Jump to content

paraat

Members
 • Content Count

  295
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by paraat

 1. Goedemiddag medekwekers, vanwege omstandigheden (ouders), wil ik nu nog een late ronde zetten, het gaat om 1 plantje. Gewoon om te kijken of het nog wat kan worden. Wat ik ga gebruiken: -Canna Terra aarde -Symbiosis -Bacto -Buffertabs -BAC Bloeivoeding. In een 12L pot. Onze plaatselijke growshop had alleen CANNA aarde, dus had weinig keus eigelijk. Zaadjes zijn 4 dagen geleden boven gekomen, foto's volgen!
 2. Als het de grond is lijkt me er vrij weinig aan te doen trouwens
 3. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Bedankt voor je reactie, heb vandaag een fles canna terra flores ingeslagen en een lage dosis gegeven. Het wordt toch vrij snel erger (verkleuringen), andere bladeren beginnen het ook te krijgen, zou misschien door de grond kunnen komen? Overvoeding lijkt me niet namelijk, heb nooit iets gegeven...
 4. Geachte kwekers, Ten eerste ben ik blij dat het dit weer is, voor iedereen natuurlijk! Dus ik moest ook beginnen, kon het niet laten.. Ik heb een big bang af plantje staan, die laatst in de bloei is geschoten! Grond: Potgrond speciaal en universeel van intratuin, gemengd met wat vruchtbare kleigrond uit de achtertuin (Zeeland), er zit ook een klein beetje kalk doorheen. De plant staat in een kasje, het kasje is altijd open (pot is 12L) Alleen, nu zit ik met een paar dingetjes: De bladpuntjes beginnen te verkleuren, en de onderste blaadjes worden steeds lichter Foto's zeggen alles: het blaadje wat er het ergst aan toe is, lijkt calciumtekort. Verkleurde bladpuntjes: Beginnend hoofdtopje! Totaalshot (Note: kleurverschil in de onderste bladeren) Onze growshop is vandaag gesloten, ik ga er morgen naartoe Iemand een tip wat ik mee zal nemen voor bloeivoeding? (deze gebruik ik namelijk nog niet) Of wat de oorzaak kan zijn van dit probleem, en nog belangrijker, wat er aan gedaan kan worden? Iedereen een mooie zomer toegewenst!
 5. Geachte kwekers, Ten eerste ben ik blij dat het dit weer is, voor iedereen natuurlijk! Dus ik moest ook beginnen, kon het niet laten.. Ik heb een big bang af plantje staan, die laatst in de bloei is geschoten! Grond: Potgrond speciaal en universeel van intratuin, gemengd met wat vruchtbare kleigrond uit de achtertuin (Zeeland), er zit ook een klein beetje kalk doorheen. De plant staat in een kasje, het kasje is altijd open (pot is 12L) Alleen, nu zit ik met een paar dingetjes: De bladpuntjes beginnen te verkleuren, en de onderste blaadjes worden steeds lichter Foto's zeggen alles: het blaadje wat er het ergst aan toe is, lijkt calciumtekort. Verkleurde bladpuntjes: Beginnend hoofdtopje! Totaalshot (Note: kleurverschil in de onderste bladeren) Onze growshop is vandaag gesloten, ik ga er morgen naartoe Iemand een tip wat ik mee zal nemen voor bloeivoeding? (deze gebruik ik namelijk nog niet) Of wat de oorzaak kan zijn van dit probleem, en nog belangrijker, wat er aan gedaan kan worden? Iedereen een mooie zomer toegewenst!
 6. paraat

