Jump to content

De Banaan

New Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About De Banaan

  • Rank
    zomaar een lid
  1. dat is dus echt de allerslechtste joint die ik OOIT heb gezien. je tipje is 3 centimeter lang, en je here joint is 6 centimeter lang. kkslecht, waar gebruikte je trouwens al die a4-tjes voor, koop gewoon een tipjesboekje, en draai in je vloe-boekje als je voorzichtig wil zijn. nogmaals, zonde van het downloaden en bekijken, als ik een keertje tijd en een camera heb zal ik het wel eens goed voor doen.
  2. ooh, die ga ik zeker proberen. ik ben net klaar met m'n waterpijpje trouwens, mijn eigen plan was om er 1 met mn hasj en shit die ik uit de sigaar heb getrokken te draaien, die in de waterpijp te doen, en dan maar te hopen dat het zou werken. thnx nogmaals, als iemand anders nog ideeën heeft, graag. nu ga ik toch echt een punaise zoeken...
  3. ok, here's the deal. ik heb fucking veel trek in een dikke hasj-joint, maar ik heb geen peuken, en ook geen manier om eraan te komen. ik heb niet genoeg om een pure te draaien (kan dat eigenlijk wel met hasj?) ff kijken wat ik wel heb: een colaflesje van een halve liter, heb ook nog wel rietjes, dus daar kan ik een waterpijp van maken. de vraag is, hoe smoke ik pure hasj door een waterpijp? ik heb ook nog wel ergens een kappotte lamp, maar ik wet niet of dat vaporizen wel lukt de eerste keer, en als het lukt, of het niet te goed lukt ik heb ook nog een sigaar, weet iemand nog iets om daarmee te doen? misschien iets creatiefs met de sigaar, de hasj, en de soon to be waterpijp? in ieder geval, help! en alvast bedankt natuurlijk.
  4. wat is dat op dit forum met members en bananen???
  5. die onderste zit echt kk veel water in, daar krijg je nooit genoeg rook in. voor de rest ziet die tweede er wel erg mooi uit. ik gebruik zlef van die dunne plastic buisjes, buigzaam, maar niet zo snel kapot als een rietje. bovendien zijn ze net iets dikker aan de binnenkant, dus hoef je niet zo'n dus tipje te draaien.
  6. meestal met tabak, ik rook alleen pure als ik geen peuken meer heb heel soms uit de waterpijp, heb er zelf geen een, maar als ik met een paar maten ga chillen neemt soms iemand zo'n zlefgemaakt ding mee. o, what the fuck is een chillum?
  7. ja dat ligt er aan. hoe verkrum je je hasj? ik doe het zelf altijd met een aansteker om de hasj wat zachter te maken, maar ik ken ook mensen die gewoon kleine stukjes er van af halen zonder aansteker. met aansteker lijkt me beter. dan is de vraag hoe klein je verkumt. ik heb het zelf niet zo op skunk verkrummen, zeker niet als het kleine topjes zijn, dus vroeger pleurde ik die er gewoon helemaal ik, of redelijk groot iig. dan is de kans op inbranders ook groter. zo klein mogelijk krummen dus. en dan heb je ook nog het draaien zelf, sommige mensen gooien gewoon hun verkumde hasj op een vloeitje, dan wat tabak er op, en voila draaien. dan heb je dus al je hasj aan 1 kant zitten, en omdat halsj niet even snel als tabak verbrant, krijg je inbranders. je moet dus van te voren je tabak en je hasj goed mengen, dan gebeurt dat dus ook niet. als je dit allemaal doet en je krijgt nog steeds inbranders, dan weet ik het ook niet.
  8. Thnx voor jullie hulp allemaal, ik zal eerst een dezer dagen eens een foto van de kas posten, en dan zal ik als ik begin met de kweek, over een half jaartje dus ofzo, jullie op de hoogte houden. voor nu ga ik dus maar zoeken zoeken zoeken
  9. Hé allemaal, ik heb en kas van 8 bij 10 meter in m'n tuin staan, en m'n ouders doen er niks mee, dus ik mag er in gaan kweken. nou heb ik dus en aantal vragen: 1. wanneer kan ik het beste beginnen? nu, of als het lente wordt? 2. welke soort planten zijn het beste? (het liefste zaadjes die ik in Rotterdam kan kopen) 3. wat heb ik voor de rest nog allemaal nodig om buiten te kweken? 4. kan ik de planten in de grond doen, of moet ik plantenpotten gebruiken? 5. hoe vaak moet ik water geven? 6. nog speciaal water? wat voor? 7. heb ik nog speciale kunstmest nodig? 8. hoe zit het met de bevruchting van de plantjes? 9. wat moet ik verder nog weten voordat ik begin? alvast bedankt voor het beantwoorden, en ik zal jullie in deze draad op de hoogte houden van de kweek.
×
×
  • Create New...