Jump to content

Kumar

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Kumar

  • Rank
    Groentje
  1. Oz was inderdaad echt een goeie/geweldige serie. In de categorie gevangenis: Prisonbreak, Oz, Mean Machine en natuurlijk The Shawshank Redemption. Als je trouwens Homer cool vindt, dan vind je ongetwijfeld Peter Griffin uit Family Guy ook een koning.
  2. Family Guy, zonder twijfel. Beter dan The Simpsons en South Park. Family Guy, zonder twijfel. Beter dan The Simpsons en South Park.
  3. Ik stond laatst wat te smoken in Spanje, kwamen de platte petten. Wat denk je? Ze blowen hem gewoon mee, en heb ze zelfs een paar gram verkocht
  4. Dude dit is geen complottheorie. Een complottheorie is bijvoorbeeld als jij denkt dat de overheid een ramp zelf heeft veroorzaakt omdat dat goed is voor hun stemmen. Er wordt bijvoorbeeld gezegd dat 9-11 George Bush wel erg goed uitkwam. Prison Break is ook wel vet met 'The company', maar dit is geen theorie, maar de werkelijkheid in de serie.
  5. Kumar

    Bad Trip

    Toevallig laatst een bad trip gehad. Ik had door de bong gesmoked, in redelijk korte tijd een redelijke hoeveelheid, was eigenlijk de hele avond chill en ging lekker slapen. Om een uur later wakker te worden, en een uur wakker te blijven met het constante gevoel dat ik moest kotsen. Steeds boven de wc gehangen, maar kwam niks uit, als ik ging liggen ging het fokking hard draaien. Ben uiteindelijk maar op een stoel gaan slapen, en toen was het gelukkig weer over, wat was dat beroerd. Volgende dag trouwens gewoon weer gesmoked
  6. Sommige mensen zijn nooit volwassen, sommigen soms. De overheid neemt gewoon een soort van gemiddelde leeftijd. Ze gaan natuurlijk niet elk persoon apart testen.
  7. Kumar

    Beestjes

    Ik ken iemand die ooit een kat stoned heeft gevoerd. Op zich wel leuk om te zien natuurlijk.
  8. Jack Johnson is een enorme chillebaas. Red Hot chilli Peppers zijn ook erg relaxed (porcelain). John Legend is ook om aan te horen.
  9. Vandaag weer eens een lachkick gehad. Echt relaxed, ik ga echt vaker puur roken. Met tabak word je heel anders stoned, minder relaxed naar mijn idee.
  10. Eindhoven de gekste, ik raad niet aan: de bakkerij.
  11. Ik ben wel een paar keer naar lan party's geweest, maar dan alleen met vrienden. Was zeker wel lachen.
  12. Het doet me deugd dat hier redelijk wat mensen Pro Evo spelen. Echt het beste spel wat ik ken. Battlefield 1 mocht er ook wezen, Vietnam niet! Verder voor de mensen die van racespellen houden kan ik trackmania aanraden (Googlen), het is gratis en het heeft een goeie online modus.
  13. He klootviool! Vaak willen je ouders het niet eens weten.
  14. Kumar

    Bad Trip

    Ik heb eigenlijk nog nooit een echte bad trip gehad. Het werd wel eens flink duizelig, vooral icm alchohol. Maar voor de rest nooit echt gehad, ik denk ook niet dat ik snel een bad trip zal hebben omdat ik meestal weet hoeveel ik kan hebben als ik aan het smoken ben. Echt dikke trips heb ik ook nog nooit gehad, wel dikke lachkicks minuten achter elkaar, tot je bang wordt dat je niet meer kan stoppen met lachen. Voor de rest ook wel warmteschokken gehad, dit krijg ik echter nooit als ik gewoon een paar jointjes rook met vrienden.
  15. Tuurlijk is het leuk om dit soort dingen te delen Maar het komt nu een beetje over alsof hij het heel stoer vindt. Deze BrEEzaH mentaliteit slaat hier blijkbaar niet aan.
×
×
  • Create New...