Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

gobru

aho en icer candy

Recommended Posts

Guest elmanito
thanks voor de filmpjes ;)

Graag gedaan, tis trouwens ook goed voor de planten.;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

;)

 

Morgen gaan we karamels maken met aho kijken hoe die gaan worden

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waarom geen honingkruid ipv suiker. Is perfect voor diabetici. Vraag maar aan de miss. Tot snel.

Mooi topic gobru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat is honingkruid? Bedoel je misschien Stevia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik wist het ook niet , maar dat bedoelt ze inderdaad

Share this post


Link to post
Share on other sites

De eerste karamels met aho...

 

gallery_30925_15807_721402.jpg

 

even hard laten worden en testen maar ;) ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nomnomnom Jamin is er niks bij. Jammer dat ik niet ga vissen met jullie ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moet de tester het weer komen testen ? ;)

 

Zien er smakelijk uit man , goeie kerel !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Stevia is niet lekker, geeft trouwens een vieze bijsmaak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als je het eenmaal ontwent bent is suiker ook niet lekker.

Share this post


Link to post
Share on other sites

de meeste zoetstoffen geven wel beetje nasmaak

 

gallery_30925_15807_792188.jpg

gallery_30925_15807_3394371.jpg

gallery_30925_15807_2461125.jpg

 

ze zijn goed gelukt...effect is ook super ;) ;) :)

 

gallery_30925_15807_2319886.jpg

Edited by gobru

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gobru, die karamelsnoepjes zien er fantastisch uit!

Enkele weken geleden had ik net hetzelfde idee om caramelfudge met aho te maken.

Eerst enkele malen puur de karamel gemaakt om het proces onder de knie te krijgen om vervolgens die met aho te maken.

Maar daar ging het mis zodra ik de aho toevoegde begon alles te schiften en korrelig te worden...

 

Hoe heb jij deze snoepjes gemaakt?

 

groeten,

 

Thunder

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoe had je de karamel gemaakt?

 

hier heb ik het met bruine suiker, boter, gecondenseerde melk,glucosestroop, vanille en snufje zout en natuurlijk de aho, en dit alles maak ik m.b.v. een suiker thermometer anders is het lastig om de juiste temperatuur te bereiken...

 

edit...idd aho

Edited by gobru

Share this post


Link to post
Share on other sites

AHO bedoel je denk ik Geuberke :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites

klopt ik heb het al veranderd :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Snoepjes doen me hier aan denken :D

 

 

Echt Limburg :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaaaaaa dat is een winkel voor mij, ik wou dat ik die kon maken Elmanito , wie weet in de toekomst :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die glucosestroop verklaart volgens mij al veel...

 

Ik heb een zeeuwse babbelaars recept gebruikt, mix van bruine en gewone suiker, klont boter, azijn en een beetje water.

Maar volgens mij is dit recept zo gevoelig dat je niet zomaar extra's kan toevoegen, zonder de aho lukten ze wel goed.

 

Dan ga ik dat ook maar eens proberen met glucosestroop, maar waar vind je dit?

In het verleden heb ik hier nog al naar gezocht maar niet gevonden.

Zou je je recept met ons willen delen? De hoeveelheden/verhoudingen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zeeuwse Babbelaars van Zeeuws meisie.Geen cent te vee hee :verrygood

 

 

Die gaan we ook nog maken...lekkkker :D :D

 

Snoepjes maken is zeer gevoelig qua temperatuur.

 

de stroop koop je bij de aveve of boerenbondswinkels.....

 

recept: http://goodandbaked.com/recipes/cannabis-caramels-recipe/

Edited by gobru

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super gaaf Gobru :verrygood

 

ik heb nog 1 chocolaatje liggen ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

laat maar smaken :D

 

zo de nieuwe thermometer is er :verrygood :D

 

gallery_30925_15807_493541.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

gallery_30925_15807_1625818.jpg

gallery_30925_15807_275096.jpg

gallery_30925_15807_2077013.jpg

 

deze zijn lichter van kleur, ipv bruine ..lichte basterd suiker gebruikt

 

proef je duidelijk het verschil....nog meer karamel smaak :specool :lol: :lol:

even laten afkoelen en op maat snijden

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zien er weer super lekker uit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ziet er weer veelbelovend uit. :specool

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...