Jump to content

pheno

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About pheno

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 • Birthday 04/02/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Amsterdam
 1. Blowmonkey heeft mijn stem De kleuren, scherpte en de belichting zijn gewoon perfect!
 2. Staan die planten en die lamp nou in je huiskamer? Als jij je ww's goed af wilt laten bloeien hebben ze 12 uur licht en 12 uur donker nodig zodra jij die cyclus gaat verbreken gaan je planten stressen en bloeien ze niet goed meer. Als je planten echt in je huiskamer staan kan je ze nooit ongestoord 12/12 geven. Ik zou een goede ruimte gaan zoeken om je planten af te laten bloeien en als dat niet lukt zou ik ze gewoon buitenlaten staan zolang mogelijk.
 3. Het word hier idd steeds lastiger om goedkope stekken te krijgen. Komt volgens mij door de blauwe petten en door de opkomst van verticaal kweken
 4. Met al die bomen om je plantjes heen zullen ze wel weinig licht krijgen, ook is de pH van de grond in het bos erg zuur. Als ik jou was zou ik maar een beter stekkie zoeken.
 5. @turtle power, tis alleen een beetje jammer als je nu 3 hermas in je hok heb staan mede omdat de site niet "up to date is" ik dacht dat jullie shop wel te vertrouwen was ... Dat ze bij alien de knip en plak functie ontdekt hebben mag nu wel duidelijk zijn, ik zou zeggen updaten die handel! En dat de naam female seeds misleidend is ben ik volkomen met je eens.
 6. Gelukkig voor jou zijn de easy bud zaadjes volgens de site van femaleseeds wel echte female zaden en geen feminised.
 7. Dat heeft er niks mee te maken. Het gaat erom dat alien growshop, de indruk wil maken dat ze female seeds verkopen terwijl het gewoon feminised seeds zijn. Nogal oplichterij vind ik. Dat is het nou juist!! Op de site van alien growshop ( http://www.growshopalien.com/onlineshop/ ) hebben ze de tekst van de site van femaleseeds ( http://www.femaleseeds.nl/Engels/index.htm ) overgekopierd MAAR ze hebben seed type stukje er uitgeknipt. Wat dus de indruk geeft dat het allenmaal female seeds zijn maar dat zijn het niet! Dit houd niet in dat alien de klant foute of misleidende informatie mag geven.
 8. Mooie toppen Waterpijp zien er lekker uit Is dat bewatering systeem nou blumat of zijn dat druppelaars?
 9. Is het nou moeilijk om een zelfbouw lamp in elkaar te zetten zondar dat de boel in de fik vliegt?
 10. Er zit geen zaadjemeer in het potje daarom is ie droog zaadje ligt nu tussen 2 watjes omdat het ontkiemen nogal langs duurde.
 11. Wat we anders doen: - 16 planten ipv 9 - 7 liter potjes ipv 12 - De plastic zakjes, zodat de stekken sneller aanslaan - 10 dagen groei ipv 16 Verder hebben is er een nieuwe vitting aangeschaft omdat de oude zijn tijd wel had gehad. De nieuwe vitting heeft overigens een veel groter licht opbrengst alleen daarom verwachten we al meer opbrengst. We zitten ook nog te denken om ze te toppen en mischien zelfs aan een screen of green, maar daar zijn we nog niet helenmaal uit.
 12. Volgende kweek komen er ook 12 in te staan ipv 9 en hopelijk ook een 600 watter
 13. Op de bovenstaande foto's hebben de planten 53 dagen bloei gehad ze gaan nog een weekie
 14. [offtopic] Hoe duur waren die adjust a wing 600 watters?[offtopic]
×
×
 • Create New...