Jump to content

p@trick

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About p@trick

  • Rank
    Groentje
  1. p@trick

    Ec Schema

    Zo ver ik altijd begrepen heb heeft hesi geen ec waarde's
  2. nou het zou mogenlijk zijn. Maar je krijgt zo een enomr licht verlies dat ik het niet zou willen hebben.
  3. wat ik nog graag wel er bij zou zien is. hoe groot wordt een plant in welke emmer maat. 7,5l = max 10l = max 11l = max 15l = max 20l = max 25l = max zoiets denk ik een beetje want volgens mij kan je in een 7,5l emmer maar een plant rond de 50cm later worden?
  4. het is mijn eigenschuld ik heb bamboe stokjes gebruikt van een lugubere plek. met de stofzuiger kom ik een heel end idd.
  5. Wat kan ik nu het beste doen het is bijna klaar om te oogsten.
  6. Ik heb nu gedraait met 5x 400wat en 4pp onder een lamp. Nu heb ik zo een 1,2kilo hehaald. heb ze 40cm voor gegroeid en zijn rond de 80/90cm geworden. ik heb ze verders niet getopt niet gedieved of wat je dan ook nog maar kan doen. ze stonden in 15liter potten. Ik zelf had dus eenbeetje het idee dat dit wel het max was van de plant. Maar de gs zei dat je met 5x 600wat wel 2 tot 2,5 moet kunnen halen op deze manier vandaar dat ik het hier vraag. Ik wil dit best gaan proberen Maar dan zou ik graag van jullie een aanzet willen krijgen hoe ik dit het beste kan gaan aanpakken. En daarna de betreffende topics daar over lezen. Ik zit nu al geruime tijd op het forum telezen en ken al een hoop topics. Maar als je niet weet welke metode je het best hier voor moet gebruiken heb je er verders niets aan.
  7. dus 1pp kan 125gram opbrengen. Zit ik dan nog aan een bepaalde hoogte voor de plant.
  8. Hoi allemaal, Is het mogenlijk om in een hok van (l)2mx(B )2,20mx(h)2m met 5 600wat lampen en 4pp onder elke lamp rond de 2 a 2,5kilo te halen. er hangt een 3600kuub filter een 2000kub afzuiger en een 1000kuub inblazer. dit kan eventueel nog veranderd worden naar hoger. Graag hoor ik jullie reactie.
  9. p@trick

    Strafbaar Feit

    die snow-white site klopt wel nog nog steeds. Je kan op de om site alles mooi uitrekenen. maar als je gesnapt wordt dan berekenen ze per plant 5gram. Dit is alleen maar mooi als je naa gaat dat je er zo een 50 tot 125gram af kan halen. dit staat vast tot 2008 wat daarnaa de straffen zullen worden moeten we nog maar zien. ik kan je wel vertellen dat 64planten en 8 lampen je 5uurtjes op het politie bureau kost en later een veroordeling Maar dat kan jaren duren en wordt ook alleen maar een geldboete en mischien alternative straff. in amsterdam wordt je niet snel je huis uit gezet in tegen stelling tot rotterdam
  10. maar waarom dan geen 160mm cooltube dat scheelt een hoop en hoef je ook geen verloop flensen te gebruiken. https://www.leafman.nl/product_info.php?cPa...cfa4543c5b64b59
  11. Blijkt maar weer dat we remkes en donner uit de kamer moeten zien te krijgen. Dus volgend jaar niet meer op vvd en cda stemmen.
  12. Ik denk dat je antwoord vrij simpel is. Eerst zuigde je aan via je filter. nu blaas je door je filter. Dus alle viezigheden en geurtjes die aan de buiten zeide vn je filter zitten geplakt, blaas je nu weer opnieuw je ruimte in. probeer eens je doek te wassen en je filter af tenemen met een ontvetter "dreft" "sillitbang".
  13. zo een meter schijnt idd goed te werken en bij blumat zelf 29.95
  14. ik geef mijn planten in 15l potten zo een 300a400ml perdag maar als de dag er op de pot nog aardig vochtig en zwaar is sla ik ook wel eens een beurt over. ze staan er gewoon mooi bij met de blaadjes naar het ligt geen gele of kromme puntjes gewoon netjes.
  15. dat weet ik maar daar gaat het niet om. een forum is voor informatie. als iemand zo een meter heeft zoekt hij dan komt hij hier en vindt hij nu nog het antwoord ook. is weer een bezoeker er bij. Je moet niet altijd maar denken ow dit is 2jaar oud ik reageer niet zo krijg je het forum nooit vol met info. Mvg,
×
×
  • Create New...