Jump to content

Jah-Bless

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Jah-Bless

  • Rank
    Groentje
  1. Beste mede cannabis liefhebbers en liefhebsters, Hoewel ik normaal een echte sativa liefhebber ben, ben ik opzoek naar voornamelijk Cheese en Kush soorten. De nieuwsgierigheid naar deze soorten neemt alsmaar toe door de vele positieve dingen die ik lees over deze varianten, dus ik wil het nu ook eens zelf ondervinden. Voordat ik besluit een van deze (aanverwante) soorten te gaan kweken, wil ik ze wel eerst zelf proberen. Mijn vraag is dus, zijn deze soorten te krijgen bij één of meerdere shop in of rond Rotterdam? Alvast bedankt!
  2. Een lekkere Amnesia Lemon maar ik ben toe aan wat anders. Weet iemand of je eeb Cheese of Kush soort in Rotterdam kan krijgen?
  3. Hallo mensen, Ik ga morgen weer eens langs een aantal Rotterdamse shops. Ik ben voor de verandering eens op zoek naar goede indica's en hybride's. Mijn voorkeur gaat uit naar een Cheese of een Kush, is zoiets op dit moment te krijgen in Rotterdam? En welke shops zijn momenteel de moeite waard? Ik ga normaal langs Nemo en Witte de With maar sta open voor andere suggesties.
  4. Hahaha, dat is me tweede stad (voetbal) Maar goed om nu even een goede 100km heen en weer te rijden voor een grammetje, gaat me net te ver. Ze zien er erg goed uit trouwens, mijn complimenten. Dat ze maar mogen smaken ! Nu weer on-topic please.
  5. Hoi iedereen, Morgen maar weer eens richting de shop sinds lange tijd, op zoek naar een goede Amnesia Haze ! Ik vroeg me alleen af waar ze een goede Amnesia hebben, tegenwoordig heeft zo'n beetje elke shop deze soort wel. Of in iedergeval een soort die zo genoemd wordt. Dus welke shop heeft een lekkere Amnesia ? Andere haze suggesties zijn natuurlijk ook welkom. Alvast bedankt !
  6. Ze zien er goed uit en volgens mij zijn ze klaar, ik zie wel al duidelijk amber erin (je moet naar de kopjes kijken, althans zo doe/deed ik het altijd). Ik denk dus dat je ze nu al kan oogsten en niet te lang moet wachten. Mooi hoor
  7. Ik zou gewono begin juli al beginnen met verduisteren omdat ze er lang moeten bloeien, misschien zelfs nu al beginnen. Houd er rekening mee dat ze erg lang doorgroeien. Zien er trouwens wel heel goed uit. Wordt een topper !
  8. Dat dacht ik dus al nouja, laat ze wel staan en zie wel wat er gebeurd, toch maar even Durban Poison halen omdat ik geen zin heb om weer binnen stekken buiten neer te zetten. Bedankt jongens.
  9. Stekken kan misschien nog, of misschien een buiten soortje, zal Durban Poison nog wat worden denk je ?
  10. Ja dat dacht ik dus al, nouja ik denk niet dat ik dat nog ga halen voor dit seizoen buitenkweek. De JP stekjes die ik zou krijgen kunnen ook al niet meer geregeld worden, gaat lekker dit seizoen. :S
  11. Hallo iedereen, Ik heb sinds een week ernstige problemen met me plantjes, dit is gebeurd nadat iemand anders de week daarvoor voor me plantjes had gezorgd en er maar liefst 10 zijn gestorven, ik heb er nu nog 4 over en ik doe me best om ze in leven te houden maar ze gaan berg afwaarts/ Aangezien beelden meer zeggen als 1000 woorden hier wat foto's (sorry voor de slechte kwaliteit). Heeft iemand enige raad, ik heb dit in me kleine 3 jaar kweek ervaring nog nooit mee gemaakt.
  12. Bijna dezelfde nickname en nog dezelfde wiet smaak ook ! Ziet er goed uit allemaal, veel succes.
  13. Ik ben meer dan bereid je te helpen zoeken naar een prima soortje dat bij je past, maar dna heb ik wel meer info nodig. Wat voor soort effect wil je, stoned of high ? En wat voor potentie, mild of gewoon lekker sterk ? Is de opbrenst erg belangrijk ? En wat voor smaak wil je ? Dit soort vragen zijn wel makkelijk om in je achterhoofd te houden als je een soort zoekt. Veel succes en vraag maar als je wat wilt weten !
  14. Wat een toppen joh ! Ze zien er ook nog lekker dicht uit voor een buiten soort, ik kan nu echt niet wachten tot ik ze zelf ook heb staan, lijkt me een heerlijk licht sativa rokertje, precies zoals ik ze het liefst heb. Nogmaals veel succes met je huidige kweek.
×
×
  • Create New...