Jump to content

HighPriest

Members
  • Content Count

    83
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About HighPriest

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. Bedenk dan eens dit. Nu bestaan er al 1000w lampen. Voordien waren die minder intersant omdat je ze veel te hoog moest hangen. Wat zou er gebeuren met een cooltube. Zouden we dan eindelijk dat 1000w rendement krijgen?
  2. Geachte lezers, Ik had graag de opbouw van de plant geweten zowel in de groei- als in de bloeifase (liefst met foto's). De reden hiervan is niet zo zinloos, zo weet de kweker wat te verwachten en vooral wanneer te reageren of iets doms te vermijden. Hiermee bedoel ik. 1. Men plant het zaadje. 2. Het zaadje ontkiemd door dat het vocht opneemt en openbarst. 3. Men ziet een stengeltje naar boven komen ingekapselt in huls 4. Het kapseltje valt eraf en er ontstaan 2 kiembladeren. 5. De stam groeit verder en er ontstaan 2 bladeren 90° tegenover de kiembladeren. 6. De stam groeit weer verder en er ontstaan weer 2 bladeren deze bestaan uit een setje van 3 stuks. 7. De stam groeit weer verder en er ontstaan weer 2 bladeren deze bestaan uit een setje van 5 stuks. 8. De stam groeit weer verder en er ontstaan weer 2 bladeren deze bestaan uit een setje van 7 stuks. 9. De stam groeit weer verder en er ontstaan weer 2 bladeren deze bestaan uit een setje van 7 stuks. De plant gaat nu ook aan elke splitsing die hij gemaakt heeft ook een setje van 2 bladeren maken bestaan uit 3 stuks. Dit zou erg mooi zijn om ook aan de growguide toe te voegen maar dan veel proffesioneler dan bij mij met foto's enz erbij. Het zou ook erg mooi zijn met de reden waarom de plant dit nu juist begint te doen enz. Experts laat je gaan maak er iets van!!
  3. Ja dat weet ik . Ik zoek deel 2 en 3 maar ik ga ze bestellen
  4. Dank je deel I heb ik reeds volledig en de boeken die je erbij hebt gezet zal ik zeker lezen en bijvoegen in de dbase. Het zou super zijn mocht je deel 2 en 3 vinden van big buds
  5. Hallo beste kwekers, Ik ben begonnen met een dbase aan te maken van alle mogelijke soorten weedplanten. Dit doe ik op basis van de boeken "big book of buds" Enkel ontbreek ik volume 2 en 3 misschien kunnen jullie mij hierin helpen. De bedoeling van de Dbase is dat je snel je gewenste plant kan vinden doormiddel van je zoekopdracht. Bijvoorbeeld je zoekt een zoete of een sativa of een plant die je high maakt en/of stoned enz... Dit kan ik enkel best op de boeken doen die ik ontbreek of doormiddel van zaadbank gegevens. Dus als jullie mij kunnen helpen aan volume 2 of drie zou ik jullie zeer dankbaar zijn. Eens de database een vorm krijgt genieten jullie natuurlijk mee van de voordelen. Ik dank jullie
  6. Onnodige quote, verwijderd door esko. Ik had meer gedacht aan iemand die hier even 2 pdf files ging posten (boek big buds 2 en 3) die ik 24 uur kan bekijken . Ik ben al begonnen op basis van boek 1 waar dus de juist spesificaties instaan, smaak, geur, high, indoor outdoor enz ondertussen heb ik een 95 soorten met foto. Maar het zou super zijn mochten we hier 1 grote dbase met fotos en zoek functies hebben die iedereen kan accesen. Het begint immers met het kiezen van een zaad waar jij bepaalde verwachtingen van hebt. Ik ga geen stoner plant kweken als ik high wil worden. Je blijft ook up to date van nieuwe soortjes enz... Dus oproep aan allen.....
  7. Hallo beste kwekers, Ik ben begonnen met een dbase aan te maken van alle mogelijke soorten weedplanten. Dit doe ik op basis van de boeken "big book of buds" Enkel ontbreek ik volume 2 en 3 misschien kunnen jullie mij hierin helpen. De bedoeling van de Dbase is dat je snel je gewenste plant kan vinden doormiddel van je zoekopdracht. Bijvoorbeeld je zoekt een zoete of een sativa of een plant die je high maakt en/of stoned enz... Dit kan ik enkel best op de boeken doen die ik ontbreek of doormiddel van zaadbank gegevens. Dus als jullie mij kunnen helpen aan volume 2 of drie zou ik jullie zeer dankbaar zijn. Eens de database een vorm krijgt genieten jullie natuurlijk mee van de voordelen. Ik dank jullie
  8. Er is een objecitef gegeven. Welke dat ook mag zijn of hoe die er echt uitziet weet niemand van ons want we zullen altijd een interpretatie moeten doen van die objectriviteit.
  9. HighPriest

