Jump to content

Wedo

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Wedo

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Duurt idd nog weken voordat de wet er uberhaupt is, en dan nog een tijd voordat de wet van kracht is (als je van het ene uur op het andere paddo's verbied zonder het aan smartshopeigenaren te vertellen kun je ze het moeilijk kwalijk nemen dat ze het nog hebben vlak na het verbod).
  2. Iets meer dan een jaar geleden raakte ik geinteresseerd in drugs en ging surfen op het inet en kwam erachter dat paddo's legaal waren. Ik had er een keer van gehoord maar meer ook niet. Mijn ouders en al mijn vrienden wisten niet dat het legaal was, de meesten hadden er nooit van gehoord. Door dit mediagezeik weet 'iedereen' nu wat een paddo is en dat het legaal is => meer puberjosti's gaan het gebruiken. Klink, bedankt Vooral mooi van deze maatregel is dat, zeker wanneer het gebruik toeneemt omdat het verboden is, dat jongeren naar de straatdealer gaan die allemaal andere prachtige poedertjes heeft Het is niet voor niets dat bij ons wiet totaal geen 'gateway-drug' is, het feit dat het gemiddelde gebruik lager is dan menig land dan ook daargeladen.
  3. Ik heb met mijn 15 jaar 2x aan paddo's gedaan, maar voordat ik dat deed heb ik zo ongelooflijk veel info hierover opgeslorpt dat ik precies wist hoe ik ze het best kon nemen. Als dat meisje alleen, waarschijnlijk een hele portie, met een depressieve state of mind, in een vreemde stad zonder sitter of iig iemand anders erbij die dingen eet is dat gewoon haar schuld. Wij gaan toch ook niet zeiken dat er instructies over wijn moeten worden gegeven als er een nederlands jongetje overlijd aan alcoholvergiftiging in Frankrijk?
  4. Als ik me niet vergis zijn ze ''gewoon'' giftig, maar verdwijnen de giftige stoffen als je ze droogt. Volgens mij werken de Nederlandse minder goed dan bijv. de Russische, maar dat weet ik niet zeker. Op www.azarius.net kun je gedroogde Amanita's kopen. Ik heb het zelf nog nooit gedaan, hoewel ik al wel aan de hawaiaantjes heb gezeten Edit: Ik wil nog even waarschuwen voor paddestoelen. Met vissen/bomen/dieren is dit probleem nauwelijks aanwezig. Als je een bepaalde paddestoel zoekt, en je vind er ook een paar die er erg op lijken, maar toch verschillend zijn... NIET DOEN. Het kan je dood worden.
  5. Wedo

    ..

    Ik kan niets bedenken behalve spacecake, of misschien vaporizen...
  6. Toevallig Euphoria in D'Haag? Daar is iig ook altijd een vriendelijke oma
×
×
  • Create New...