Jump to content

Aquar

Full member
 • Content Count

  1,684
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

204 Goed

About Aquar

 • Rank
  Hobbykweker

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Floating in space

Recent Profile Visitors

731 profile views
 1. Aquar

  Sannies way en toch problemen?

  Ik zie naar beneden krullende bladpunten en ik heb begrepen dat zoiets door te veel water komt. Ik denk dat je te nat kweekt.
 2. Aquar

  Paarse steeltjes

  Op grond is dat een te lage ph, beter ph 6,5 aanhouden.
 3. Aquar

  Psoriasis en exceem probleem

  Ik heb mbt exceem goede ervaringen met aloƫ gel.
 4. Een hoop E-nummers komen ook in de natuur voor. Als voorbeeld E300 = Vitamine C, E330 = citroenzuur of E948 = zuurstof! Sommige kleurstoffen zijn wel verdacht, maar ook daar zitten veel natuurlijke stoffen bij als E100 = curcumine (kurkuma) of E162 = bietenrood. https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_E-nummers#E100-180_Kleurstoffen
 5. E-nummers zijn niet per definitie slecht.
 6. Aquar

  Wietboter vs smoking... Iets misdaan of niet?

  Bedenk dat bij roken een groot deel verbrandt.
 7. Aquar

  Late bloeier

  Best mogelijk, het was meer blad dan bloem.
 8. Aquar

  Late bloeier

  Het is heel goed mogelijk om ook van onrijpe toppen apestoned te worden. Zelf heb ik die ervaring met Passion#1, van Dutch Passion. Heel laat geoogst, toppen waren meest blad, het zag er niet uit, maar je werd er echt mega stoned van. Edit: typfoutje
 9. Aquar

  wat te doen bij kaliumtekort?

  Moeilijk om hier iets over te zeggen. Je plant lijkt een verdampingsprobleem te hebben (opkrullende bladrandjes), maar staat ook als het ware nogal verkrampt in z'n pot. (naar beneden hangende bladeren) Is je aarde erg nat misschien?
 10. Aquar

  wat te doen bij kaliumtekort?

  Dit lijkt me geen kalium tekort. Dat heet niet voor niks randjesziekte en ik zie het hier op het hele blad. Wat het wel is vind ik wat lastiger. Heb je geen foto van de hele plant?
 11. Aquar

  Rijden onder invloed

  Dat je niet knetterstoned achter het stuur mag zitten heb ik geen moeite mee, maar het is nu zo dat iedereen die regelmatig een blowtje rookt feitelijk niet mag rijden en het risico loopt beboet te worden terwijl er op dat moment met de rijvaardigheid niks mis is.
 12. Aquar

  Rijden onder invloed

  Knetterstoned gaan rijden lijkt me inderdaad geen goed plan, maar ik durf toch wel te stellen dat ik vooral bij lange ritten (>100 km) beter rij als ik de avond van te voren een blowtje heb gerookt. Ik rij dan rustiger, meer geconcentreerd en beter anticiperend als zonder.
 13. Als je aarde echt kurkdroog is zou je de gekiemde zaden voorzichtig kunnen opgraven, de grond goed mengen met 10% van het grondvolume aan water (1 liter water per 10 liter grond) en daarna de zaden weer terug stoppen. Als je aarde nog licht vochtig is (ff je vinger in de aarde en voelen) zou ik er niks aan doen. Goed in de gaten houden en bedenk dat te veel water zeker niet goed is.
×