Jump to content

lowrijder

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About lowrijder

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Ik ga vandaag maar eens die rotte toppen weghalen. En ik had gelezen dat je met een beetje groene zeep de plek kunt insmeren. De white widow vertoont ook aan de onderkant van de plant gele blaadjes. Is dit een teken van voeding tekort? Wat kan ik het beste hier tegen doen? En hoe doen de meeste het hier als je een white widow buiten plant, begin je dan rond september met verduisteren? Wat raden jullie mij aan?
 2. Bedankt blowsterkte, Ga dat zwarte topje verwijderen. Kan ik hem het beste met een schaar eraf halen?
 3. edit Die laatste weekjes kan ik nog wel afwachten. Maar het is inderdaad erg spannend! Op de plek heb ik een leeg blikje energy gevonden. Volgends mij was die niet van mij of van een vriend van mij waarmee ik samen deze kweek begonnen ben. Maar misschien van het smoken dat ik er niet op gelet heb en dat die toch misschien van ons was maar niet zeker:P Hoop dat het niet geript word.
 4. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Ze staan er vanaf eind april. Dus dat zal betekenen ergens half augustus? En dat zwarte plekje is dat begin van toprot? Kan ik hier iets tegen doen?
 5. Bedankt voor de tip carpe! Ben hem al aan het aanpassen! Wat vind je van mijn plantjes? Eerste guarilla kweek. Meer om van te leren maar hopend om iets te smoken hehe!
 6. Beste smokers van het goeie leven, Volgends mij is het einde van mijn plantjes in zicht, Zoals jullie weten is dit altijd een spannend moment! Word het een succesvolle kweek? Zonder rippers? Daarom ben ik benieuwd of mijn autoflowers al weg kan halen en de toppen knippen. Geen microscoop tot mijn beschikking, zijn hier mensen die het ook met de blote oog kunnen zien? Hieronder de foto's: Big bang 1: Laatste dagen veel regen, is dit het begin van toprot? Big bang 2: ( stukje stengel is afgebroken door de erge storm van maand geleden maar hij blijft leven ) White Widow:
×
×
 • Create New...