Poldergrower 1,660 Posted August 26, 2015 Cool bruine ik zeg het echt heel eerlijk jaren geleden geswitcht nooit meer terug naar wat anders! Succes man! Pg Quote Share this post Link to post Share on other sites
bruinevingers 160 Posted August 27, 2015 Ik dacht dat de smaak bepaald word door hoe je kweek over het algemeen gaat (dus hoge opbrengst, geen problemen tijdens de kweek, voldoende water en voeding etc) Maar het word dus bepaald door de voedingsstoffen die je gebruikt? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Poldergrower 1,660 Posted August 27, 2015 (edited) Jazeker bruine net als een koe die op texel heeft gegraast vragen ze de hoofdprijs voor alleen omdat ie daar heeft gegeten zn hele leven ( zilte gras op texel geeft fijner vlees) mn pa is slager.... Of neem een wijnboer in frankrijk die goede grondstoffen gebruikt om de wijn zo goed mogelijk te krijgen, Dat is bij ons niet anders en na de kweek is het drogen/curen net zo belangerijk als de kweek zelf, het kweken is 50% en t drogen ook 50% van je totaal plaatje! Nog zo goed gekweekt en je laat het goed drogen en na 6 weken curen in de weckpot kan het nog terugslaan wat een grauwe smaak geeft en de werking niet ten goede komt. Pg Edited August 27, 2015 by Poldergrower Quote Share this post Link to post Share on other sites
BudWiser710 444 Posted August 27, 2015 Gegarandeerde opbrengst. Gaan we weer.................... bedoel je 6 weken drogen dan in de wekpot , of drogen en en dan 6 weken in de wekpot? Quote Share this post Link to post Share on other sites
LED_KROKET 8 Posted December 17, 2015 om de smaak optimaal te krijgen moet je goed spoelen aa het einde van je draai.. en de wiet "curen" in glazen potten na het gedroogd is. En wat hier al gezegd werd.. zorg voor kwaliteitaarde. Quote Share this post Link to post Share on other sites