Jump to content

double_s

Members
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About double_s

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. ik had een discussie met een maat van me en nu zou ik graag jullie mening willen weten wat is belangrijker voor de planten wattage of de hoeveelheid lumen? dus als je 100 w aan spaarlampen met 1000 lumen op hangt of 100 w tl met 4000 lumen dan kan je toch beter voor de tl gaan ? stroomverbruik is wel hetzelfde alleen de lumen niet
  2. gewoon lui bent. op la je vragen kan je antwoord vinden op het forum ma ik moet je wel meegeven dat je wel goed moet zoeken, lees anders wat kweek verslagen daar kan je denk ikk wel wat van leren
  3. worm neem je geen zaad het schijnt bij stekkies zo te zijn dat ze geen wortelpen hebben en dus minder sterk zijn als de moeoderplant. ik heb hier zelf geen ervaring mee maar vertel je nu gewoon wat ik gelezen heb.
  4. double_s

    Lichturen

    zoek functie gebruiken
  5. volgens mij is hollands hopen het meest bestand tegen schimmels ed dus ik zal voor die gaan aangezien je in het bos ofzo wil.
  6. waar haal ik grote potten 20 a 30 l voor mijn dames ? ben bij de tuinwinkel geweest en kon niet groter dan 5 l krijgen. heeft iemand misschien een goed online adresje ??
  7. hoi ik wil lowriders gaan zetten buiten en nu heb ik een aantal 2 en een aantal 3 liter potten. zijn deze voldoende ? ik meen van wel.
  8. of gewoon 1 mannetje met 1 vrouwtje op de vensterbank zetten heb gelezen dat dat ook kan maar weet het zelf niet. ik wil dit dus ook graag weten heb zelf ook lowriders besteld en wou hetzelfde gaan doen.
  9. dat soortje is ook gratis te krijgen dus koop een andere ik d8 aan hollands hope...... een goede keuze ????
  10. ik had deze 2 soorten ook nog gezien http://www.high-supplies.com/catalog/afgha...zaden-p-94.html http://www.high-supplies.com/catalog/early-bud-p-53.html of deze 2 samen of 1 setje hollands hope. ik denk zelf die bovenste 2
  11. welk buitensoortje raad je aan dan en leverd ook nog wat op.
  12. kheb al lowrider besteld voor buiten en nu wou ik er nog 1 soortje bij hebben, die wat meer opleverd. nu heb ik deze 2 in mijn gedachte http://www.sanniesshop.com/shivani-p-681.html http://www.sanniesshop.com/lady-cane-p-712.html welke raden jullie mij aan en waarom. zelf d8 ik aan de bovenste. mocht je een ander soortje beter vinden en die is te bestellen bij sannie dan hoor ik het graag.
  13. zo dit was allemaal nuttige info. ik heb reeds lowriders besteld bij sannie en laat ze eerst binnen opkomen en wil ze dan begin mei buiten zetten. kan ik er dan nu al meee beginnen ?
  14. ok bedankt:) denk dat ik de 5 freebees er dan maar ga inzetten tenminste als ik die krijg van sannie en als het goeie buitenplanten zijn en hoop dat er dan 2 a 3 vrouwen over blijft van de freebees. zou ik ook gaten in de kuip maken voor afvoer overtollig water ??????
×
×
  • Create New...