Jump to content

Meat Puppet

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Meat Puppet

  • Rank
    Groentje

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Al sla je me dood
  • Interests
    ...
  1. meer als in zonder dingen erbij.... mwuhu
  2. Wat is een effectieve en makkelijke (liefst ook snel) manier om paddo's te gebruiken? Kun je ze ook gewoon eten? Spacecakes enzo duren me iets te lang
  3. Wie zegt dat mensen volwassen zijn als ze meerderjarig zijn? Vind ik echt bullshit .... sommige mensen zijn al volwassen op hun 14e en sommige worden nooit volwassen. Je hoort eigenlijk naar iemand gezonde verstand te kijken dan door de leeftijd vast te stellen of iemand ergens klaar voor is of niet. Ik denk dat ik dat een beetje verkeerd formuleerde... Natuurlijk weet ik dat wiet "verkeerde" uitwerkingen (op latere leeftijd en nu) heeft, bv. schizofrenie, termijngeheugen, etc. - maar dat is bij alle niet-uitgegroeide hersentjes. Bij sommige mensen gaat dat door tot hun 30e of zelfs wel langer, en het kan natuurlijk ook zo zijn dat je hersenen al eerder uitgegroeid zijn. Maar eerlijk gezegd interesseerd het me weinig tot niks. Ik wil graag van mijn leven genieten en blowen zie ik als iets plezierigs. Wie zijn die andere mensen om me dat af te nemen?
  4. Ik vind het ook echt heel erg moeilijk om kortweg gezegd het Alles te bevatten. Volgens mij is het dat mensen blauw blauw noemen omdat mensen alles en iedereen namen geven om het leven begrijpelijker en makkelijker te maken. Je kunt zelfs als voorbeeld naar baby's kijken. Die wijzen ook met hun mollige vingertjes naar alles wat ze zien en roepen dingen als dada en wawa. Dat mensen hetzelfde zien is denk ik om onze hersenstructuur, indeling, etcetera. Er is al eerder gezegd dat dieren objecten, waarnemingen en gebeurtenissen heel anders opnemen. Volgens mij heeft dat vooral te maken met hersenstructuur en het beeld dat ze van alles hebben (ook mede de hersenstructuur). Ervaringen Structuur van de hersenen Omgeving Het liefste denk ik er eigenlijk niet eens overna... veeels te ingewikkeld en ik zal het in mijn leventje toch nooit helemaal begrijpen.
  5. Mijn vader is er niet tegen, maar mijn moeder juist weer wel. Ik denk dat het door de negatieve propaganda komt en ook omdat het "verboden" is (voor minderjarigen althans). Eerlijk gezegd snap ik niet zo goed waarom het verboden is voor minderjarigen... Allemaal best fijn dat ze het verbieden, maar eigenlijk mogen we toch best zelf wel beslissen of we blowen of niet? Ik ben een normaal weldenkend mens, geen rare afwijkingen aan mn hersenen ofzo.. Ik vind het eerlijk gezegd gewoon niet kloppen dat een aantal mensen - die wat hoger op de ladder staan - de overigen verbieden iets te gebruiken. Zoals ik al zei: ik kan best voor mezelf denken. Ze mogen me best vertellen dat het zo verschrikkelijk slecht is (al heb ik daar zo mn twijfels over) maar het verbieden vind ik toch iets te ver gaan. Op de basisschool werd ik ermee doodgegooit; roken en drugs en drank zijn o zo slecht en begin er nooit aan want je gaat dood blablabla, etc. Natuurlijk, je krijgt long----EDIT---- van roken, van wiet kun je schizofreen worden maar hey - I dont care!!! Ik wil liever van mijn leven genieten dan dat ik een veels te lang leven heb waarin ik niks zelf heb kunnen ervaren. Naar mijn mening heeft leven toch geen nut, en al zou het nut hebben voor de "hogere machten" die aan me worden opgedrongen, I don't care. Mijn moleculen worden als ik dood ben toch net zo afgebroken als bij ieder ander het geval zou zijn. Ik maak zelf liever uit of ik iets doe of niet. De overheid kan me van alles verbieden, ik trek me er toch niks van aan. Of het leven nou lang of kort is - plezier moet je hebben.
  6. Dat had ik al voordat ik het ooit gedaan had....
  7. Nee dat gaasje zit al automatisch in dat potje. Ben nu salie aan het proberen.. da's wel echt lekker. OJa.. dank voor de site.
  8. Ja, ik ben er achter heo ik hem in elkaar moet zetten maar het gebruiken is ook weer een probleem op zich.... Wie kan me het ff een beetje uitleggen? Ik kom niet verder dan de tabak in dat bovenste potje ding proppen en zo'n aluminiumfolieding erover heen te leggen. En mn wiet moet er ook nog ergens tussen bij de shag ja. Hoe ga ik nou verder>...? Oja en zonder shag kan ook toch? Over een jaar lach ik mezelf vast heel hard uit.
  9. haaaaaaaaahahahahahahhahahahhahahaha mwuhuhu omg dit is FANTASTISCH
  10. Filmpje doet t niet meer... ik wil hem ook zien:(?
  11. ah thx.. ik geloof dat ik het doorheb:)
  12. Meat Puppet

    Waterpijp

    Oi mensen. Ik heb een nieuwe waterpijp maar ik heb echt geen flauw idee hoe ik zo'n ding in elkaar moet zetten. Dit is een foto van de onderdelen: Heeft iemand een plaatje van een hele ofzo..? Bedankt alvast in ieder geval Link plaatje is: http://img303.imageshack.us/img303/9146/2024430ir.jpg
×
×
  • Create New...