Jump to content

upinsmoke86

Full member
  • Content Count

    318
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About upinsmoke86

  • Rank
    Volwaardig lid
  1. stonden op koude kelder vloer mss te koude wortels ? dacht eerst overbewatering maar ze zijn onmiddelijk gaan hangen toen ik ze in de kelder gezet had daarom heb ik nu isolatieplaten onder de potten gezet. 600w son t plusphilips plagron growmix grond ik geef ze regenwater kan het ook een kalk te kort zijn?
  2. opgelost ? ik heb nu hetzelfde probleem.. was het overbewatering ? mvg
  3. leer quoten, aub, gebruik voortaan de knop onderaan Je hebt in de groeifase veel meer aan een 400 W ' groeilamp' dan aan een 600 W bloeilamp er zit echt verschil in
  4. Haze is beter om (12)-14 weken te laten bloeien maar hoe zit het met de jack herrer ,hoelang moet de jack en de haze in groei staan ? ik dacht aan max 6 weken groei voor beide soorten.
  5. leer quoten, aub, gebruik voortaan de knop onderaan Ja voor 10 planten is het beter minsten een 400 W te zetten en eigelijk mss beter een 600 W maar hoelang kan ik ze nog op de 250 W houden is dat genoeg voor 6 weken groei en daarna meer wat in de bloei ?
  6. Ik heb een vraagje ,als ik stuifmeel van mn hazeplant over de toppen van een jack herrer strooi dan gaat die jack herrer toch zaadjes aanmaken ,krijg ik dan een grote haze plant of hoe zit dat eigelijk of word het jack haze ofzo ,mn vraag is eigelijk wanneer moet ik die jack herrer plant betuiven en kan ik dit ook op een paar topjes doen i.p.v de hele plant te bestuiven ? grtz
  7. Is een 250 W lamp voldoende in de begin fase in een kast met afzuiging voor 10 planten .. of is het beter na een tijdje zeker in de bloei over te gaan op een 400 of 600 W lamp ?
  8. kheb nog zaadjes van mn vorige oogst in een tuitje bewaart is dit goed zo of wat is de beste manier om ze te bewaren?
  9. totaal droog toch nog 110 gram ,15 gram van de kleine 35 gram van de grote en 60 gram van de andere grote
  10. 3de plant vandaag geoogst 60 gram droog met bijna 4 weken drogen,de geur en smaak is perfect echte haze ! , in totaal dus 110 gram van 2 planten en 1 kleintje
  11. dat kan goed zijn ik weet het niet kheb het ook maar gehoord het zal wel een fabeltje zijn
  12. ik heb gehoord dat je bollen in de grond moet stoppen de snoepjes dus en dat daardoor je toppen meer gaan groeien verdubblene heb ik gehoord eve vragen dus of iemand dit kent het is een soort voeding,iemand weet of dit wel echt werkt?
  13. ik had ook een aantal mannelijke bloeme in week 3-4 en nu dus een paar zaadjes in 2 plante ,kheb gewoon iedere week gekeke en de mannelijke bloeme verwijdert nu heb ik nog een stuk of 10 zaadjes voor het nageslacht
×
×
  • Create New...