Jump to content

tjeute

Full member
  • Content Count

    325
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About tjeute

  • Rank
    Volwaardig lid
  • Birthday 09/29/1987

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    gettin' high
  1. Dat heeft weinig zin volgens mij want ik heb het niet gedaan en toch groeien ze goed. Kheb wel mijn planten buitengezet als het een paar dagen mooi weer was. Greatz tjeute.
  2. Bedankt voor de reacties allemaal. De plantjes in de kast zien er goed uit, de zijtakken beginnen zich al goed te ontwikkelen. Die papieren cirkels doen hun werk goed Eén plantje loopt wat achter maar het groeit nog altijd, we zien wel wat ervan komt.. De plantjes in de kast: Enkele Guerillaplanten: Greatz tjeute.
  3. Tijd voor een update dacht ik maar. 10 Dagen nadat ze hun kopje bovenstaken, zien ze er nu zo uit, kijk en vergelijk. De zijtakjes beginnen boven te komen, teken dat ze het goed stellen. Eén lowryder II werd waarschijnlijk overgevlogen van hiroshima. Hij of zij maakt een nieuwe rij chemishe blaadjes aan. Kvind het wel vreemd maar het plantje groeit zoals de anderen, we zien wel wat het wordt. Allemaal samen: Mijn chemishe vriend: Sfeerbeeld : Greatz tjeute..
  4. Ze groeien inderdaad nog niet zo snel buiten. Mijn Lowryders zijn nu een week oud en zien er ook zo uit. Het verschil is dat ze nog binnen staan onder tl. Greatz tjeute.
  5. Mja als ik niets leg dan duurt het niet lang voor ze zijn aangevreten. Kheb vandaag gaan kijken en op één kleine uitzondering na zijn ze allemaal slakvrij. Voorlopig zijn ze veilig Greatz tjeute.
  6. Kheb zonet even de plantjes water gegeven en wat foto's getrokken. Alles ziet er goed uit.. 10 x Lowryder II en 4 x Early Special: Lowryder II Greatz tjeute.
  7. Dat denk ik ook. Zolang het niet te hard vriest, komt alles wel goed volgens mij. Heb zojuist mijn guerillastek gaan bezoeken en ze staan er allemaal goed bij. De grootste plantjes beginnen al nieuwe scheutjes aan te maken.. (ps ze zin der al bons uit thomas;)) Ben jij bezig met een guerilla bruutrules? Greatz tjeute..
  8. Dat is dan ook gebeurd zoals je ziet Greatz..
  9. De 12 lowryders II die ik gezaaid heb zijn allemaal bovengekomen en zijn op weg naar het licht Daarnaast staan de Early specials van een vriend.. Lowryder II Early Special Reacties zijn welkom Greatz tjeute
  10. Het zien er leuke stekken uit, succes ermee jongens! Greatz tjeute
  11. Mja dat valt te proberen denk ik. Het is beter om iets te proberen dan ze nog meer te laten strekken. Greatz.
  12. Staat genoteerd De lowryderII zijn allemaal ontkiemd en ze worden straks in de potjes geplant. Daarnaast zijn er nog 4 early special ontiemd van een vriend.. Foto's volgen. Greatz..
  13. Kheb mij dit jaar ook lowryderII aangeschaft (24st) daarvan zijn de eerste 12 vandaag ontkiemd. Ze zullen nog een maandje binnen blijven denkik want het weer is idd nog niet al te best Ik heb ook al 8 plantjes op een guerillaspot staan en die doen het redelijk goed. Als je ze niet onder tl kan zetten dan vrees ik dat je weinig tegen dat strekken kan doen.. Het is hopen op beter weer Greatz tjeute
  14. Wel deze heeft uiteindelijk wel 150 gr opgeleverd:)
×
×
  • Create New...