Jump to content

michel**

Members
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About michel**

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Hm balen zeg Heb een boswachter probleem gehad... 3 dagen later was alles er nog maar 5 dagen later was alles weg . Er kan dus best wel wat tijd tussen zitten gezien er toch wel wat planning nodig is om een spot te ruimen. Succes, M.
  2. Ha die carp denk niet dat het natuurliefhebbers zijn die ze getipt heeft maar dat het helemaal mijn eigen schuld is (zoals je hierboven ziet met de boswachter). Precies die plek is weg, niks in de bosjes te vinden en prachtig afgesneden grr grr grr (*&^% Groeten
  3. Dank je wel Rster hoop dat het allemaal lang genoeg kan blijven staan. WT kan niet anders dan de blauwe rakkers Highlife kan zeker nog wel wat goed weer gebruiken en de dames ook Thnx voor de reacties.
  4. Goeiedag allemaal, Het heeft even mogen duren maar ben eindelijk weer eens gaan kijken. Helaas zoals ik al vermoeden is de door ons verpeste plek weg Hieronder de foto van een andere spot. Planten: 2.10/2.20 Overzichtje: Hand ietswat scheef: Yeahj: Binnenkort meer Groeten, Een stomkop.
  5. Even een korte update helaas zonder fotos : Paar dagen geleden naar de laatste spot waar het nog noodzakelijk was om stokken te plaatsen en ja jullie raden het al, stokken geplaatst! Heel trots nog even staan kijken voordat we ons weer een weg naar de auto (stom stom) moesten banen. Het was al goed aan het schemeren en ik maakte net de laatste bocht om weer de weg op te lopen en zag tot mijn schik een JEEP naast de auto. na 15 minuten ging de jeep weg.. zag hem verderop wachten.. wij naar auto en rijden (wat kon hij ons ten slotte maken?). Om een lang verhaal kort te maken na 15 minuten en 50 bochten was hij ons nog op afstand aan het volgen, dwars door de stad. We wisten natuurlijk al die hele tijd dat hij achter ons aan reed ondanks zijn afstand en trukjes. Vonden het wel mooi dus keerde de auto waarna diegene door reed en wel door had dat we toch niet naar huis zouden rijden. Zal later de rest van het verhaal posten maar hou het voor nu even hierbij. Helaas fotos ter plekke gewist van de camera dus dat zal nog even moeten wachten . Op die plek kom ik voorlopig niet meer
  6. Terug: Veldje lag helemaal om... Ergens wist ik dat we de stokken eerder hadden moeten plaatsen maar helaas. Ze waren al aardig slungelig maar nu ze plat lagen zit alles aan 1 kant.. stokken geplaatst en we zien wel hoe het gaat (komen we de komende tijd niet meer). Iets te enthousiast en prongelijk wat sporen gemaakt maar zo afgelegen dat het hopelijk niet uit maakt, volgende keer voorzichtiger. Ook stokken gezet bij een 12 koppig veldje, waren er ook een paar plat en een stukje kleiner, deze is dan ook als laatste neergezet. Helaas de camera telefoon had kuren (nieuw ding GR) dus fotos moet ik helaas even schuldig blijven.
  7. Ha die PF dank je wel 1: Hm Hm grggrkrrchh Bier KR*&^%$ tss 2: Ik zeg maar zo vanaf het 5e biertje kan het net zo goed cola zijn en gaat alles er wel in @High: Hehe klopt helemaal van het soortje maar helaas de tijd niet en om eerlijk te zijn ook de kennis nog niet. Nu na al het lezen hier en met de juiste voorbeelden gaat me dat zeker lukken. Het een zeer open veldje maar dat zijn ze eigenlijk allemaal wel Nu een middagje vrij en ga stokken bij de plaatsen + fotos maken. En begint nu net lekker te regenen Gr
  8. ah Carpe Diem en Canna Canne leuk dat je even komt kijken, jou verslagen al gezien Jou "deense guerilla op hollandse bodem" is mijn Mr R... denk ik Carpe Diem. Gr en dank je wel!
  9. Snik weersverwachting voor de komende 14 dagen is niet echt zonnig
  10. Hey wat leukk nu al een reactie! Ik zal volgend jaar zeker eerder beginnen kijk er nu al naar uit! \ Als het goed is staan de foto's er nu wel goed bij.
  11. Goedeavond Eindelijk is het ervan gekomen om even wat shots te maken van de dames, dit zijn fotos van de beste groep. Helaas nu pas fotos en geen verslag maar dat komt volgend jaar helemaal goed. Heel veel gelezen op het forum en de laatste tijd een beetje "hooked" de verslagen zijn net een goede film en ben zo 2 uur kwijt een verslag door te lezen. Alles is gedaan met een goede maat van me en dit is onze eerste kweek buiten. Tips en commentaar altijd welkom! Oja: - Uit stekken omdat het de eerste keer is en kon er via via aan komen, volgend jaar wil ik heel graag uit zaden kweken! (al die verslagen doet mij watertanden, soorten die ik niet ken maar die er uit zien om op te eten ) - Stekken eind juni gekregen en 14 dagen in kleine potjes met water en wortelstimulator later groeien op een balkon - Dit veldje is op 14 juni neergezet midden in een veld brandnetels - Af en toe wat voeding gekregen en water maar dat is de laatste tijd niet nodig En - Baal heel erg dat het PP is omdat ik bang ben dat het er naar uit ziet dat ze niet helemaal kunnen afbloeien wat ik erg jammer vind - Vandaag stokken geplaatst omdat er een aantal scheef gingen en ze aan het dansen waren in de wind - We hebben nog een paar veldjes om te testen wat het beste is (klei, brand netels, bos, moeras achtige drap)
  12. Ah super bedankt zal het meteen doornemen! Groeten.
  13. Goeiemiddag allemaal! Mijn naam is Michel en ben 24 jaartjes jong. Voor nu is dat alles wat jullie hoeven te weten Heb momenteel een paar guerilla veldjes staan (dit jaar voor het eerst). Ben de afgelopen uhm 6 uur bezig geweest met verslagen lezen en ben diep onder de indruk. Het veldje wat ik wil gaan delen en waar ik fotos van ga maken heeft ongeveer 20 schatjes staan. Het zijn PPtjes van stekken en ze zijn nu ongeveer 1.90 lang en zeer vol. Heb meteen een klein vraagje, geven jullie de buitenplekken (om het zo maar te noemen) allemaal voeding en water? Voor in de tuin kan ik daar heeel veel duidelijke uitleg over vinden echter voor buiten is mij dit wat minder duidelijk. Groeteee en tot snel! M
×
×
  • Create New...