen) twee mensen leren kennen voor advies. De treads vind ik soms moelijk te lezen. Zo kan ik de vragen stellen waar ik op dat moment mee zit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste Marcel en Sanne

 

Leuk dat jullie besloten hebben jullie eigen wietje te kweken, dit zal jullie vast beter bevallen dan wiet uit de handel.

 

Ik zou jullie aanraden om gewoon zeer veel te lezen, lezen en nog eens lezen. Alles wat je moet weten is hier al op het forum te vinden, allemaal netjes uitgelegd, en als jullie toch nog met vragen zitten zullen er vast genoeg mensen zijn die jullie willen helpen... Aarzel ook niet om mensen die je nog niet kende te pm'en, we zijn hier tenslotte om elkaar te helpen ;)

 

Succes met jullie eerste kweekje !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yo Beste tftschermlezers

Ik heb een recept weten te regelen dat ik nu bij de apotheek kan halen, mijn vraag is alleen welke verzekeraars vergoeden het? kan er niks over vinden.

Ik las dat de kwaliteit van de wiet bij de apotheek ook ver te zoeken was in 2006 is dit al verbeterd?

 

Groet, V

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoi,

Ik heb al meer dan 10 jaar schriftelijke toestemming van mijn huisdokter voor cannabis als medicijn, veel beter dan al die chemische brol waar ik alleen maar maagzweren en dergelijke van krijg. In het jaar dat ik 18 werd is er bij mij SA vastgesteld oftewel de ziekte van bechterew. Een vervelende ziekte waardoor ik sinds het is vastgesteld geen pijnloze dag meer heb gekend.Gelukkig dat ik kan rekenen op een begripvolle dokter.

Het enigste probleem ( voor een belg) was het krijgen van het goedje. in heel nederland was er toen maar 1 apotheker die het verdeelde voor de belgen, online bestellen was er toen nog niet en aangezien ik toen nog geen auto had was het voor mij toen bijna onmogelijk om eraan te geraken.

En omdat de prijs van 1 gr niet veel scheelde van de prijs van de cs is het voor mij niet verder gekomen dan 1 malig ( 10 jaar geleden was de kwaliteit ook niet om over naar huis te schrijven). Gelukkig heb ik ondertussen ook een fantastische vrouw die er totaal geen probleem van maakt dat ik rook of zelf kweek zolang het binnen de perken blijft ( zij rookt zelf niet ). Ik ga nu niet verkondigen dat cannabis een tovermiddel is, de pijn gaat niet helemaal weg,maar het helpt me wel ontspannen na een dag werken en het heeft me wel leren relativeren en aanvaarden dat ik de ziekte van bechterew heb. Maar tegenwoordig is de prijs van 1 gr in de cs bijna niet meer te betalen, met 5 gr geraak ik geen ganse week verder dus reken verder maar uit, vandaar dat ik hier terecht ben gekomen op dit fantastisch forum en zelf mijn "hollandse kruiden" ga voorzien.

Grtz

dieselke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik doe al sinds 1994 Mediwiet.nl en help een aantal mensen per week met advies en gratis zaad, maar............ ik heb sinds enkele weken een ontdekking gedaan waar ik zelf van sta te kijken: WIETTHEE!!

 

Heb zelf al een paar jaar last van hoofdpijn vanwege arthrites in mijn nek. Als gevolg van het beklemmen van zenuwen gaan je spieren zich aanspannen en daar krijg je dus hoofdpijn van. Iedere nacht rond 4-5 uur wakker worden, opstaan omdat het anders te erg wordt, een aantal uren werken en dan ergens in de ochtend een uurtje slaap inhalen, hoop gedoe dus. Van de huisarts kreeg ik pijnstillers voorgeschreven die gezien de bijverschijnselen je leven met een jaar of tien kunnen bekorten. Hoewel ik zelf regelmatig puur rook heb ik nooit een pijnstillende werking ondervonden, tot ik dus WIETTHEE probeerde. Een kopje rond een uur of acht 's-avonds en weg was de pijn!.

 

Dus beste mensen, WIETTHEE is heel iets anders als het roken. Voordeel: je wordt er niet high van, het kost ook geen energie zoals blowen dat doet en is heel goedkoop. Van harte aanbevolen dus!

 

Een volle eetlepel verkruimelde wiet afknipsels en kleine wietblaadjes, zelfs takjes kun je uitkoken, op 3 liter water. Een uurtje zachtjes koken, laten afkoelen. De werkzame stoffen lossen niet op in water maar zakken als een soort droesem naar de bodem, dus goed roeren telkens als je er iets mee doet. Het afgekoelde water goed roeren en dan door een thee zeefje gieten in twee plastic flessen zoals gebruikt voor spa blauw. Elke avond een glaasje (eerst de fles weer goed schudden) en voila! De WIETTHEE smaakt best wel goed en bederft niet in de loop van de twee weken die ik nu met drie liter doe.

 

Wat een ontdekking hé op mijn oude dag............

 

Enne, ik gebruik dus een eetlepel verkruimelde wietblaadjes en afknipsels, maar ik kan me voorstellen dat als je echte toppen gebruikt je met een theelepel toe kunt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehe nooit te oud om te leren he Wernard?

 

De anesthesia die ik gekweekt heb slaat medicinaal overigens ook goed aan. Ik krijg erg positieve rapportages binnen, deze bijvoorbeeld.

 

Alleen daarom al zal ik de herijuana pheno ook zeker houden. Dat worden dus twéé verschillende Anesthesia F2's ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thx Wernard, aangezien ik een aantal medi gebruikers ken zal ik eens uitproberen. ;). Van welke soort heb je het gemaakt? Indica of meer sativa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

De WIETTHEE heb ik uiteraard gemaakt van mijn eigen soort, de DF.

De wiet zelf was welliswaar een cadeautje van Cees Nomercy.

Heb ook andere soorten geprobeerd zoals AK47 maar blijf toch telkens weer bij mijn DF terugkomen.

Zal toch niet verslavend zijn?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Toch wel leuk van een levend echt bewijs van de ontstekingsremmende werking van Cannabinoidenzuren.Raphael Mechoulam heeft dan toch gelijk zoals bijna altijd.Deze zuren worden door het roken cq verhitting omgezet tot andere werkzame Cannabinoiden.Dit is beter dan een Diclofenakkie met de nodige bijwerkingen.

 

Zijn speech (Engels) is te vinden via deze link

 

Ik ben nu ook zelf bezig om CBD (Cannabidiol)-varianten te kweken ook voor mijzelf wanneer mij schildklier weer als een tierelier gaat draaien, dat mijn hart ook gelijk een aantal tandjes hoger laat draaien met als gevolg dat je staat te hyperen als een gek.Regulier wordt er betablokkers voorgeschreven, maar recente onderzoeken hebben laten dat deze groep medicijnen ook niet echt goed voor je hart zijn, dus vandaar Cannabidiol.Een hoog-THCvariant jaagt ook de boel op. :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...