  2012

  big bang af
 7. paraat

  P1000931.JPG

  From the album: 2012

 8. paraat

  P1000930.JPG

  From the album: 2012

 9. paraat

  P1000929.JPG

  From the album: 2012

 10. paraat

  P1000928.JPG

  From the album: 2012

 11. yeaah boy lekker bezig weer ! Ga binnenkort ook is ff verslagje beginne denk ik (Y)
 12. netjes man (Y) kga je bigbang zeker volgen heb er ook eentje staan ben benieuwd succes
 13. @linkinpark: Hmm zaterdag misschien maar iets oogsten dan ff kijken hoe et erbij staat;) @HighLife: Tja helaas, lijkt wel of de zomers de afgelopen jaren achteruit gaan, tja doe je weinig aan. Een kas guerilla is ook geen optie haha, of je moet lowriders kweken. Bedankt, hetzelfde! Succes
 14. Haha ok bedankt ik zal et in de gaten houden Maar zoals het er nu uitziet wordt et nog niet echt zonnig de komende dagen! Maargoed, succes!
 15. Bedankt, jouw guerilla ziet er ook goed uit zeg! Dit is 1 van de UdeSkunkMix van frobanken, weet dus helaas niet precies welk soortje dit is, ze kan nog rond de 2 weken blijven staan als er niet te veel rot inkomt en het weer wat verbeterd.
 16. Je hebt veel verschillende staan ook, die purple is mooi! Op die foto eronder trouwens ook "En naast de grootste DG", zien er allebei niet verkeerd uit Alleen zonde natuurlijk dat je zowat gedwongen word om vroeg de oogsten door het weer
 17. @teahc: 5 september zijn we er weer geweest, we hebben een deel van de eerst-bloeiende plant geoogst! Tja de rot doe je weinig aan, zoveel mogelijk gaan kijken maarja met het kloteweer wat het hier is kan je dan wel 4x per dag gaan. Onze Killing Kush is wel al bezig met de bloei na dat ze een paar mooie dagen heeft gehad. Denk dat als het nodig is we misschien nog wel meer moeten oogsten als het weer zo blijft! Dit is hoe de mooiste plant (vond ik dan) er uitzag Succes allemaal!
 18. paraat

  Guerilla 2011

  Guerilla met Heribei, Denen en Killing Kush
 19. Sommigen van jou bloeien ook al mooi hoor! Flinke boom trouwens soo haha kan me voorstellen dat je niet wacht totdat ze gaat bloeien Hoop ook voor je dat je kan oogsten op de mais-locatie Succes!
 20. @Gamezz: Bloeien die van jou nog nieteens? Heel raar, die plant waar rot inzat bloeit denk ik al een week of 6!! Tja dat risico heb je natuurlijk met 'gewone' zaadjes, jammer dat frobanken geen vrouwelijke zaadjes verkoopt @Cannabinol: Nee klopt slechtste zomer in 100 jaar ofzoiets toch volgens de kranten? Kijk er ook naar uit haha Succes allemaal!
 21. Had je op kunnen zoeken, midden mei na ijsheiligen (vanaf dan vriest het niet meer aan de grond).
 22. Bedankt voor de reacties! @Foefje_skunk: Tja, weinig aan te doen die rot, bijna elke kweker heeft daar elk jaar weer last van volgens mij, heel raar het was een zonnige dag geweest bij ons maar twas er toch heel vochtig, bij aankomst zag je het gelijk al zitten bij de plant die het verste is! Toch maar wat vaker gaan kijken als gewoonlijk denk ik Volgens jaar doen we trouwens wel volle grond, flink graven haha, misschien dat we de kuipen ook nog ergens voor gebruiken. @Piet_piraat: We hadden geen zin om nog meer gaten te graven aangezien we daar op spot 1 en 2 al flink mee bezig waren en dit ook niks is geworden En ik wou wel is zien of het in kuipen ook goed te doen is, want we weten ook eigenlijk niks over de grond van deze mooie spot Problemen met regenval valt zoiezo wel mee (nu ze wat groter zijn dan), want ze drinken flink denk ik. @Gamezz: Dankjee, het is natuurlijk een outdoor skunk mix dus het ruikt allemaal een beetje anders, de enerlaatste foto is van een plant met echt lange toppen, duidelijk meer sativa als de rest, toch leuk wat variatie als ze allemaal optijd gaan bloeien! Alleen de kush moet nog beginnen met bloeien terwijl die al wel lekker ruikt, ik vrees dat die niet kan afbloeien.
 23. Gewoon ff weghalen die rot, en in de gaten houden (eigenlijk elke dag, iig om de dag) om te kijken of er nog meer komt. Groene zeep op je top? zou ik niet doen aangezien je het niet wilt roken, gewoon weghalen die schimmel! Succes ermee
×
×
 • Create New...