    Tabak Of Niet?

    inderdaad gewoon puur..... dan steek je hem gewoon toch nog is aan, das een voordeel dan weet je zeker dat je geen wiet verspilt als je daar ergens ligt.
  10. De rode pil is dus een keuze voor echtheid wat je mist. De blauwe pil is niet willen weten dat je iets mist. Wat is dat missen nu? Het missen is een willen vinden van de waarheid van je bestaan. De rode pil is echt leven. Het is het maximale wat in je zit geven om te ontdekken wie je echt bent. De blauwe pil is een vlucht voor wie je echt bent en zal altijd angst achter laten en een ongelukkig bestaan omdat je niet aan het leven bent waartoe je gemaakt bent. Ik neem dus gelijk de rode pil. Wat mij wel stoort is het volgende. De persoon die de blauwe pil neemt vergeet ook de echtheid dus in die zin leeft hij gewoon verder in zijn illusie de echtheid. In de beleving van de persoon zal of hij nu rood of blauw neemt de zelfde uitkomst hebben. Je kan niet missen wat je niet weet. Een tweede punt in verband met deze passage is dat in ik geloof nummer 2 de verader een deal sluit met mister smith.. om terug naar de illusie te gaan nooit wetende wat de echtheid was. Je weet wel ze spreken af in een restaurant en dan zegt hij dat hij liever de smaak van een goed biefstuk heeft ook al weet hij dat het nep is maar toch liever de smaak smaak van die nepheid ervaart. Ik denk in verband met de blauwe en de rode pil dat deze niet zo ver weg staat van onze realiteit. Hoeveel mensen denken niet van ik zou graag dat of dat doen maar kleven vast in hun zekerheden? Dit zijn de mensen die de blauwe pil nemen. Ik denk als je echt wil leven "gooi een bal op zo hoog als je kan....en loop er achter aan". Dit zijn de mensen die de rode pil nemen die een droom hebben en er echt voor gaan.
  11. We kunnen allemaal wel veel speculeren en commentaar geven maar uiteindelijk is het de regering die bepaald wat er gebeurd. Dus willen wij dat er iets veranderd zullen wij met zen allen samen in opstand moeten komen maar dan ook gewoon weg iedereen dat ineens de boodschap duidelijk is voor heel Nederland. De enige manier dat er iets gaat veranderen is dat wij er met zijn allen iets aan gaan doen. We moeten ee nactie oprichten voorbij dit forum tot alle shop met alle shops met alle blowers gewoon keihard een opmars organiseren dat Nederland plat maait. Dit is de enige manier dat ze zullen luisteren.
  12. a - relax = binnen, waar ik niet alleen ben! relax = buiten, alleen!
  13. Cannabis, is een onderdeel van de schepping. Het tot een God verheffen zou zeer immanent zijn. Je probleem is niet God, je probleem is de instelling van de maatschappij en godsdienstige regels die het gebruik van deze middelen verbieden. Als je zou weten hoeveel sha-mannen ergens in de rimboe dit produckt en nog veel ernstigere waar onze wetenschap nog weinig kennis van heeft gebruiken in hun godsdienstige overtuiging. God gaat je niet veroordelen omdat je een jointje rookt, het is enkel zijn wil in oprechte liefde in wie we zijn, zoals we zijn God lief te hebben. De liefde zal dan nadien laten inzien dat je zelf wil dat je van God nuchter houdt. Ik ben het ermee eens dat we in vrijheid in wie we zijn, zoals we zijn God lief hebben.
  14. roosendaal liberty 2 station oversteken rechtdoor voor bij de jellow moon tot aan de lichten daar naar links 2 shop naast elkaar eerste cristiana de tweede liberty 2 deze heeft amnesia 9 euro de gram en kei kei kei goed en geeft 1,2 zonder zakje te wegen je kan het zien hoeveel hij geeft op de weegschaal
  15. Komaan man dat doe je toch niet alleen geef een balloon here Heerlijk zo volcano enkel te prijzig voor mij ik doe het met delux vapormatic.
×
×
  • Create New...