Jump to content

Slider

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Slider

  • Rank
    Groentje
  1. Heb gistere anders nog een ongewassen bespoten appeltje gerookt ..Nee, volgens mij heb je wel gelijk. Ik zie je idd niet je wiet ff afspoelen voor gebruik, ikzelf probeer gewoon zo goed mogenlijk op te letten bij mijn planten. Heb ik toch toprot, heb ik pech. Volgende keer beter.. BTW, de mensen die hun planten vroeg laten afbloeien dit jaar hebben wel een mooie maand gekozen ervoor. Het regent meer als mei, juni en juli bij elkaar deze augustus '06.
  2. Update: 10augustus (zaailing) 10augustus (2x stekje & zaailing) Btw, de zaadjes waren echt al 5 jaar oud. Al dan niet ouder, ik was 16 toen ik die kreeg en nu bijna 22.
  3. Ik hoop van harte dat mijn 2 zaailingen geen mannetjes zijn. Zou ik doodzonde vinden.
  4. Hey, FF voorstellen. Ben een 21 jarige limburger uit België Ik had toch nog wat foto's op mijn gsm staan, dus dacht ik om ze te delen met jullie. Ik had 5 zaadjes gezaaid, waarvan er 4 uitgekomen zijn. 1 is rip en 1 heeft lang op intensive-care gelegen. Hij was namenlijk door mijn hond gruwelijk misbruikt. Shit happens.. Jammer genoeg weet ik van geen enkele plant de soort. De zaadjes had ik nog liggen van 5 jaar geleden en de stekken, daar ben ik helaas de naam van kwijt. Nu dit is mijn eerste kweek ooit. Als wortel start heb ik "Plagron® Roots 2" gebruikt en als groeivoeding heb ik "Bio Vega van Biocanna" gebruikt. 10ml in 5liter water 2 a 3x per week. Ook heb ik kant en klare grond van de growshop. Daar gaan we dan 10 juni (welliswaar laat, maar beter laat dan nooit) 10 juni 19 juni 21 juni 22 juni (mijn zwaar mishandelde stekken) 22 juni 22 juni (na wat TL licht en wat water ging het al beter) 23 juni (zaailingen en stekjes) 28 juni (zaailing) 28 juni (zaailing) 28 juni (stekje, met vergeelde bladeren (Waarschijnlijk wortel te kort incl volle zon) 28 juni (stekje had zelfde probleem als haar zusje) FF op vakantie geweest, en mijn ouders namen de voogdij over. 13 juli (4 op een rij en al een stuk groter) 13 juli (stekje al een stuk groter en gezonder) 13 juli (stekje) 13 juli (zaailingen doen het bijzonder goed) 13 juli (zaailing) 18 juli (zaailing) (tijd voor te verhuizen naar een groter potje) 18 juli (in het midden de zaailing, en de 2 andere stekjes) 18 juli (stekje) 18 juli (stekje) 3 augustus (4 op een rij, links 2x zaailing en rechts 2x stekjes) 3 augustus 7 augustus 7 augustus Ze zijn weer iets gegroeid, maar nog steeds niet in bloei. Ze zijn mischien niet zo groot als sommige van jullie, maar ik beschouw het als een goede voorbereiding op het volgende seizoen. Ik hou jullie op de hoogte ..
  5. Ja, hopen dat het goedkomt. Ik denk dat het wel in orde gaat komen ermee. Anders volgend jaar weer. Dan een stuk vroeger en maybe enkele in volle grond. I'll keep ya'll updated..
  6. Sorry, ik kan het ook niet zien. Maar gezond is anders..
  7. Netjes, je had hem best kunnen toppen op 2meter. Dan had je een aardig bosje gehad. Nu word het (knippen) snoeien met de ladder Vind het echt jammer dat ze niet getopt is. Was een prachtzicht geweest
  8. Volgens mij zijn het allemaal lekkere wijven. Denk nog een paar dagen en dan weet ik het zeker. Ik heb niet verduisterd. Ik werk met volcontinue (dus zeer onregelmatig) Dus ik laat de natuur zijn gang gaan. (wel zet mijn moeder ze binnen met regen en wind). Als ik het over een paar dagen beter zie, zal ik foto's posten
  9. Aha, bedankt. Dan laat ik ze zoals ze zijn. Ben echt eens benieuwd of het iets gaat worden.
  10. Heb ik gedaan, na mijn antwoord Op de plantjes van mijn zaadjes zitten 9vingerige bladeren. Is dit een kenmerk van het soort? Ik zou toch wel willen weten welk soort. Ze komen uit zaadjes die ik ooit eens gekregen heb van iemand. Zijn al minstens 5 jaar oud. Grtz. EDIT: Ik heb wat rondgezocht over fimmen en toppen. Nu als jullie mijn planten zien, zouden jullie nu al fimmen of nog even wachten tot ze wat groter zijn?
  11. Hey, Wat zijn trips? Sporen van beestjes? Ik heb er idd last van, ook van gaatjes. Heb spuitbus gekregen van growshop, vanacht voor de 2de X inspuiten. Grtz.
  12. Ja, heb mij rot gezocht opt forum. Maar wou het van ervaren kwekers horen Bovenaanzicht: nr1 nr2 nr3 nr4 Persoonlijk vind ik nr1 het mooiste, zou het jammer vinden moest het een man zijn.
  13. Hey, Dit zijn mijn eerste planten. (2 zaadjes, en 2 stekken) Ben eerlijk gezegd de namen vergeten. De stekken zijn k2's DACHT ik. Zijn nu +- 1 maand oud. Nu hier enkele foto's: Groepsfoto: v.l.n.r. (zaadje, zaadje, stek, stek) Plant nr1: (twijfel) Als je rechts kijkt zie je een 1 !! "scheutje" uit de vertakking komen. Maar de tak erboven vertoont 2 !! "scheutjes". Plant nr2: (denk vrouwtje, maar ze is dunner en hoger dan de rest) Plant nr 3 en 4: (zijn vrijwel identiek en vertonen dezelfde eigenschappen) Laag en breed groeiend. Ook zie ik overal witte haartjes aan de vertakkingen die aan de uiteinde bruin worden. Graag jullie meningen, zitten er mannetjes tussen? (of is dat nog niet te zien bij de zaadjes) Zou het nog wat worden deze zomer (vind ze vrij klein). Bedankt
  14. Fuck, ze zien er echt goed uit. Mijn planten moeten nog een heel eind. Ik woon ook in belgie, en heb 4 planten staan (outdoor) Suc6 met je oogst, ziet er super uit
  15. Natuurlijk meet ik het, ik gooi een hééél klein beetje erin (een snuifje zout laten we zeggen) Dan roer ik het, en meet ik de ph waarde. PH was 6.3 (ong.) T zou nogal dom zijn moest ik het niet meten idd..
×
×
  • Create New...