Jump to content

rudemasta

Members
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About rudemasta

 • Rank
  Kind aan huis lid

Profile Information

 • Location
  onder je bed
 • Interests
  van alles
 1. rudemasta

  Relais

  ze hebben normaal aansluitingschema's in de growshop, vraag gewoon 1. ma kdenk wel dat er hier ergens ook een paar op tforum zijn. zoekknopje al getest?
 2. je moet het ordelijk houden hé btw we hebben eindelijk ons vast plekje gevonden, ja eindelijk. http://www.in10ce.net
 3. oops der zijn problemen en de link hier boven gaat niet meer. deze gaat zeker. binnenkort verhuizen we, dan krijgen jullie een nieuwe link. sowy dat die hierboven niet meer werkt, ons fout niet. tis nu gewoon via het IP, bizar dat het via de naam niet meer gaat. de moeite, der is meer en meer dus..... http://64.91.235.200/in10ce/
 4. tgaat daar niet alleen over. wel easy voor fotokes. http://www.in10ce.net zeker de moeite voor DB FFfans alles gewoon. tis stil aan het groeien. een handje geven is altijd welkom. dus pics posten hé. veel plezier. en hoe is het hier???
 5. en BTW belgies bestaat niet hé. het is vlaams. niet dat ik dit slecht bedole of zo
 6. kdacht ook aan silicone maar hij wil gaan verhuizen en dan zit ie weer met problemen om die troep er af te halen. of niet???
 7. en waarom gewoon geen tape?? als je verhuisd snij je ze gewoon door met breekmes
 8. ik rook al zo veel jaren en had daar nooit bij stilgestaan dat er een verschil was. als je er maar iets van voelde. nu denk ik daar ook soms over en heb ik ook door wat ik al die jaren heb zitten doen. als ik moet kiezen tussen de 2 kies ik de 2 hoor. lekker knetter :-D :-D
 9. kan ook door de tabak zij dat je je zo slecht voeld. als je geen tabak rookt zou ik er nu ook niet mee beginnen hoor. smerige boel.
 10. ik doe ook alles doorheen. maar het beste is eerst drinken en dan jointje. dan ben je zeeeeeeeeker zo :-D . maar drink wel met mate als je het niet gewoon bent. heb zelf vrienden die er zo slecht van geweest zijn. ik drink meestal Gordon scotcgh bier. er zijn verschillende silver red en gold. lekker straf bier drink meestal de rode. beste smaak. het zijn blikjes van halve liter. drink er zo 2 dan een lekkere joint. PAS OP NIET VOOR BEGINNERS. bier-->8,8°. als je er tegen kan zo zalig. kan je er niet tegen. dan heb je een probleem. :wink: :twisted:
 11. hey het was maar een joke over problemen en zo hoor. maar ja zoals ze zeggen stap 1. is het probleem toegeven en pas dan zal het terug in orde komen. :-D :-D :-D
 12. ik heb er geen probleem mee. waarom zouden er problemen zijn. misschien heb jij een probleem. als je problemen zoekt zal je problemen krijgen. was er een probleem :?:
 13. kheb al veel proberen roken. het zijn allemaal fabeltjes van die bananen en zo. en mijn lesje is. just smoke it........ de wiet hé. of de hasj.
 14. yep kzou niet graag gepakt worden in de UK. zwaar tegen drugs.
×
×
 • Create New...