Jump to content

vergeetmewietje

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About vergeetmewietje

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. LOL Straks in de coffeshop niet meer drinken... Daarna in de coffeshop niet meer roken... De nederlandse koffieshops worden nog braver dan een kerk gemeenschap Maarja als ze nou een of / of beleid invoeren: Of drinken / Of roken, ken ik nog net accepteren.
  2. Terrorisme bestaat niet. Slechts CIA gesponsoorde propaganda om ons klaar te stomen voor het grote fasistische wereldrijk. Bin Laden is de hoofd acteur. PS: Nee ik geloof dit niet echt... Betekent niet dat we er niet voor moeten op passen natuurlijk. Kwade krachten in de wereld kunnen dit natuurlijk gewoon als leuke bijkomstigheid zien van echt terrorisme.
  3. Kan je geen contact op nemen met die persoon van de presentatie ??
  4. Nou dan... Hou ons maar goed van te voren op de hoogte van andere presentaties.
  5. Goedendag, ik wil een plantage melden bij zomaareenstraat 1, ik zie allemaal verdachten figuren naar binnen en buiten lopen. Goedendag, ik wil een plantage melden bij zomaareenstraat 3, ik zie allemaal verdachten figuren naar binnen en buiten lopen. Goedendag, ik wil een plantage melden bij zomaareenstraat 5, ik zie allemaal verdachten figuren naar binnen en buiten lopen. Goedendag, ik wil een plantage melden bij zomaareenstraat 7, ik zie allemaal verdachten figuren naar binnen en buiten lopen. Goedendag, ik wil een plantage melden bij zomaareenstraat 9, ik zie allemaal verdachten figuren naar binnen en buiten lopen. Goedendag, ik wil een plantage melden bij zomaareenstraat 11, ik zie allemaal verdachten figuren naar binnen en buiten lopen. Goedendag, ik wil een plantage melden bij zomaareenstraat 13, ik zie allemaal verdachten figuren naar binnen en buiten lopen.
  6. MOET je jezelf van te voren opgeven ?? Hoe? Bellen naar het 06 nummer van de website? Niemand de posts over telefoon taps gelezen
  7. Protest stem tegen de regering = stem een locale partij, die is geen regerings lakij.
  8. grappig ... of een beetje te ver?
  9. vergeetmewietje

    fotos

    fotos :)
  10. Hallo allemaal, Wie heeft er ervaring met de prijzen die worden betaald voor verschillende soorten wiet? Wat is de prijs per gram voor de verschillende planten soorten? Wat ik weet is dat een wietje van een PP +/- 3 euro per gram oplevert. Welke soorten leveren beduidend minder of meer per gram op?
  11. Vorige week preventief een beetje Mg toegevoegd. Deze week (6e bloei) geen nieuwe roest verkleuringen gezien. Nou vingers gekruist houden voor de laatste 2 weken.... Over de luchtvochtigheid... vergeet niet dat het RELATIEVE luchtvochtigheid is. De temperatuur zakt en daarom kan de lucht minder water vast houden en begint het water op de planten te slaan.
  12. OK, Binnenkweek soort: PP x150 week: 5 bloei stekjes Aarde, 1 grote bak Ph / EC medium... niet gemeten, slechts ja, ik zal de persoon verplichten dit te doen. temperatuur: 26-27 dag .. 15 nacht (ja daar moet een kacheltje bij... las ik in de andere thread dat een kacheltje snacht ook help met luchtvochtigheid verlagen ??) LV 55% 6x600, 3500Kuub afzuiger op halve kracht bewatering altijd strict met Ph 6, EC wordt echter niet gemeten wel netjes de doseringen van voeding nageleefd. Plantjes staan er over het algemeen goed bij, enkele zijn wat klein gebleven. De slechte bladeren zijn sporadisch. Ik heb wat andere threads gelezen over geel / bruine bladeren met onduidelijke oorzaken. Ik begrijp dat het volgende goed is om te doen: 1. een meter kopen om de EC in het vat te meten. 2. een metere kopen om locale Ph en EC in het medium te meten. 3. een meter kopen voor de aarde vochtigheid om ff te testen of de aarde overal even vochtig. Vervolgens: 1. EC van het vat meten... dat het niet te hoog is. 2. Locale waardes van het medium meten Ph, EC, vochtigheid vooral daar waar de problemen zijn. goed plan?? PS: Helpt een kacheltje snachts met het drukken van de LV ?? dat is dan mooi 2 vliegen in een... Vergeetmewietje
  13. Lees ik goed dat je zegt dat een kacheltje 's nachts help met de LV te verlagen ??
  14. Hallo allemaal, Wie wil me ff helpen. Hier 2 blaadjes van een PP. Ik dacht eerst aan een Mg of K tekort. Maar die sterke verbruining... is dat niet de hint die zegt dit is een calcium tekort ? http://www.wietforum.nl/index.php?act=modu...i&img=23529 http://www.wietforum.nl/index.php?act=modu...i&img=23528 Alvast bedankt!
×
×
  • Create New...