Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

blowsterke

Blowen medisch of niet.....

Het roken van cannabis medisch of niet  

26 members have voted

  1. 1. Het verbranden van cannabis / producten medisch of niet

    • ja
      22
    • nee
      5


Recommended Posts

Yes Gobru het is weer feest met de (Gumby) Ice hier.

Ortega Afghan mix, Ketama, dikke brokken, lekker in het pijpje. :rofl

Ik moet de stap naar het werken met Icolator gaan maken.

Want echte smaak nuances heb je bij Gumby minder.

Evengoed mag dat de pret niet drukken :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goed bezig, nee dat mag de pret zeker niet drukken, ja hoe sneller het water bij je hasj weg is hoe beter de smaak tot zijn recht gaat komen, gaat je dan wel bevallen met de wasmachine :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik heb en een arizer en een Evert (Staat nog in de kast weetje ;) ) geprobeerd maar ik kan met mijn nekletsel de knik niet maken om te lurken dus verdampen is out of the question hier helaas, slang, ballon, niks trekt mijn nek :(

 

Een ballon van de Volcano kan je in principe in elke gewenste positie gebruiken toch. je hoeft geen speciale buiging te maken met je nek.

Misschien als je de volcano aan het vullen bent, maar dat heb je dan ook met het draaien van een jointje.

 

Volcano op een verhoging zetten?

 

Is het geen idee om regluiere medcatie minimaal te gebruiken naast de cannabis (voor zover je dat niet doet).

Dan pak je de pijn op meerdere manieren aan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arizer zat ook slang bij, als je C7-C4 vernaggeld is mis je wat nekuitslagen.

 

Reguliere medicatie naast cannabis :thumbsdown:

Pijnpoli--> symptombestrijding, Lyrica haalde al helemaal niks uit en Fetanyl is snel eindig en kan altijd nog.

 

Als het echt niet meer ging mocht ik weer terugkomen en gaat de anesteshioloog eea ertegenaan gooien, nu canna optie nr. 1 :doctor:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snap dat je erg veel pijn hebt met die kapotte discs.

 

Kom je inderdaad erg snel bij (afgeleiden van) morfine en da's enkel symptoombestrijding (met cannabis ook).

 

Ik zeg ook niet dat je chronisch aan dergelijke medicatie moet gaan (zoals het geval is bij Lyrica, of bijvoorbeeld amitriptyline).

Fentanyl heb je ook in neussprays, je hoeft niet per se een pleister te plakken (voor +- 3 dagen), zo zijn er nog wel meer voorbeelden.

 

Zodra je met opiaten begint hoeft dat niet meteen het einde te betekenen.

Door opiaatrotatie, goede op- en afbouw hoef je niet te eindigen als patient die zwaar veslaafd is en er niet meer vanaf kan komen.

Juist door de combinatie met cannabis kunnen opiaten veel beter en langer gaan werken, ook is het eventuele ontwennen ook een stuk eenvoudiger wanneer er cannabis bij wordt gebruikt.

 

Cannabis kan een goede basis zijn, maar om een goede basis te creeëren kan ik mij voorstellen dat het prettig is om de pijn te dempen.

In bepaalde gevallen zou je dan bijvoorbeeld een opiaat kunnen nemen, zodat je tenminste aan je verdamper kan lurken... werkt de opiaat uit dan je heb je misschien wel genoeg kunnen dampen om het opiaat de rest van de dag te laten staan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

morfine....is levens verkortend zou er echt niet aan beginnen of je moet al op leeftijd zijn ...ik heb het gezien bij de oma van de miss...kreeg ook lang morfine...mocht ze op eens niet meer hebben, zat daarna aan de methadon!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aparte redenatie MediCan je lijkt wel een dokter, ene is gevolg van dus pakken we ene aan en kan andere ook :innocent:

 

Het ene nemen om het andere mogelijk te maken deed ik alleen in begin, nu allang niet meer en grijpen naar zwaardere middelen

heb ik ook zeer negatieve voorbeelden van in mijn familie, ik heb al niet zo lang als anderen, daar rap nog wat vanaf halen is niet echt de bedoeling :wave: als ik echt pijn heb werkt niks behalve uitzitten en daarna hopen dat ik nacht beter slaap en dan weer bijtanken, ik reageer ook nogal heftige op sommige stofjes zoals de amitriptyline waar ik hele rare gedachten van kreeg na aangesmeerd en geprobeerd niet beter wetende via de huisarts :dribble:

 

Bij de Arizer zat ook een ballon overigens, dat was 1e wat ik uitgeprobeerd heb toen ik hem binnenkreeg en kwam er al meteen achter dat lurken een probleem aan het worden was, weet het 1st no aan de Arizer maar na een Evert wist ik het zeker :|

Edited by lostchild

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dan lijkt me hoesten helemaal een hel, of heb je dan geen last?

 

@ gobru, methadon is ook een opiaat, bij opiaat afhankelijkheid kan methadon gebruikt worden, maar kan ook worden voorgeschreven voor pijn.

 

Als je chronisch over gaat op methadon ivm. zware heroineverslaving, kan dat een "eindstation" voor iemand zijn,

Klopt niet helemaal, je hebt nog heroine verstrekkings programma's, da's nog een stap verder.

 

Morfine tabletten op recept krijgen is ook echt niet meteen het einde, het is maar net hoe ermee om gegaan wordt door de zorgverlener en de patient, je kan ook een epidurale morfinepomp krijgen, of via het infuus palliatief gesedeerd worden met morfine/midazolam... bij palliatieve sedatie spreek je wel echt over een eindstation, maar dat vind ik niet te vergelijken met gebruik van zware pijnstillers bij extreme pijnen.

 

Natuurlijk gaat het ook wel eens mis, het kan levensgevaarlijk zijn, maar automatisch de ervaringen van anderen op jezelf projecteren vind ik een beetje discutabel, wel een goede eye-opener.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

methadon is ook een opiaat,

 

Synthetische heroïne zal je bedoelen waar moeilijker vanaf te komen is dan gewone heroïne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mee eens.

 

Maar goed gebruik van methadon bij heroine verslaafden is weer anders dan het op doktersrecept gebruiken voor pijn.

Dat (medisch) gebruik tot grote problemen kan leiden is een feit, met de nadruk op kan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

beiden bagger hoe je het wend of keert

 

 

laat dat" kan" maar weg ...dat gebeurd gewoon ...meer dan genoeg ellende daar door gezien wat jij ook zegt erover!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja weet jij ook alles van he maat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helaas wel. Verloren jaren Gobru. Ik vind het om die reden niet handig deze bende -op welke manier dan ook- te adverteren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helemaal mee eens, maar wie zijn wij??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Morfine blijf hier weg uit mijn huis, heb er mijn vader aan verloren, mijn moeder wil het ook onder geen beding meer, die hadden ze bijna opgesloten op de Paaz afdeling door Morfine. Gelukkig heb ik het geheel kunnen vervangen met tinctuur, olie, verdampen en roken van joints.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Terug te komen op de titel van deze topic, inhalatie is voor mij de enige optie, al doe ik het nu alleen met de terpenen fractie & dat gaat goed.:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
namens rudolf hillebrand wil ik roken aandragen tegen misselijkheid,

(tja, dat kan ik zelf ook niet helemaal plaatsen, maar het werkt voor deze HIV kotsspecialist :wacko:

 

raar maar waar, hier eender als anti kotsmiddel en het wekt ook nog eens eetlust op (en dan niet de zak m&m's trek) :)

ik wijt het bij mij aan stress die diep in de krochten van mijn brein al jaren aanwezig is door ingeschakelde overlevingsmodus die maar niet uitgezet kan worden, iets hebben is tot daaraan toe, ermee leren leven is een heel ander verhaal in je hoofd, niet je beperking ansich)

@lostchild:Toen ik in dit topic iets van je las over ptss en overlevingsmodus moest ik gelijk denken aan LEAP, een acupressuur techniek bedoelt om dit soort dingen te lijf te gaan. Ik wilde je eerst een pb sturen, maar bedacht me later dat misschien meer mensen hier iets aan zouden kunnen hebben. Voor informatie zie: http://www.praktijkfreedom.nl/ en het rechtstreekse document (pdf): http://www.praktijkfreedom.nl/userdata/LEAP%20BvK%202012%28web%29.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik heb ja gevote maar dan wel vanuit gaande dat het puur gerookt word

