Guest elmanito Posted June 17, 2013 thanks voor de filmpjes Graag gedaan, tis trouwens ook goed voor de planten. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted June 20, 2013 Morgen gaan we karamels maken met aho kijken hoe die gaan worden Quote Share this post Link to post Share on other sites
blowsterke 117 Posted June 20, 2013 Waarom geen honingkruid ipv suiker. Is perfect voor diabetici. Vraag maar aan de miss. Tot snel. Mooi topic gobru. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aquar 205 Posted June 20, 2013 Wat is honingkruid? Bedoel je misschien Stevia? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted June 20, 2013 ik wist het ook niet , maar dat bedoelt ze inderdaad Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted June 21, 2013 De eerste karamels met aho... even hard laten worden en testen maar ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mrWeed 22 Posted June 21, 2013 Nomnomnom Jamin is er niks bij. Jammer dat ik niet ga vissen met jullie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ganjaman1 0 Posted June 21, 2013 Moet de tester het weer komen testen ? Zien er smakelijk uit man , goeie kerel ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest elmanito Posted June 21, 2013 Stevia is niet lekker, geeft trouwens een vieze bijsmaak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aquar 205 Posted June 21, 2013 Als je het eenmaal ontwent bent is suiker ook niet lekker. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted June 21, 2013 (edited) de meeste zoetstoffen geven wel beetje nasmaak ze zijn goed gelukt...effect is ook super ;) Edited June 21, 2013 by gobru Quote Share this post Link to post Share on other sites
Thunder 0 Posted June 22, 2013 Gobru, die karamelsnoepjes zien er fantastisch uit! Enkele weken geleden had ik net hetzelfde idee om caramelfudge met aho te maken. Eerst enkele malen puur de karamel gemaakt om het proces onder de knie te krijgen om vervolgens die met aho te maken. Maar daar ging het mis zodra ik de aho toevoegde begon alles te schiften en korrelig te worden... Hoe heb jij deze snoepjes gemaakt? groeten, Thunder Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted June 22, 2013 (edited) Hoe had je de karamel gemaakt? hier heb ik het met bruine suiker, boter, gecondenseerde melk,glucosestroop, vanille en snufje zout en natuurlijk de aho, en dit alles maak ik m.b.v. een suiker thermometer anders is het lastig om de juiste temperatuur te bereiken... edit...idd aho Edited June 22, 2013 by gobru Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ganjaman1 0 Posted June 22, 2013 AHO bedoel je denk ik Geuberke Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted June 22, 2013 klopt ik heb het al veranderd Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest elmanito Posted June 22, 2013 Snoepjes doen me hier aan denken Echt Limburg Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted June 22, 2013 Jaaaaaa dat is een winkel voor mij, ik wou dat ik die kon maken Elmanito , wie weet in de toekomst Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest elmanito Posted June 22, 2013 Zeeuwse Babbelaars van Zeeuws meisie.Geen cent te vee hee Quote Share this post Link to post Share on other sites
Thunder 0 Posted June 22, 2013 Die glucosestroop verklaart volgens mij al veel... Ik heb een zeeuwse babbelaars recept gebruikt, mix van bruine en gewone suiker, klont boter, azijn en een beetje water. Maar volgens mij is dit recept zo gevoelig dat je niet zomaar extra's kan toevoegen, zonder de aho lukten ze wel goed. Dan ga ik dat ook maar eens proberen met glucosestroop, maar waar vind je dit? In het verleden heb ik hier nog al naar gezocht maar niet gevonden. Zou je je recept met ons willen delen? De hoeveelheden/verhoudingen. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted June 23, 2013 (edited) Zeeuwse Babbelaars van Zeeuws meisie.Geen cent te vee hee Die gaan we ook nog maken...lekkkker :D Snoepjes maken is zeer gevoelig qua temperatuur. de stroop koop je bij de aveve of boerenbondswinkels..... recept: http://goodandbaked.com/recipes/cannabis-caramels-recipe/ Edited June 23, 2013 by gobru Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elmo2007 438 Posted June 24, 2013 Super gaaf Gobru ik heb nog 1 chocolaatje liggen ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted June 24, 2013 laat maar smaken zo de nieuwe thermometer is er Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted July 1, 2013 deze zijn lichter van kleur, ipv bruine ..lichte basterd suiker gebruikt proef je duidelijk het verschil....nog meer karamel smaak :lol: even laten afkoelen en op maat snijden Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ganjaman1 0 Posted July 1, 2013 Zien er weer super lekker uit Quote Share this post Link to post Share on other sites
blowsterke 117 Posted July 1, 2013 Ziet er weer veelbelovend uit. Quote Share this post Link to post Share on other sites