Jump to content

G-dogg

Members
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About G-dogg

 • Rank
  all the way

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Omkappen d8 ik zo.. ik meen zelfs op de foto zonder hps licht een dikke spintinvasie te zien gepaard met een calcium probleem. hoe langer je w8 met verhelpen (wat nu toch al niet meer gaat lukken) hoe langer het duurt voor ze herstellen omkappen die handel. of je de 0,5 gaat halen op het oog ziet het er wel zo uit maar goed dat kan altijd vies tegen vallen. Succes Dogg.
 2. NOu bedankt voor de snelle en duidelijke reply . tis een rudralis soortje dus het zal wel wat sneller gaan dan normaal. misschien dat het daaraan ligt. thnx. PEACE KEES!.
 3. Hej heren , heel leuke en leerzame info !!. nu ben ik een beginner met zaadkweken. mijn vraag is ik heb voorbloeiverschijnselen in mijn planten alleen de kleine witte haren beginnen bruin te worden. de lampen staan gewoon nog op 18/6 is dit normaal? Ze zijn ook nooit op 12/12 geweest alleen ze staan al bijna 4 maand in de groei.vandaar dat ik bij enkele voorbloei verschijnselen kan zien ze krijgendus gewoon de normale verkleuring als je wiet geoogst word. die kleur beginnen ze aan te nemen. ik denk persoonlijk dat ik me niet druk moet maken , maar misschien zit ik ernaast vandaar toch maar effe checken. wie weet het antwoord? Groeten Dogg.
 4. G-dogg

  Stekken

  Zo , daar ben ik weer. ik moet nogmaals veel dank geven aan dr.greenthumbs . en natuurlijk de anderen die hun bijdrage aan dit topic hebben geleverd . de eerste stekken zijn aangeslagen ben alleen een beetje laat met posten. binnen 8 dagen sommigen na 10 schoten de wortels eruit. nu gaat me intresse nog wat dieper . ik wil zo min mogelijk uitval creeren in de zin van: een stek kan wel wortels hebben maar toch zie je vaak dat ze achterblijven bij sommigen rondes of nog erger gewoon afsterven. nu kan dit aan de kweker zelf liggen wat vaak het geval is. maar vaak genoeg zie je dat het stekje gewoon zwak is. kortom ik wil mijn potentie van de stekken verhogen. wie heeft er nog handige tips .of zijn die er simpelweg gewoon niet? Gr. dogg.
 5. G-dogg

  Stekken

  Kijk hier heb ik wat aan:D. zeer nuttige informatie ik denk de fout in te zijn gegaan met het inweken +ph niet meten. komt hopelijk allemaal goed. . Thnx. Dr. green thumbs. Dogg.
 6. G-dogg

  Stekken

  Goedenavond, collega's. Nu zit ik met een probleempje van de week heb ik stekken gesneden om mijn hobby te voorzien van baby's. maar ze willen maar niet wortelen. dus ik hoop op een paar goeie tips . De situatie. Plugjes eerst een halfuur laten weken met een oplossing met dna cel 1. stekken schuin afgesneden beetje van de stam weggeschraapt voor snellere worteling vervolgens gedoopt in stekgel.(clonex). Plug uit de bak gehaald zachtjes uitgenkepen zodat die nog wel goed vochtig is stek in de plug gedrukt . blad uiteindes beetje gesnoeit . vervolgens in de propagator gedaan met een 400 w hps lamp er hoog boven . beetje bladvoeding over de stekken heen gesprayd en de bodem van de propagator goed ook bevochtigd. deksel eropgedaan. heb ik het goed gedaan en zoja hoe snel moet het zaakje de eerste wortels vertonen??? ik hoop op nuttige info .bvd. Dogg.
 7. Sterkte aan jou en je familieleden met dit verlies . Dogg.
 8. Dat hoogte verschil zit em als het goed is in de roosters die je heb verwijderd . de achterste planten gaan een stuk beter omdat ze meer frisse lucht ontvangen en voordat het bij de voorste planten is zuigt de afzuiger het grootste gedeelte al weer weg. in het begin had je er weinig last van denk ik maar naarmate ze groeien en bloeien worden de takken en de bladeren natuurlijk ook groter en voller. ik denk dat het hem hier in zit. Succes verder Dogg.
 9. Batmix for life!!!.. ik raad het iedereen aan . zeer prijzig . maar echt altijd knallen . jammer dat ik er zelf niet meer op zit momenteel. die groene sensatie zou ik achterwege laten . of heel voorzichtig meer zijn verder ziet het er goed uit Succes verder
 10. Erg mooi gedaan . weer es wat anders dan altijd aarde . zelf ben ik bekend met mapito . maar met slabs niet echt. kheb een simpele vraag aan je die dikke buis die onder je tafel loop waar vervolgens die kleine slangetjes op zitten, ben je niet bang dat de aansluiting tussen de grote buis en die kleine slangetjes begint te lekken. of erger nog losraakt door de druk waardoor je vloer blank kan komen te staan. dus hierbij me vraag: is het niet standaard om een kweekzeil(vijverfolie) i.p.v. dat normale zeil wat je heb ligge er onder te plaatsen en hoog op te trekken ? Succes verder Groeten Dogg.
 11. Ik weet niet waar jij woont? maar ga der maar vanuit dat die het gaat vertellen dan kan er geen verassingen ontstaan. haal gewoon je planten weg zet die tijdelijk in een andere ruimte en probeer het hok zoveel mogelijk te camoufleren buizen effe wegtrekken enz. kleine moeite toch? vergeleken met al die problemen die je er van kan krijgen. Groeten Dogg.
 12. Mooie planten jongens . ziet er gezond uit . alleen het valt me een beetje tegen qua volheid van de ruimte. of je heb ze te vroeg laten bloeien of de potten zijn gewoon te groot.commercieel gezien was je veel beter af met 6.5 litertjes. desnoods 11. misschien willen jullie met minder ,meer bereiken dat kan best ook niks mis mee. in elk geval volgende keer ietsje langer laten voorgroeien of kleinere potten nemen . want normaal hoort de boel in de 2de week bloei toch wel aardig vol te raken.wat er nog niet is kan nog komen ik hoop voor jullie . Succes verder.
 13. ik denk spint samen met een ph probleempje. ik meen nl. een klein stukje web te zien.
 14. ikzelf laat ze onopvallend met een boeing 747 airdroppen. nee ok dat is duidelijk. meestal gebruik ik big bags maar daar passen er nietzoveel in. Dogg.
 15. Hej jongens ziet er leuk uit. lekker geworteld. verder niks aparts gezien ofsow het gaat lekker dacht ik. mijn vraag aan jullie is hoe werk je nu 60 x batmix ONGEMERKT naar binnen. geloof me ik heb er zelf ook wel ervaring mee. maar ik heb het gevoel dat het nog beter en slimmer kan dus vandaag me vraag . Succes verder.
×
×
 • Create New...