Jump to content

sgoen

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About sgoen

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Vandaag naar de lokale growshop terug gegaan en een vers meisje meegenomen. Foto: Maar meteen een knoflookwater behandling doen om spint af te weren. Laten we hopen dat ze gezond blijft Ik zal een verslagje online zetten zodra er wat meer te melden is.
  2. ik heb een nog veel beter middel uitgeprobeerd! klagen bij de stekkenboer kan morgen terug komen voor de lading verse stek en een mooie uitzoeken. Eind goed al goed dus Bedankt iedereen!!
  3. Die had ik al gelezen, maar kan helaas niets vinden over ervaringen met knoflookwater. Daar kom ik maar op één manier achter, en dat is knoflook halen. Dus dat ga ik maar meteen doen. Ik zal verslag uitbrengen over de uitkomst van dit goedje. @Stumper, dit plantje is zeker nog niet in aanraking gekomen met de andere planten, die staan al een week buiten en maken het prima. En ik wil die spint weghebben zonder er een plant voor te hoefen op offeren.
  4. ok, dat had ik net nodig :S mja nu kan ik meteen maatregelen treffen. hartelijk bednakt voor de snelle reactie!! ik zat eraan te denken om het te bestrijden met knoflook/water, iemand hier ervaringen mee?
  5. twee films die zowel stoned als nuchter in mijn ogen helemaal het einde zijn zijn: Reservoir Dogs en 28 Days Later Reservoir Dogs heeft prachtige dialogen en 28 Days Later heeft, zeker als je stoned bent, prachtige space muziek. Rook een gram PP en waan je in een andere wereld Maarja het blijven menigen he?
  6. Omdat 1 van de stekken gestorven is heb ik er vanmorgen een vers stekje bijgekocht. Ditmaal meteen stekpoeder meegenomen zodat ik dat in het vervolg zelf kan doen. Maar dit doet er verder niet toe Ik maakte zojuist wat foto's van het nieuwe plantje en kwam erachter dat er wat rondscharrelde onder het blad. Nu ben ik geen kenner en zou graag willen weten of iemand mij kan vertellen wat dit is. Ik denk zelf spint, maar voor ik het ga bestrijden moet ik dit eerst zeker weten. Foto: Alvast bedankt!!
×
×
  • Create New...