 

 

@ medican, ik heb 11 tot 13 jaar van me leven verpest onder invloed van dex-amphetamine producten, als ritaling, stratera, concerta, dex-ampheta capsules

heb je er een idee van wat voor afkick verschijnselen ik heb gehad toen ik van de 1 op andere dag met dat spul stopte ? omdat me ouders het niet zo pretig vonden dat ik me polsen had open gehaald //wrists... weet je waar de huisarts de verschijnselen me vergeleek?

juist iemand die af aan het kicken was van speed, coke, of soortgelijke (goh gek he met een verzwakte-speed)

 

al deze midellen zijn me destijds voorgeschreven door verschillende geneesheer psychiaters van het rmpi, die achteraf gebleken dikke bonusen in hun zak staken om experimentele medicatie voor te schrijven, en altijd was er wel iets niet helemaal in oorde met de reactie,

 

onder invloed van stratera kwamen mijn handjes nog wat losser te zitten ze al deden, iemand zat me te jennen op school die heb ik ( met waas voor de ogen) bij kraag en riem beet gepakt en 5 meter vederop tegen een schoolbord doen neerkomen, ( ik bleek te reageren op 1 van de bestands delen van de kapsule )

m'n concentratie was wel super met dat spul, :thumbsdown: in de vorm van als ik booswas/flipte/ontspoorde stopte ik egt niet tot ik je in me kluwen had, maar me huiswerk maken op me kamertje nee hoor zat er niet in gebeurde een hoop maar niet me huiswerk

 

tinktuur heeft voor mijn adhd drukte heel goede uitwerking, concentratie geen overdreven hyperfocus waar als ik iets wat me egt intreseerde wel in terecht kwam met als gevold dat je niet meer aantespreken was tot je er voor jezelf weer even klaar mee was

 

maar slapen is een ander verhaal. dan doet een indica icehasj me heel goed, en dan draai ik nog vrij zuinig 0.3 gram een klein kwartiertje voor het onder de wol kruipen.

als er geen ice voorhanden is slaap ik 72 uur niet dan 3 uurtjes wel en dan weer 72 uur niet,

 

vorheen ritalin tijdperk werd me hiervoor trouwens 20mg melatonine capsules voorgeschreven waar ik dus savonds halfuur voor het slapen 2 en later 3 capsules nam, omdat ik ook toenal de slaap niet kon vatten maar dat werd weggeschreven op de bijwerkingen van de ritalin/soortgelijke

 

Helemaal mee eens, maar wie zijn wij??

mensen die "weten" wat ze nodig hebben

en in mijn geval zich niet meer inlaten met speed gerelateerde producten

Edited by Grow Weed

Share this post


Link to post
Share on other sites

@aquar

het leeuwendeel is weg, het deel wat onbehandelbaar is blijft (dat wat je overhoudt aan) en blijft ook aanweziger zolang ik nog in een stressvolle letselschade procedure zit, gelukkig is uitzicht dat dit half 2014 ten einde komt en dat brengt een boel vrijheid, de regie over eigen leven weer terug hebben en 'een vorm van erkenning' krijgen is heel wat.

Bedankt maar denk niet dat het wat voor mij is de accupunctur, met het afsluiten van een letselschade kan ik ook opnieuw beginnen na 7 jaar, nu is het nog steeds hinken en achterom kijken en 'bewijzen' dat ik me niet aanstel en dat zal een pak van mijn hart zijn.

Edited by lostchild

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat bewijzen is nog het ergste ervan ...heb die malle molen ook doorlopen ...man man wat de verzekeringen zich niet verzinnen ...sorry off topic maar moest er even uit...de eikels!!!

 

mooi dat je overnieuw kan beginnen als je het slim doet zit je toch goed uiteindelijk

Share this post


Link to post
Share on other sites

@lostchild: Erkennin is inderdaad erg belangrijk. Niets zo erg als iets mankeren en niet geloofd worden. Geloof me, ik kan er over meepraten. En over de acupressuur: Iedereen zoekt z'n eigen weg. Ik probeer ook niet alles uit wat andere mensen aandragen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...