Jump to content

banananas

Full member
 • Content Count

  776
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About banananas

 • Rank
  Diehard lid

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Ok, ik versta dat je hier de beste intenties mee hebt. Maar ik zou niet kunnen verdragen dat mensen die baat hebben met een chemo-therapie, zich in plaats daarvan naar jou wenden om wat olie te verkrijgen. Uit eigen ervaring weet ik ook wat kanker is, nooit zou ik er aan denken om dit als enige middel te gebruiken. Misschien uit complete radeloosheid.. maar eerlijk gezegd: wanneer niets meer helpt, dan kan een mens héél ver gaan.
 2. Zeer mooi tekstje, heel interessant, maar: Dat je dit middel gebruikt om bepaalde symptonen van ziektes te minderen kan ik mee leven, dat je het doet om mensen te laten relaxen en te genieten kan ik ook verstaan, maar hier ga je toch wel te ver.. Via medicinale wiet kanker bestrijden? Dan ruikt dit al eerder naar kwakzalverij om mooi geld te verdienen. Ik hoop voor jou dat je niet in je eigen dingen begint te geloven, dat dit effectief een kanker kan bestrijden..
 3. NOG NOOOOOOOOOIT VAN GEHOORD MAN
 4. banananas

  Wiet Prijzen

  Een gehele beursindex maken van wiet vergt nogal wat inspanning denk ik, Niet alleen neemt dit veel werk, maar heb je ook erg veel connecties nodig. Zou je dan per regio werken? want wiet hier heeft een andere prijs dan wiet 100 km verder, en het hangt dan nog af aan WIE je juist koopt.. Dit is zowat onmogelijk omdat iedereen zowat zen eigen prijs heeft..
 5. moet je niet met IBAN en BIC werken? dat is dan zonder kosten... zo deed ik het op ebay
 6. hihiihi, mooie wietjes allemaal! hoe meer kleurtjes hoe mooier vind ik .
 7. Haze is zoals spruiten, je moet het leren eten (roken). Daarna vindt je het gewoon lekker .
 8. ziet er lekker geraffineerd uit ! wat ik hier ook mee wil zeggen, het blijft positief
 9. Als tranen een trap konden bouwen En herinneringen een brug dan klommen we hoog de hemel in en brachten we je terug.
 10. Error! The requested page does not exist!
×
×
 • Create New...