Jump to content

odor

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About odor

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Bedankt voor het advies. Nee, ik heb helaas geen tuin bij huis waar ik ze kan neerzetten. Volgend jaar maar eerder beginnen dan lijkt me verstandiger. Neen, die heb ik helaas niet tot mijn bschikking!
  2. Als ik deze week nog een aantal stekjes van de K2 in de mais wil zetten en dan tegen de bosrand aan zal dit dan nog goed komen? De mais is nu al behoorlijk op hoogte en de K2 is nog maar 10 cm hoog of zoiets. De mais wordt er altijd rond half oktober uitgehaald en dus moeten ze dan helemaal klaar zijn. De K2 komt rechtstreeks van de kweker en gaat dan ook direct het maisland in en dan tegen de bosrand aan. Kan iemand me vertellen of ik dit nu nog kan doen?
  3. 2 accounts zitten op 1 computer. Maar 1 account is van Japie en de andere is van Odor. Huisgenoten met allebei een aparte account
  4. Aankomende week gaan de stekken de grond in. Ik moet ze eerst aan de grond ( maisgrond) laten wennen en aan het zonlicht. Kan iemand mij vertellen hoe ik dat moet doen? Als ik b.v. morgen de voorgegroeide stekken ophaal, hoe kan ik ze dan laten wennen aan de zon? Bij huis heb ik er niet echt de ruimte voor. Of kan ik ze direct in het maisveld zetten en dan tegen de bosrand aan?
×
×
  • Create New...