Jump to content

GroeneGolf

Full member
 • Content Count

  306
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About GroeneGolf

 • Rank
  Volwaardig lid
 1. ik wilde(ers) eigenlijk reageren.... maar besef me ineens dat reageren op voordelen en stigma's geen zin heeft. Vooroordelen en stigma's haal je niet weg met discussies (dat vergt te veel aandacht nadenk inleef vermogen van de vooroordeel-er) Je kunt beter de Sahara woestijn leeg scheppen, dan iemand van zijn vooroordeel af proberen te helpen. analyseer het woord maar VOOR-oordeel. 1 persoon is niet DE norm voor een hele groep Nederlander.....wat is dat??? Wie is het Uber voorbeeld van een ''Nederlander''?? Nederlander= de som van alle entiteiten binnen Nederland. De Nederlander is door eeuwen van V.O.C. en kolonisatie een samen smelting van allerlei culturen. Daar mogen we ook trots op zijn. want zeg nou zelf....hoe zou de wereld er uit zien als we door de eeuwen heen allemaal in ''ons'' ''eigen'' landje zouden zijn gebleven?? dan zaten we nog steeds in een lemen hutje op de veluwe, vuur aanmaken met een vuursteen. ik respecteer ieder zijn mening.. maar tegenwoordig word het ''recht van mening uiten'' vaak verward met ''het recht te mogen beledigen en stigmatiseren' en moet ik tot de droeve conclusie komen dat we als mensheid weinig geleerd hebben, door ons nog steeds te laten leiden door xenofobie en angst. angst regeert ook nu nog weelderig.......zie Irak, War on Drugs, War on Terror , dus wat betreft het verschil tussen nu en 40-45. dat verschil is er niet.......angst regeert nog steeds. Lang leven in een wereld vol angst.
 2. ik zeg: danm!!! ziet er erg mooi uit...... De toekomst van de cannabussines.........................?????
 3. de buis fan heeft als het goed is een of meer pijltjes staan die de richting aangeven, en anders gewoon even de stekker in het stroom steken en voila!! Voor het verschil tussen het filterdiameter en de buisfandiameter heb je verloopstukken. succes
 4. Ook graag bekijken in hoeveel het gemiddelde loon is in sommige hele arme landen??? reken maar dat in veel landen op die lijst de bezine voor de gewone man onbetaalbaar word. Ik spreek dan met name over de filippijnen waar ik regelmatig kom. Die 0,69 euro per liter lijkt voor ons niks, maar voor de filipinos daar is het helemaal haast onbetaalbaar aan het worden. Ze betalen de helft van onze prijs maar vedienen nog niet eens een vijfde van het nederlandse minimumloon!! Dus in die relatie kun je een hoop landen schrappen als je de prijs in relatie ziet met de lonen aldaar. Ik denk dat je dan zeker 1/3 weg kan halen. voor de rest worden we genaaid, maar voornamelijk door een stelletje olie boeren die ons in hun grip hebben. Dat vadertje staat daar van profiteert en ons niet wil compenseren, is erg vervelend
 5. zien er ook niet allemaal even fijn uit
 6. Noope hij zegt het goed Mieren ''melken'' luizen en beschermen de luizen tegen ongewenste gasten.
 7. ik niet meer snappen. Het is toch een KALK Buffer tablet. of mis ik iets??? Ik lees namelijk overafgifte van voeding???
 8. Diepe diepe respect voor je kweek skills!! ik ben al blij als ik op aarde 0,8 gr/w haal. Ik heb een vraagje voor je. Ik en een mijn kweek maatje zijn van plan om een hokje op ter zetten. En na rekenen vonden we het rond slingeren met 72 zakken aarde best lastig. en zijn we gaan denken aan slabs Dus toen kwam ik op jou topic terecht. Mijn maatje werkt al met druppelaars maar dan op aarde. En met het bouwen zal het wel los lopen. Maar hoe doe je het precies met de watergift?? Hoe vaak?? per uur/dag?? En hoeveel?? En waar let je op bij de water behoefte?? Op aarde steek ik altijd 1 vinger in de pot en even voelen onder de pot om te voelen of ze erg droog staan. Neem aan dat je dit op cocos niet doet, of werk je met een meter?? alvast bedankt.
 9. waarschijnlijk een pop-up blocker???? Weet het wel zeker, mijn pop-up blocker houdt de boel ook tegen. Er verschijnt een randje onder de tabbladen van internet explorer (loopt vanaf onder je favorieten) daar klik je op om de pop-up goed te keuren. Daarna nog een keer op het ''plaatjes toevoegen''-knop klikken en voila!!!
 10. beetje jammer kerel......... Met een grote smoel kom je nergens. Ik snap je niet, aandacht nodig??? en je berichten te lezen is zoals iemand al zei (BeeKaa??) ben je nog niet toe aan een stevig weedje. Die weinige hersencellen van je hebben al de grootste moeite om normaal te denken.
 11. Zo eerst even wat orde geschept in je woorden brei. Leer eens om NORMALE zinnen te maken en niet alles achter elkaar te plakken. Dat leest wat prettiger, geloof me dan krijg je meer antwoord. En iedereen meteen voor kneusjes uitmaken doet je ook geen goed. Je lijkt me van het niveau basisschool, dus doe normaal of ga met je lego spelen. GA ook eens het forum bekijken, lees de growguide, lees verslagen van anderen. mijn eerste tip krijg je gratis: ga eens een paar uur alleen maar lezen, dan word je van zelf een stuk wijzer. mijn tweede gratis tip: je zegt b.a.c. te gerbuiken, nou ze hebben een kweek schema te vincen op: baconline zo nu niet meer gaan sgelden want das nie leuk wij kneusjes houden nie van sgelden want we willen gewoon rielekst plantuh kwekuh en ons vet naar de klotuh blowuh snappie???
 12. Ja echt wel!!! Lig hier in een kronkel....... whats next??? butter-ham zakjes??? Hopelijk let JP Balkie op, kan ie nog wat leren......
 13. dn ga je naar ''de tuin benodigdheden'' winkel. Alles wat ze verkopen is legaal, dus word nog lastig.....
 14. zoals in je topic is te zien gebruik je B.A.C. voeding. Ik heb ook de B.A.C. lijn, en zuur totaal niet af. Bij mij werkt het prima, draai nu voor de 3de keer met bac en heb nog steeds geen troubles gehad. Sterker nog ik heb wel meters, maar waar die liggen????
×
×
 • Create New...